-
August 12th, 2014, 00:11
راه حل های پرداخت های پی پال شما
با سلام
میخاستم بدونم شما چه راهی رو برای اینکه پرداخت های پی پالتون امن و راحت باشه انتخاب کردید؟
مثلا تو پرشین تولز برای پرداخت های پی پال افراد مطمئن و درستی وجود دارند اما قیمت های کزایی میدن یا مثلا اگه خودمون بخایم حساب پی پال بسازیم بعد پرداخت ها رو انجام بدیم باید 5 درصد کمیسیون سند مانی رو هم متحمل بشیم. من پرداخت هامو میخام برای دیتاسنتر لیزوب هلند انجام بدم. از طرفی هم میخام یه قرارداد طولانی(حداقل دوساله رو شروع کنم) و میخام کارم محکم باشه و خدای نکرده کسی پی پاله هکی نزنه و حسابمون به فنا بره.
دوستان لطفا راهنماییتون رو دریغ نکنید
با تشکر
-
-
August 12th, 2014 00:11
# ADS
-
August 12th, 2014, 00:17
عضو دائم
پاسخ : راه حل های پرداخت های پی پال شما
نوشته اصلی توسط
cyb3rtoto
با سلام
میخاستم بدونم شما چه راهی رو برای اینکه پرداخت های پی پالتون امن و راحت باشه انتخاب کردید؟
مثلا تو پرشین تولز برای پرداخت های پی پال افراد مطمئن و درستی وجود دارند اما قیمت های کزایی میدن یا مثلا اگه خودمون بخایم حساب پی پال بسازیم بعد پرداخت ها رو انجام بدیم باید 5 درصد کمیسیون سند مانی رو هم متحمل بشیم. من پرداخت هامو میخام برای دیتاسنتر لیزوب هلند انجام بدم. از طرفی هم میخام یه قرارداد طولانی(حداقل دوساله رو شروع کنم) و میخام کارم محکم باشه و خدای نکرده کسی پی پاله هکی نزنه و حسابمون به فنا بره.
دوستان لطفا راهنماییتون رو دریغ نکنید
با تشکر
حساب پی پال وریفای شده با آدرس و تلفن ولید از خارج از کشور + رعایت قوانین پی پال + لاگین با آی پی غیر ایران .
-
-
August 12th, 2014, 00:17
عضو انجمن
راه حل های پرداخت های پی پال شما
اگه مبلغ ارسالي زياده ، از طريق صرافي پول رو حواله كنيد
-
-
August 12th, 2014, 00:25
نوشته اصلی توسط
OmidX
حساب پی پال وریفای شده با آدرس و تلفن ولید از خارج از کشور + رعایت قوانین پی پال + لاگین با آی پی غیر ایران .
بله این راه خیلی خوبه اما برای دپوزیت توی پی پال باید یه حساب بانکی تو خارج از کشور بسازی(که با این وضع تحریما خیلی سخته)
یا باید پول رو از اشخاص خرید که نیازمند سند مانی با کمیسیون بالای اون هستیم یا خطره پی پاله هکی
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
اگه مبلغ ارسالي زياده ، از طريق صرافي پول رو حواله كنيد
این روش هم 3rd party محسوب میشه مخصوصا برای حواله های بانکی که از شخص ثالث خیلی گیر هستند
-
-
August 12th, 2014, 00:46
عضو انجمن
دوست من شما چرا مثلا از یه سایت مثل payment24 استفاده نمیکنید . سابقه خوبی داره . قبول دارم کمی گرونتر از جاهای دیگه کار میکنه ولی کارشون درسته و مطمئن هستن .
من نمیدونم ماهانه شما چقدر میخواین پرداخت داشته باشین که ببینم ارزش داره بخواین
حساب پی پال وریفای شده با آدرس و تلفن ولید از خارج از کشور + رعایت قوانین پی پال + لاگین با آی پی غیر ایران
دنبالش برین یا نه ؟
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
-
August 12th, 2014, 01:01
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
دوست من شما چرا مثلا از یه سایت مثل payment24 استفاده نمیکنید . سابقه خوبی داره . قبول دارم کمی گرونتر از جاهای دیگه کار میکنه ولی کارشون درسته و مطمئن هستن .
من نمیدونم ماهانه شما چقدر میخواین پرداخت داشته باشین که ببینم ارزش داره بخواین
دنبالش برین یا نه ؟
اینا پرداخت های یورو رو گرون میدن
من تا دوساله دیگه به ماهی 5 هزار یورو میرسه
-
-
August 12th, 2014, 01:22
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
cyb3rtoto
اینا پرداخت های یورو رو گرون میدن
من تا دوساله دیگه به ماهی 5 هزار یورو میرسه
خب برسه ، در عوض سورس مطمئنی هستند و کاملا تایید میشن .
-
-
July 31st, 2019, 13:10
عضو جدید
من اخیرا از سرویسها مجموعه خدمات پرداخت تراپی استفاده کردم خیلی راضی بودم و پشتیبانی قوی هم دارن . الان مدتیه که پیمنت ۲۴ تعطیل شده و فکر میکنم trapay بتونه جایگزین مناسبی باشه .
-
-
July 31st, 2019, 14:48
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
iraitc
من اخیرا از سرویسها مجموعه خدمات پرداخت تراپی استفاده کردم خیلی راضی بودم و پشتیبانی قوی هم دارن . الان مدتیه که پیمنت ۲۴ تعطیل شده و فکر میکنم trapay بتونه جایگزین مناسبی باشه .
تراپی خیلی موارد را انجام نمیده
مثل پرداخت سرویس های هاستینگ - سرور و..... - داخل قوانینشون هم نوشتن - شخصا هم سوال کردم ازشون
پنلهای دامین را هم شارژ نمیزنن
در کل بسیار محدود است خدمات
-
-
October 5th, 2019, 14:19
ویرایش توسط UTRECHT : October 5th, 2019 در ساعت 14:20
-