-
October 20th, 2013, 16:26
پاسخ : [معرفی]هاست آمریکایی arvixe بدون مشکل با ایران ( با امکانات نامحدود و دامین رایگان )
با بقیه دوستانی که نقد یا تعریف کردن کاری ندارم ، استارتر عزیز Arvixe مجموعه ای هست که ۸۵ نفر فقط پرسنل داره نه مثل بعضی ها یه نفر تو خونه با یه خط ایرانسل پشتیبانی!!! شرکتی که ۸ میلیون دلار در سال گردش مالی اش هست و ۱۰ سال هست داره کار می کنه، بنابر این نظر دادن در موردش از حیطه خیلی ها خارج هست. مشکل داشتن با ایران دست مدیرش نیست قوانین کشور امریکاست و ایشون هم قانونا نمیتونه به ایران سرویس بده اگر هم بده زیر سبیلی داره رد می کنه.
-
تعداد تشکر ها ازrezahesami به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2013 16:26
# ADS
-
October 20th, 2013, 23:27
-
تعداد تشکر ها ازgavad700 به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2013, 16:55
عضو جدید
پاسخ : [معرفی]هاست آمریکایی arvixe بدون مشکل با ایران ( با امکانات نامحدود و دامین رایگان )
آره این سایت با سرویس هایی مثل opencart و .. قرار داد داره ودامین رایگان می ده من یه سرویس ازش دارم پاسخگویی تلفنیشون هم عالیه
انجام پرداخت های اینترنتی با پی پال و کردیت کارت ، فروش اکانت های آماده و وریفای شده پی پال
YM: metalancer
-
تعداد تشکر ها از megalancer به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2013, 16:56
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
rezahesami
با بقیه دوستانی که نقد یا تعریف کردن کاری ندارم ، استارتر عزیز Arvixe مجموعه ای هست که ۸۵ نفر فقط پرسنل داره نه مثل بعضی ها یه نفر تو خونه با یه خط ایرانسل پشتیبانی!!! شرکتی که ۸ میلیون دلار در سال گردش مالی اش هست و ۱۰ سال هست داره کار می کنه، بنابر این نظر دادن در موردش از حیطه خیلی ها خارج هست. مشکل داشتن با ایران دست مدیرش نیست قوانین کشور امریکاست و ایشون هم قانونا نمیتونه به ایران سرویس بده اگر هم بده زیر سبیلی داره رد می کنه.
موافقم ولی نیاز نیست مشخات رو ایرانی تو سایتشون معرفی کر حتما
انجام پرداخت های اینترنتی با پی پال و کردیت کارت ، فروش اکانت های آماده و وریفای شده پی پال
YM: metalancer
-
تعداد تشکر ها از megalancer به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2013, 20:03
عضو جدید
یه سوال!؟
کدام شرکت ایرانی هست که با این امکاناتی که آرویکس داره به مشتریاش میده اونم با این قیمت، خدمات میده؟
- لایسنس رایگان whmcs برای نمایندگی و سرورها
- دامنه رایگان مادام العمر
- SSL رایگان مادام العمر
- قابلیت انتخاب ورژن php از سی پنل
- قابلیت ریستور کردن بکاپ فایل ها از سی پنل
و ابزارهای دیگه ای که در سی پنل قرار داده مثل Softaculous Script Installer
و البته پشتیبانی که تو ایران شرکت های کمی هستند که به مشتری اهمیت میدن. اما هر موقع به آرویکس تیکت زدم خیلی زود جواب دادند.
-
تعداد تشکر ها از matin_gh به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 00:35
ماسفانه من 1 سفارش دادم و وقتی دیدن از اران هستم برگشت دادن پول رو
arvixe
-
تعداد تشکر ها از hamedwolf به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 02:04
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
hamedwolf
ماسفانه من 1 سفارش دادم و وقتی دیدن از اران هستم برگشت دادن پول رو
arvixe
شما کی ازشون سرویس گرفتین؟
منکه بدون هیچ مشکلی دارم استفاده می کنم!
-
-
October 27th, 2013, 02:25
نوشته اصلی توسط
matin_gh
همین الان با پای پال ریختم بعد pending بود و بعد تیکت دادم گفتن به ایران سرویس نمی دن و پول رو برگردوندن
-
-
October 27th, 2013, 02:28
نوشته اصلی توسط
matin_gh
Account locked. Please contact support by calling 1-888-927-8493 as soon as possible.
|
Sent: 2013-10-26 1236 |
|
|
Dear ali Oweysi,
This is a courtesy notification to let you know that a previous payment made from account (sha..........@yahoo.com) has been refunded:
Date and Time of Original Payment: |
2013-10-26 09:43:22
|
Transaction ID: |
3HX74440VJ6048005 [REFUNDED: 22910921TV476193B] |
|
-
-
October 27th, 2013, 02:38
عضو جدید
ازشون سرور گرفتم بهشون گفتم از ایرانم و می خوام به ایرانیا و به دامنه های آی آر سرویس بدم گفتن مشکلی نداره.
خیلی از سایتهای معروف و حتی مذهبی و دانشگاهی هم هستند که از آرویکس سرویس خریدند و دارند کار می کنند.
-