-
-
-
July 9th, 2015 17:44
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی درباره سایت دانلود فیلم
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
-
سلام ، بله دوست عزیز d3s36t@yahoo.com
- - - Updated - - -
سلام ، بله دوست عزیز d3s36t@yahoo.com
-
-
نوشته اصلی توسط
JAGUAR
سلام دوستان گل
امروز بنده توی سایت عضو شدم
بنده قصد زدن سایت دانلود فیلم دارم البته اطلاعات چندانی در ای باره ندارم و از چند نفر پرسیدم و منو به این جا راهنمایی کردند تا جواب سوالاتمو به صورت تخصصی از شما عزیزان جویا شوم.
از شما عزیزان درخواست دارم که اطلاعاتتون در اختیارم بزارید .
اطلاعات بنده فقط به لزوم خرید هاست و ثبت دامنهو سرور جهت اپلود و دانلود هست و اطلاعات زیادی درباره قیمت اولیه و ماهانه این موارد ندارم و چه نوعی از این ها برای یک سایت دانلود فیلم استاندارد نیاز هست
و به نظر اساتید چه جایی برای خرید این موارد هست
البته اگر تبلیغ نباشه
با سپاس ازتون
منم می خوام بزنم خواستید همکاری میکنیم
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
JAGUAR
سلام دوستان گل
بنده قصد زدن سایت دانلود فیلم دارم البته اطلاعات چندانی در ای باره ندارم و از چند نفر پرسیدم و منو به این جا راهنمایی کردند تا جواب سوالاتمو به صورت تخصصی از شما عزیزان جویا شوم.
اطلاعات بنده فقط به لزوم خرید هاست و ثبت دامنهو سرور جهت اپلود و دانلود هست و اطلاعات زیادی درباره قیمت اولیه و ماهانه این موارد ندارم و چه نوعی از این ها برای یک سایت دانلود فیلم استاندارد نیاز هست
البته اگر تبلیغ نباشه
با سپاس ازتون
منم می خوام بزنم خواستید همکاری میکنیم
-
-
July 11th, 2015, 18:16
سلام دوستان عزیز
من چند روز پیش یه سایت دانلود آهنگ،سریال و فیلم زدم همه کاراش رو هم انجام دادم ، دوتا قالب هم براش خریداری کردم امکانات دیگه ای هم فراهم کردم که خیلی بدرد می خوره ، من خودم 5 سال رو سایت آهنگ و دانلود کار کردم و کاملا" حرفه ای شدم ولی چون دست تنهام واقعا" به یه سری کارای دیگه برا سایت نمی رسم دوستانی مایل به شراکت هستند یه ایمیل به من بندن
فقط عزیزان کسانی که ایمیل میدن توجه داشته باشن فقط بحث مالی برای من اهمیت نداره، وارد بودن به سیستم وردپرس و فعالیت در روز خیلی مهمه ها!!!
ادرس سایت www.irani-dl.ir
ایمیل fariborzdolafi@yahoo.com
-
-
July 11th, 2015, 18:25
نوشته اصلی توسط
JAGUAR
سلام دوستان گل
البته اگر تبلیغ نباشه
با سپاس ازتون
یک سایت دانلود فیلم با دامنه رایگان 1 ساله و هاست 2 سال رایگان + 1 ماه سرور دانلود رایگان + دیتابیس کامل فیلم ها + آموزش مدیریت آن + بازدید روزانه 1000 تا 1300 نفر با قیمت 1.500.000 تومان به فروش می رسد
برای اطلاعات بیشتر : 09353225846 رحیمی یا در سایت تیکت ارسال کنید : www.arka24.com
-
-
July 11th, 2015, 19:30
دوستان کسایی که تمایل به همکاری دارن پیام بدید همینجا
-
-
July 11th, 2015, 19:55
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
JAGUAR
سلام دوستان گل
البته اگر تبلیغ نباشه
با سپاس ازتون
در این زمینه هر کمکی خواستید میتونیم کمکتون کنیم در حد توان
ولی اولین پله در این زمینه تعیین میزان بودجه است
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
July 11th, 2015, 19:59
عضو انجمن
سلام
تاپیک در جای نامناسبی ایجاد کردید !
میزان بودجه رو اعلام کنید .
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
-
July 12th, 2015, 02:26
ببینید من هاست رو یکساله گرفتم دامنه هم ردیف شده ، دوتا قالب هم خریداری کردم ، پنل پیامک هم رو سایت بزودی نصب می کنم
هزینه اولیه رو من 50 تومن میزارم البته در مقابل خرجی که شده مبلغ خیلی کمی هست اما هزینه ماهانه خیلی مهمه برای هاست و سرور دانلود اونم اگه چند نفر بشیم واقعا" برامون هزینه خیلی کمی میشه
چیزی که خیلی مهمه واقعا" میزان فعالیت هست ، اگه سایت با برنامه خوب جلو بره راحت خرج همه چیش رو درمیاره
- - - Updated - - -
دوستان عزیز کسانی که واقعا" قصد شراکت توی سایت رو دارن سریع تر به من اطلاع بدن ، بعدا" راجب به هزینه هاش صحبت می کنیم فقط در نظر داشته باشید اشنایی کامل با وردپرس اولیش شرط هست
ایمیل بنده fariborzdolafi@yahoo.com
-