-
عضو انجمن
خرید و فروش پی پال .وب مانی .ویزا کارت . مسترکارت . پرداخت اینترنتی . افتتاح حساب پی پال . حواله ارزی
دوستانی که نیاز به خدمات ما دارن می تونن از طریق اطلاعت زیر با ما تماس بگیرند ما هر هفته حدود 5000 دلار موجودی داریم که می تونیم از طریق حواله ارزی وسترن یونیون یا با کردیت کارت پرداخت انجام بدیم
خرید و فروش پی پال .وب مانی .ویزا کارت . مسترکارت . پرداخت اینترنتی . افتتاح حساب پی پال . حواله ارزی
09362753675
YahooID:wiki.online
Telegram:@wikionline
Email:hadi.einjafari@gmail.com
امتیاز های بازارچه
ویرایش توسط centralhop : May 5th, 2016 در ساعت 14:25
دلیل: اطلاعات بیشتر
-
-
May 5th, 2016 14:06
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : خرید و فروش پی پال .وب مانی .ویزا کارت . مسترکارت . پرداخت اینترنتی . افتتاح حساب پی پال . حواله ارزی
دوستا این هفته احتمال 6000 دلار حسابمون شارژ بشه هرکسی سفارش داره بگه براش نگه دارم دوستان قدیمی من همون wiki.online@att.net هستم که اکانتم دی اکتیو شد
یاهو ای دی جدید من رو ادد کنید با تشکر از همه
09362753675
YahooID:wiki.online
Email:wiki.online1@gmail.com
قیمت هر دلار ما معمولا اگر بالای 1000 دلار باشه به قیمت اسکناس یا + 50 تومن هست بهترین قیمت ممکن در بازار
ویرایش توسط centralhop : May 5th, 2016 در ساعت 18:20
-
-
پاسخ : خرید و فروش پی پال .وب مانی .ویزا کارت . مسترکارت . پرداخت اینترنتی . افتتاح حساب پی پال . حواله ارزی
می تونید ارزانترین دلار وب مانی را از ما تهیه کنید
آیدی یاهو:
master_forex3
-
-
عضو انجمن
2000 دلار موجوده به صورت پرداخت با کردیت کارت یا حواله
9362753675
hadionline
ویرایش توسط centralhop : May 25th, 2016 در ساعت 05:32
-
-
عضو انجمن
2000 دلار موجوده به صورت پرداخت با کردیت کارت یا حواله
9362753675
hadionline
-
-
پی پال لیمیت شده خریدارید ؟
-