-
June 25th, 2012, 21:09
پاسخ : دیتاسنتر در ایران
با این شرایطی که چند تا دیتاسنتر محدود توی کشور هستند و خیلیاش دولتیه مسلما برای اینکه رقابت ایجاد نشه زیاد سنگ جلو پاتون میندازن بنابراین طبق معمول قیمت ها خیلی بالا می ره و برای افراد با استفاده معمولی به صرفه نیست که از دیتاسنتر داخلی سرویس بگیره (مثل همین قیمت های نجومی افرانت!)
-
-
June 25th, 2012 21:09
# ADS
-
June 25th, 2012, 21:15
اگر سخت افزار های واقعا مناسب + امنیت فیزیکی دیتاسنتر + پورت قوی + پهنای باند مناسب و بر اساس همین ویژگی ها قیمت مناسب یا معقول ارائه داده بشه 100% کلو در ایران میگیرم !!
-
-
June 27th, 2012, 02:14
عضو جدید
سلام.
ايشالا كه اين كارتون عملي شه. اينطوري بهتره حداقل ميدونيم سرورمون كجاست . و آيا امنيت داره يا نه! از همه مهمتر دسترسي هست.
دوستان عزيز ما ايرانيا راحت طلب شديم . همه دوست داريم ارزون باشه مفت باشه.
اگر اين كار رو انجام بديد 100% خودم اولين مشتري هستم.مشكل ما هزينش نيست فقط كيفيت و پهنای باند هست.اينا حل بشه تمومه.ممنون.
ویرایش توسط goldisweb : June 27th, 2012 در ساعت 02:17
█ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
█ میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936
-
-
June 27th, 2012, 02:37
نوشته اصلی توسط
shamimi
بخاطر این حرف که فردا جلسه مدیران سرور در ایران هست که ما نیز در این جلسه دعوت شدیم و به نظر من این کار خوب هست چون پتانسیل بالایی داره این کار باعث پیشرفت می شود
عذرخواهی میکنم از زدن پست خارج از بحث، آقای مدیر شما قبل از این که دیتاسنتر بزنین یه زحمت بکشین و حداکثر 300000 تومان هزینه و قالب اختصاصی برای سایتتون طراحی کنید :
IRHOST.ORG | ارائه دهنده خدمات سرور، هاستینگ، ثبت دامنه و طراحی سایت
موفق باشید
ویرایش توسط tehvps : June 27th, 2012 در ساعت 02:39
-
-
June 29th, 2012, 00:45
این دیتا سنتر شما تو کدوم مرحله هستش آقای shamimi عزیز؟
ارگان خاصی هم پشتشه؟
-
-
June 29th, 2012, 00:49
نوشته اصلی توسط
tehvps
حالا خوبه وبسایت شما هم قالب hostbill رو ریپ زده . پس خواهشا وقتی خودتون ریپ زدید انتظار نداشته باشید از دیگران .
-
-
June 29th, 2012, 12:51
دوست عزیز در مورد قالب این قالب tehran Vps هست که اجازه گرفته شده برای مدتی روی ایران هاستینگ باشد قالب ما در حال آماده سازی است
در مورد دیتاسنتر باید بگم متاسفانه با اینکه مکان حاضر بود دستهای پشت پرده ....باعث شدند این کار فعلا معلق بشه متاسفانه
برای خدمت به ایران ....
با تشکر از مدیریت Tehranvps که اجازه این کارو دادند واین قالب به آدونیس ست شده است توسط خودمان
موفق باشید
-
-
July 1st, 2012, 18:07
قصد دلسرد کردن شما رو ندارم
اما چندی پیش با بچه های ریدکال شوخی شوخی تصمیم به چنین کاری گرفتیم
وقتی وارد گود شدیم دیدیم این که تقریبا دور ریختن سرمایه است!
طی صحبتی که با مخابرات کردیم در اولین مرحله
شما فقط حدود 5 الی 10 میلیاد تومن باید هزینه کابل های فیبر/تجهیزات/محل/... بکنید
تازه این رقم مربوط به حدود یک سال پیش در اوج آرامش دلار بود
فکر کنید دیگه تا الان چه تغییراتی کرده
در ضمن نیاز به پارتی و تاییدیه گردن گلفت ها داره
در کل به راحتی حرف زدن نیست
ما هم شوخی شوخی فقط رفتیم اطلاعات کسب کنیم و بس
-
-
September 6th, 2012, 01:39
ففط پارس آنلاین رو توصیه میکنم.از همه لحاظ خوب بوده. فکر نکنم بشه دی سی زد.البته عذر میخوام نظرم رو گفتم و قصد دلسردی کسی رو ندارم.با تشکر
ویرایش توسط kambizmabdi : September 6th, 2012 در ساعت 02:09
-
-
September 6th, 2012, 05:16
من جواب نظر سنجی رو میدم
من حاضر به کولوکیت هستم اما به چه قیمتی ؟!
وقتی میتونم از انگلیس یا آمریکا با پورت 10 گیگابایت بگیرم مگه مغر خر خوردم ( ببخشیدا که این حرفو زدم ) بیام پهنای باند ایران رو که خدا تومن بابت 100 مگابایت هزینه کنم رو انتخاب کنم ؟
اگه قصد راه اندازی دیتاسنتر دارید باید به فکر رقابت باشید ، فکر کنید که یکی که میاد ازتون سرور میگیره باید براش بصرفه !
اگه کیفیت خوب باشه چرا که نه ؟!
-