-
March 17th, 2013, 21:58
عضو انجمن
الان بهترین شرکت هاستینگ از نظر پشتیبانی و کیفیت کدوم شرکته ؟ اسفند نود و یک
ما چند سالی با چند تا از شرکتای خوب هاستینگ کار کردیم اما اینا چند ماه اخیر دیگه شورش رو در اوردن ...
دو روزه دیتابیس سایت از کار افتاده ، و سایت ما نیمه دان شده، که ای کاش دان میشد.
تیکت هم که بیش از n روزه که بی جواب مونده . اگر اشکال از سروره میتونن توی اخبار سایت بزنن و یا حداقل به تیکت جواب بدن.
همین اشکال چند بار در چند هاستینگ خارجی پیش اومد به ما 21 روز هاستینگ هدیه دادن.
ایرانیا فقط بلدن بگن ما چندهزارتا سایت داریم ، اما یادشون رفته که ما بودیم که ایشان رو به اینجا رسوندیم
حالا به جای خدمات بهتر ، بالعکس عمل میکنن .
الان کسی هاستینگی با پشتیبانی خوب میشناسه؟
نمیگم باید هر 5 دقیقه به هر تیکت چرتی جواب بدن . اما حداقل باید از هر 4 ساعت ، اخبار وضعیت سرور رو به همه بگن ...
از روزی که هاست دی ال رفت ، دیگه توی ایران هاستینگ ها رقیب قدرتمندی ندارن ....
حیف ............ هیف .....
-
تعداد تشکر ها از30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013 21:58
# ADS
-
March 17th, 2013, 22:02
عضو انجمن
پاسخ : الان بهترین شرکت هاستینگ از نظر پشتیبانی و کیفیت کدوم شرکته ؟ اسفند نود و یک
نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
ما چند سالی با چند تا از شرکتای خوب هاستینگ کار کردیم اما اینا چند ماه اخیر دیگه شورش رو در اوردن ...
دو روزه دیتابیس سایت از کار افتاده ، و سایت ما نیمه دان شده، که ای کاش دان میشد.
تیکت هم که بیش از n روزه که بی جواب مونده . اگر اشکال از سروره میتونن توی اخبار سایت بزنن و یا حداقل به تیکت جواب بدن.
همین اشکال چند بار در چند هاستینگ خارجی پیش اومد به ما 21 روز هاستینگ هدیه دادن.
ایرانیا فقط بلدن بگن ما چندهزارتا سایت داریم ، اما یادشون رفته که ما بودیم که ایشان رو به اینجا رسوندیم
نمیگم باید هر 5 دقیقه به هر تیکت چرتی جواب بدن . اما حداقل باید از هر 4 ساعت ، اخبار وضعیت سرور رو به همه بگن ...
سلام ما حاضریم پشتیبانیتون کنیم
نظرات مشتریان
>> مهرگان وب "" تخفیف 35 درصدی و باور نکردنی "" میزبانی وب | سی پنل + لایت اسپید <<
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازMehrganWeb به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013, 22:07
عضو انجمن
پاسخ : الان بهترین شرکت هاستینگ از نظر پشتیبانی و کیفیت کدوم شرکته ؟ اسفند نود و یک
جناب شما با ای دی من در تماس باش
نمیشه اینجا بگم هاستینگ خوب چیه
خداوکیلی همه صداشون در میاد
-
تعداد تشکر ها ازmirhendi به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013, 22:26
عضو جدید
اگر بخواین میتونین به تاپیک فروش ما مراجعه کنین
http://www.webhostingtalk.ir/f20/74514/
تا الان همه همه تیکت های که فرستاده شده در کمتر از یک ساعت جواب دادیم کسایی که مشتری ما هستن اینو به خوبی میدونند
-
تعداد تشکر ها از shahintak به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013, 22:28
دوست عزیز معتبرترین شرکتها در سایت webhosting.info هستند رتبه بندی شده ایران هاست اول هست البته چون مشترک از خارج از ایران میگیرن تعداد مشترکین بالاست ولی فکر میکنم پارس دیتا حرف اول رو میزنه من خودم ریسلری دارم ازشون راضیم خلاصه برترین شرکتهای هاستینگ ایران معرفی شدند فقط قیمتا بالاست
پورتال, نرم افزار پشتیبانی آنلاین, سرور اختصاصي, ميزباني وب, CMS, ثبت دامنه
-
تعداد تشکر ها ازh.yousefpour به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013, 22:34
با سلام
طبق تجربه بنده هیچ هاستینگ خوبی وجود نداره، من که کلا سایت هام رو جمع کردم و خودم رو راحت کردم.
اگر خودتون می تونید سرور رو مدیریت کنید یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه و خودتون مدیریت کنید اینطوری بهتره.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
تعداد تشکر ها ازspark3r به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2013, 23:58
-
تعداد تشکر ها از barghost به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2013, 00:00
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
برای اطلاعات بیشتر تیکت ارسال نمایید، نظرات مشتریان هزارنویس :
میزبانی وب لینوکس، ویندوز [ایران، آمریکا، هلند، انگلیس، آلمان] + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس آلمان (cPanel) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس انگلیس (دایرکت ادمین) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی آمریکا با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش " هاست دانلود محدود و نامحدود" هلند، ایران، آمریکا، آلمان، انگلیس همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سامانه پنل پیامک هزارنویس + دمو آنلاین + خصوصیات پلن ها + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
شماره تماس شرکت هزارنویس :
88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (آقای رضا احمدی)
09332354073
معاون ارشد ( خانوم نیروانا شریف)
09332354072
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2013, 00:12
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2013, 00:23
عضو انجمن
سلام
اگر کمکی از دست ما بربیاد در خدمتیم.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید