سلام
من در حال مذاکره برای بخش پشتیبان رسمی ویبولتین در ایران هستم
خبری که متوجه شدم از شرکت اینه که توسط امریکا و انگلیس به این شرکت دستور داده شده تا لایسنس های ایرانی را تحریم بکن و این اسناد و مدارکش موجود هست
منتها من ازشون سوال کردم این تحریم ها کی و چطور اعمال خواهد شد و ایا برای تمام ایرانی ها هست یا تنها برای دسته ای افراد خواص ، که هنوز جوابی بعد از یک هفته به من داده نشده
این رو در اینجا برای شمادوستان قرار می دم تا در جریان کار قرار بگیرید و این رو به تمام دوستان خودتون اطلاع بدید ، در حال حاظر ایمیل برای خیلی ها کار نمی کنه و برای همین نمی تونیم ارسال ایمیل گروهی داشته باشیم
این متن رو خود شرکت ویبولتین برای من ارسال کرده است
hello bahram,
thank you for your message.
Something we have unfortunately learned as we move operations from the uk to the us is that the us government prohibits us from selling vbulletin to customers in several countries, including iran.
هر روز بد تر از دیروز !
تا نابودی چیزی نمانده ! همین یکی را کم داشتیم که خوب این هم اضافه شد !
بقیه هم به ترتیب میان جلو و کار به اونحایی خواهد کشید که همه باید از سرورهای ایران با قیمت 6 برابر هاست بخرند !
فكر نميكنم ويبالتين بياد همچين كاري كنه
چون خيلي مشتري توي ايران داره
من همين الان براشون ايميل زدم و جريانو پرسيدم
جواب كه دادن نتيجشو همينجا اعلام ميكنم
در ضمن من صبح باهاشون تماس گرفتم چيزي نگفتن
نسخه بتا 4 وسط نوامبر مياد بيرون و اونايي كه پيش خريد كردند ميتونند دانلود كنند
البته گفتن كه هيچ مسوليتي در مورد باگهاي موجود ندارند چون بتا هست
نسخه نهايي ور هم گفتن معلوم نيست و احتمالا تا آخر سال (ميلادي) اماده نميشه (يعني اوايل سال 2010 شايد آماده بشه)
در مورد تحريم هم نتيجه رو همينجا اعلام مي كنم
موفق باشيد
وقتی این رو متوجه شدم حس کردم اگر بخوام این خبر رو بدم چه اتقال هایی خواهد افتاد و از همه مهم تر چون ما ایرانی ها اصولا به حرف های هم اعتماد نداریم ، این موضوع رو با چنتا از دوستان نزدیکم در میان گذاشتم و لینک خبری رو بهشون دادم و خودشون مطالعه کردن ، یکی از همین دوستان وحید مدیر محترم این سایت بوده
حالا ویبولتین بیاد این کار رو بکنه و یا امید وارم که نکنه ( چون منافع من و خیلی از دوستان باهاش هماهنگ نیست و باید تغییر مسیر بده ) این خبری بود که من متوجه شدم و باید بشما دوستان و همکاران اطلاع می دادم و از انجایی که دنبال این بودم اطلاعات بیشتری بدست بیارم و هنوز خبری بهم ندادن این خبر رو بصورت اشکارا اعلام کردم تا دیگر دوستان هم با توانایی های که دارن دنبال خبر باشن
در ضمن من به دوستان نمی گم خرید وی بی انجام ندن و یا بدن
فعلا هیچ اقدامی انجام نشه خیلی خیلی خیلی بهتره
مشکل هم نه از طرف ما هست و نه از انها
مشکل از طرف دولت مردان ما و آنها هست
من لايسنس يك ساله دارم
اونا گفتن كه با پرداخت 130 دلار ميتونيد به لايسنس دائمي نسخه 4 ارتقا بديد (البته تا 16 نوامبر)
نميدونم اين كارو كنم يا نه ؟
نظر شما دوستان چيه ؟