-
July 11th, 2015, 12:10
عضو انجمن
قرار دادن zopim در ناحیه کاربری
سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز
ما داخل سایتمون zopim قرار دادیم ، ولی میخوایم که داخل ناحیه کاربری هم بیاد و از اونجا هم بشه گفتگو کرد. راه حلی وجود داره؟ ما همون کدی که داخل سایت گذاشتیم امتحان کردیم داخل ناحیه کاربری جواب نداد.
این سایت: azarinweb.com
اینم ناحیه کاربری: client.azarinweb.com
با تشکر
-
-
July 11th, 2015 12:10
# ADS
-
July 11th, 2015, 12:16
عضو جدید
پاسخ : قرار دادن zopim در ناحیه کاربری
سلام همکار گرامی
به قالب خود در پوشه template بروید فولدر فوتر قالب footer.tpl رو باز کنید انتهای آن کد رو کپی کنید سیو کنید
چک کنید ببینید نمایش میده ؟
این روش در تمامی صفحات ناحیه کاربری نشان داده میشود
موفق باشید
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..
آدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
-
تعداد تشکر ها از mamalak به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2015, 12:22
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mamalak
سلام همکار گرامی
به قالب خود در پوشه template بروید فولدر فوتر قالب footer.tpl رو باز کنید انتهای آن کد رو کپی کنید سیو کنید
چک کنید ببینید نمایش میده ؟
این روش در تمامی صفحات ناحیه کاربری نشان داده میشود
موفق باشید
سلام
ممنون از پاسختون
ببینید مشکل اینه که سایت از ناحیه کاربری کاملا جداست ، حتی هاستشون هم جداست! حالا ما همان کدی که داخل سایت قرار دادیم و zopim آماده ، داخل ناحیه کاربری و اتفاقا دقیقا همون جایی که شما میفرمایید قرار دادیم و کار نکرد.
یعنی نمیشه zopim رو قسمت های مختلف 1 سایت قرار داد؟ هم ناحیه کاربری هم سایت اصلی هم مثلا انجمن و...
با تشکر
-
-
July 11th, 2015, 12:27
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
سلام
ممنون از پاسختون
ببینید مشکل اینه که سایت از ناحیه کاربری کاملا جداست ، حتی هاستشون هم جداست! حالا ما همان کدی که داخل سایت قرار دادیم و zopim آماده ، داخل ناحیه کاربری و اتفاقا دقیقا همون جایی که شما میفرمایید قرار دادیم و کار نکرد.
یعنی نمیشه zopim رو قسمت های مختلف 1 سایت قرار داد؟ هم ناحیه کاربری هم سایت اصلی هم مثلا انجمن و...
با تشکر
جناب والا دیگه من به همچنین چیزی برنخوردم
این روشی هم که گفتم من تویه یه دونه هاست تست کردم جواب داد!! 2 تا هاست رو نمیدونم
با عرض شرمندگی کارم از دستم بر نیومد
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..
آدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
-
تعداد تشکر ها از mamalak به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2015, 12:30
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mamalak
جناب والا دیگه من به همچنین چیزی برنخوردم
این روشی هم که گفتم من تویه یه دونه هاست تست کردم جواب داد!! 2 تا هاست رو نمیدونم
با عرض شرمندگی کارم از دستم بر نیومد
روش قرار دادن شما کاملا درسته و ما هم با همین روش قرار میدیم ، اما مسئله اینه که سایت ما از ناحیه کاربریمون جداشت. موردی که شما فرمودید زمانی درسته که سایت اصلی نداشته باشیم و ناحیه کاربری همون سایت اصلی باشه! مثل سایت شما ، اما برای ما 2 اسکریپت و 2 هاست جدا هستند.
بازم تشکر از اینکه پاسخ دادید.
منتظر راهنمایی همکاران دیگر نیز هستم
-
-
July 11th, 2015, 16:52
سایت ما همک جداست، مشکلی نداره، کدی که از طرف زوپیم داده میشه تو هر سایتی قابل استفاده سات، فقط باید صحیح جایگزین بشه، میخواید دسترسی بدید براتون چک ئکنیم
-
-
July 11th, 2015, 21:27
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
arkanet
سایت ما همک جداست، مشکلی نداره، کدی که از طرف زوپیم داده میشه تو هر سایتی قابل استفاده سات، فقط باید صحیح جایگزین بشه، میخواید دسترسی بدید براتون چک ئکنیم
سلام
یعنی کد zopim شما رو از سورس سایتتون بردارم و داخل سایت خودم بگذارم ، کار میکنه؟! فکر نکنم اینطور باشه.... همکارایی که هم داخل سایت اصلی و هم داخل ناحیه کاربری (whmcs) از zopim استفاده کردن لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
-
-
July 11th, 2015, 22:03
عضو انجمن
بچه ها من اسکریپت virtual freer دارم قبلا یادم هست zopim کد را در footer.tpl گذاشتم اما پایین سایتم را فوتر را میپروند بهم میزد چرا دلیلش چیست ؟ قالب ندارم فقط اسکریپت اصلی هست کسی اگر بلد هست دلیل را بگه ممنون میشم.
-
-
July 11th, 2015, 22:04
عضو انجمن
درود
مدتی از Zoopim استفاده میکردیم نحوه فراخوانیش فرق داشت دقیق الان یادم نیست
ولی خوب جای های مختلف فایل header.tpl قرار دهید و بررسی کنید
<head>
{literal}
کد درون این تگ قرار میگیرد
{/literal}
</head>
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها ازsepahanserver به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2015, 23:05
عضو انجمن
دوست من خوب این موضوع رو تست کن
یکبار دیگر هم ثبت نام کن ببین اگر یک زوپیم جدید رو فقط در ناحیه کاربری قرار بدی بالا میاد یا نه
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید