اقا رحمان چه امکاناتی گزاشتی توش ؟
اقا رحمان چه امکاناتی گزاشتی توش ؟
سلام
فکر کنم در پستهای قبلی توضیح دادیم + عکس
مشاهده کامل سخت افزاری یا همون info سرور + سیستم عامل در پنل کاربر
قابلیت ریست , خاموش و روشن کردن برای کاربر
مشاهده مصرف آنی رم و پردازنده
قسمت مدیریت که بحثش جداست و امکانات بیشتری داره
در صورتی که به WHMCS تبدیل کنیم کنسول را هم در قسمت کاربری شاید اضافه کنیم که کاربر از داخل سایت بتونه خودش نصب و راه اندازی کنه
یعنی شما ایزویی که کاربر نیاز داره را مانت کنید و کاربر خودش از طریق کنسول در پنل کاربر WHMCS اقدام به نصب کنه (( هنوز 100% نیست تازه دیروز به فکرش افتادیم ))
البته تنها چیزی که خودم دوست دارم انجام بشه مشاهده BW مصرفی توسط کاربر هست که هنوز 100% نمی تونم بگم میشه یا نه
چون ESXI واقعاً قسمتی برای این کار نداره مگر اینکه از قسمت performance مطابق Network یک کاری انجام بدیم که مقداری سخت هست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
خسته نباشی
رحمان جان کی آماده میشه؟
با تشکر
سلامسلام
خسته نباشی
رحمان جان کی آماده میشه؟
با تشکر
همونطور که در چند پست قبل گفتم همکاران مسافرت هستن و من یه کم دست تنهام
هفته دیگه میان
پنلی که پیش نمایش گذاشتیم را سعی میکنم زودتر آماده کنیم ولی برای whmcs چون خودم با ماژول هاش کار نکردم قرار شده یکی از دوستان انجام بده
ولی این پنلی که گفتم و پیش نمایش گذاشتیم را نهایت تا 29 همین ماه آماده میکنیم
این را باید در نظر بگیریم که چند خط کد نویسی برای روشن و خاموش کردن و ... کاری نداری , اگر به تاخیر میندازیم بیشتر به خاطر این هست که باید تست کنیم و خدایی نکرده موردی نداشته باشه که امنیت سرورها را به خطر بندازه , چون ماژول مستقیم با سرور اصلی در ارتباط هست و امنیت برای خود من مهمتر هست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
آماده کنین دیگه خسته شدیم انتظار...
معلوم نیست چند روز دیگه آماده بشه؟
ممنون
تاپیک جدید ایجاد شد :
http://www.webhostingtalk.ir/f66/30080/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)