-
میزبانی حرفه ای سایت پربازدید + لایت اسپید
ویرایش توسط i-whost : April 8th, 2014 در ساعت 11:05
-
تعداد تشکر ها ازi-whost به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2013 15:56
# ADS
-
November 26th, 2013, 17:24
پاسخ : میزبانی حرفه ای سایت پربازدید + لایت اسپید
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
سلام من میخام استفاده کنم ولی واقعا دو دل هستم میخام ضمانت کنید از این هاست های که بعد از فروش دیگه هیچی براشون مهم نیست نیستید و اینکه من میخام حاصل دو سال زحمتمو رو سرویس های شما بزارم دوس ندارم به شرکتی بدم که معلوم نیست دو روز دیگه کجاست چکار میکنه /امیدوارم متوجه شده باشید اگه این اطمیان خاطر رو بنده بدید با افتخار از سرویس شما استفاده میکنم
از لینک زیر پیگیر باشید هاست,ثبت دامنه,سرور مجازی,هاست لینوکس - ای وب هاست
برای بررسی خدمات ما پیشنهاد می کنیم با مدیران سایت هایی که بر روی سرویس ما فعال هستن در این زمینه پرسش کنید ( پشتیبانی فنی و سخت افزاری )
در خدمتیم
-
-
November 28th, 2013, 07:50
عضو جدید
ممنون بابت پاسختون فقط یک سوال/ ارسال ایمیل برای کاربرانی که در خبرنامه سایت ایمیلشونو ثبت کردند ساعتی چند تاس؟ روی پلن یک حرفه ای
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
November 28th, 2013, 12:39
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
ممنون بابت پاسختون فقط یک سوال/ ارسال ایمیل برای کاربرانی که در خبرنامه سایت ایمیلشونو ثبت کردند ساعتی چند تاس؟ روی پلن یک حرفه ای
20 عدد ساعتی می باشد، در صورت ارسال انبوده صف بندی می شود و در ساعات دیگر ارسال می شود
-
-
November 28th, 2013, 16:02
نوشته اصلی توسط
soltanp
ای وب هاست عزیز
یکم هم به فکر کیفیت باشید ماشالله انقدر سایت روی این سرورها ریختید که برای بالا اومدن باید تخمه بشکنیم
یکی از دلایل افت سرعت میتواند شلوغی سرور باشد ولی در سرور ما این دلیل امکان پذیر نیست و تضمین می شود
در سرور هاست حرفه ای منابع به صورت اختصاصی ارائه می شود در صورت مصرف بیش از حد منابع سرویس با افت سرعت یا ارور استفاده بیش از حد منبع مشاهده می کنید
در صورتی که سرویس از ما دارید میتوانید از پشتیبانی سرویستان استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 18:17
دوستا گرامی از صبح سایتایی که شم میزبانی میکنید + سایت خودتون هم توسط نت مخابرات بالا نمیاد پیگیر باشید لطفا
-
-
November 30th, 2013, 19:11
نوشته اصلی توسط
miladdh
دوستا گرامی از صبح سایتایی که شم میزبانی میکنید + سایت خودتون هم توسط نت مخابرات بالا نمیاد پیگیر باشید لطفا
مشکل مربوط به isp شما می باشد برای تست سایت میتوانید از gtmetrix.com استفاده کنید یا با سایر isp ها تست کنید
-
-
December 1st, 2013, 10:42
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
سلام خدمت شما
نیمخاوستم این مشکل رو این جا مطرح بکنم اما خوب جایه دیگه ای نتونستم
از دیروز تاهالا حدودایی ساعت 5- 6 صبح سایت شما و سایت خودم و کلا سایت هایی که بر روی سرور شما هستن برای بنده باز نیمشن ! و فقط لود میکنه ! (10 ساعت هم بزاری بمونه فقط لود میشه و اخر هم ارور میده )
از چندین یک از دوستانم پرسیدم و خیلی ها گفتن باز نیمشه و بعضی ها گفتن باز میشه ...
بنده فک کنم افزونه ای جدید بر روی سرور اعمال کردید که باعث شده برای برخی از ISp ها و یا ای پی ها سرویساتون مورد پیا کنه ...
لطفا پیگیری کنید و جواب رو در هیمن تاپیک ارسال کنید ممنون (زیرا بنده دست رسی به سایت ندارم ! )
بنده از شرکت شاتل سرویس میگیرم
اینترنت ایران با اکثر آی پی های دیتاسنتر Redstaion.com مشکل پیدا کرده
مشکل مربوط به هاستینگ و دیتاسنتر نیست و به اینترنت ایران بر می گردد. شما به راحتی می تونید سایت را با *** یا اینترنت خارج از کشور باز کنید ولی لود با اینترنت ایران بسیار مشکل است
باید صبر کنید تا مشکل از طرف isp حل بشه
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 11:38
این پشتیبان کجا رفته پیداش نیس چرا؟؟؟؟
زنگ هم میزنیم جواب نمیدن
-
-
December 1st, 2013, 13:01
نوشته اصلی توسط
ata3929
این پشتیبان کجا رفته پیداش نیس چرا؟؟؟؟
زنگ هم میزنیم جواب نمیدن
دسترسی برای پشتیبان به سایت غیرفعال شده و فقط تعداد اندکی دسترسی و قادر به پاسخگویی هستند که پاسخ ها را تا جایی که دیده ام داده اند
پشتیبانی تلفنی در ساعات اداری فعال می باشد
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
سلام خدمت شما
نیمخاوستم این مشکل رو این جا مطرح بکنم اما خوب جایه دیگه ای نتونستم
از دیروز تاهالا حدودایی ساعت 5- 6 صبح سایت شما و سایت خودم و کلا سایت هایی که بر روی سرور شما هستن برای بنده باز نیمشن ! و فقط لود میکنه ! (10 ساعت هم بزاری بمونه فقط لود میشه و اخر هم ارور میده )
از چندین یک از دوستانم پرسیدم و خیلی ها گفتن باز نیمشه و بعضی ها گفتن باز میشه ...
بنده فک کنم افزونه ای جدید بر روی سرور اعمال کردید که باعث شده برای برخی از ISp ها و یا ای پی ها سرویساتون مورد پیا کنه ...
لطفا پیگیری کنید و جواب رو در هیمن تاپیک ارسال کنید ممنون (زیرا بنده دست رسی به سایت ندارم ! )
بنده از شرکت شاتل سرویس میگیرم
http://www.webhostingtalk.ir/f55/98635/
یکی از همکاران هم در بالا متذکر شدن مشکل مربوط به isp ها می باشد نه به سرور رداستیشن منتظر باشید تا مشکل اینترنت ایران برطرف بشود
ویرایش توسط i-whost : December 1st, 2013 در ساعت 13:05
-