-
January 8th, 2013, 01:29
عضو انجمن
--> آفر کولو سرور در آمریکا -آفر فروش سخت افزار سرور - با قیمت استثنایی - Colocation
سلام دوستان و همکاران عزیز.
همه شما دوستان میدونید که اگر قدرت خرید سخت افزار سرور مورد نظرتون رو داشته باشید بسیار به صرفه تر خواهد بود که سرور ( سخت افزارشو ) تهیه بفرمایید و اون رو کلو کنید با قیمت و کیفیت مناسب ( هر جایی نمیشه کلو کرد - یعنی به درد نمیخوره ) مخصوصا اگر ماه ها هستش که دارید سروری رو تمدید میکنید و هر لحظه هم نگران مشکلات و مسائلی هستید که ممکنه برا سرور پیش بیادو ...
بابت کلو سرور - میتونید میانگین 100 دلار در نظر بگیرید - آی پی رو یک دلار ماهیانه - پهنای باند رو هم هر ترابایت 4 دلار - ( البته زمان سفارش بهتره هر چقدر آی پی و پهنای باند میخواید اعلام کنید چون ارزانتر براتون در میاد تا اینکه بعد بخواید آپگرید کنید.
-------------
هر سخت افزاری نیاز دارید اعلام کنید قیمت رو بهتون اعلام میکنم.
مژده : قیمت سخت افزار رو ارزان حساب میکنم از پس پرداختش بربیاید
---------------------
برای استعلام قیمت تماس بگیرید یا پیغام خصوصی بزارید
==================================
اگر واقعا ماه ها هست دارید یک سرور رو ماهیانه هزینه میکنید و تمدید میکنید کمی فکر کنید اگر براتون مقدور بود اطلاع بدید سخت افزار براتون خریداری بشه و در رک ما قرار بگیره و فقط اجاره برق و پهنای باند و آی پی و پورت رو میدید ! که هزینتون نصف میشه.
دیتاسنتر کلو کراسینگ هستش ( آمریکا ) - کیفیت شبکه بسیار عالی
در خدمتتون هستیم
ویرایش توسط dreamdata : April 18th, 2013 در ساعت 00:32
-
تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013 01:29
# ADS
-
August 10th, 2013, 22:14
عضو انجمن
پاسخ : --> آفر کولو سرور در آمریکا -آفر فروش سخت افزار سرور - با قیمت استثنایی - Colocation
نوشته اصلی توسط
MOHSEN-1
سلام
اقا برای من یه سوال پش میاد
.می خوام بدونم
اونم اینکه اقا ما اومدیم و 3000 هزار دلار سرور خریدم درست...
حالا چی دستمونه؟
یعنی چه تضمینی وجود دارد که این سرور مال ماست
یعنی چی دست منه الان یه سرور خریدم خوب
شما هم خرید کردید
اینجوری هم که فهمیدم سرور من توی شبکه و رک شماست حالا اومدیم و شما خدایی نکرده یه چند مدت پیداتون نشد
من باید چیکار کنم؟
بنده مدت زیادی هست دارم باهاشون کار میکنم و به غیر از زحمت چیزه دیگه ای براشون نداشتم
همینجا بازم ازشون تشکر میکنم
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید