-
عضو جدید
ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن و بقیه دامنه ها نصف قیمت (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
قیمت ها در عکس زیر:
آیدی یاهو: sasanbse
سایت پارس دامین
1-ثبت کامل دامنه به نام شخص
2- دارای کنترل پنل اختصاصی با تمام امکانات
3- امکان انتقال کامل دامنه
4- بدونه نیاز به هزینه برای انتقال
5- امکان تمدید دامنه
6- ثبت آنی در همان لحظه
7- بدونه مشکل با آی پی ایرانی و هویت ایرانی
8- تضمین شده 100%
9- پشتیبانی 24 ساعته
***در یاهو پرداخت بعد از تحویل دامنه صورت میگیره***
***سفارش در سایت با پرداخت آنلاین و ثبت آنی دامین***
توجه کنید برای ثبت آنی و تحویل آنی دامنه این نکات رو رعایت کنید:
- اطلاعات به صورت فارسی نباشد ، نام و یا آدرس
-شماره تلفن از 10 رقم بیشتر یا کمتر نباشد
- کد پستی از 10 رقم بیشتر یا کمتر نباشد
اینها مشخصاتی هست که ریسلو ملاک کامل بودن اطلاعات میدونه و اینجوری قبول میکنه
البته این کد پستی و تلفن 10 رقمی فقط برای ایران هست برا هر کشور متفاوته
^^^ کنترل پنل و رجیستر ریسلو - RESELLO ^^^
شروع فعالیت در زرین پال مرداد ماه ۱۳۸۹:
نمایش
برای اطلاع از قیمت بقیه دامنه ها سوال کنید
دامنه های قابل ثبت:
.ae.am
.asia
.at
.be
.biz
.bz
.ca
.cc
.ch
.club.tw
.cn
.co
.co.at
.co.gg
.co.in
.co.je
.co.nz
.co.uk
.com
.com.au
.com.co
.com.es
.com.tw
.coop
.de
.dk
.ebiz.tw
.es
.eu
.firm.in
.fm
.fr
.game.tw
.gen.in
.gg
.idv.tw
.in
.ind.in
.info
.it
.je
.li
.ltd.uk
.me
.me.uk
.mn
.mobi
.name
.net
.net.au
.net.co
.net.gg
.net.in
.net.je
.net.nz
.net.uk
.nl
.nom.co
.nom.es
.nu
.or.at
.org
.org.es
.org.gg
.org.in
.org.je
.org.nz
.org.tw
.org.uk
.plc.uk
.pm
.pro
.pw
.re
.ru
.se
.sld
.sx
.tel
.tf
.to
.tv
.tw
.us
.wf
.ws
.xxx
.yt
*****برای دریافت نمایندگی تو سایت تیکت بزنید اطلاعات بیشتر در اختیارتون قرار میگیره*****
ویرایش توسط SASAN-BSE : December 23rd, 2014 در ساعت 16:24
-
تعداد تشکر ها ازSASAN-BSE به دلیل پست مفید
ACGE, afrazit, AhmadOS, AliFatehi, amir.h.s, BaBaK.Blackhat, Cyrus.The.Great, Dead.Zone, djmohammad, downloaddl, fadakweb, hasanazizi, HPxf, maadsoft, man-O-to, medianet, megalord, mhsenpc, mohammad-zarreh, mzeus98, nima73, omid3963, parsneshan, pejman20, pspasp, SamaN DL, saman10016, samandata, seecurity, soheilas, sor, talait, THINKPAD, tiger2, zio
-
June 5th, 2014 00:20
# ADS
-
April 21st, 2015, 17:02
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
چرا هر شخصی بعد از اینکه به جای میرسه یهو غیبش میزنه و یه ملت رو به امان خدا ول میکنه!!
-
تعداد تشکر ها ازcpanelit به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2015, 16:15
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
الان آخر این تاپیک به کجا رسید؟!؟ تکلیف چیه؟!
-
-
April 24th, 2015, 00:19
عضو جدید
خیلی کارشون خوب و درسته ولی تنها مشکل اینه که سایت چند وقت یکبار بسته میشه اونم دقیقا موقعی که من کار دارم!<br>هیچ کدوم از دامین هایی هم که از ایشون دارم مشکل نداره و پنل کاملا سالم هست.<br>اگر این مشکل که سایت بسته میشه رو رفع کنید خیلی عالی میشه. <br><br>
-
-
April 24th, 2015, 07:28
سلام
کارش درسته ولی چرا سایتش بسته هست خرید داریم.
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)
* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)
* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)
* برنامه نویسی موبایل (Android)
-
-
April 24th, 2015, 17:56
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
h_jal2
اولا 2 تا از شما تاریخ عضویت 2015 است پس اینجا پست ندید! در ضمن ایشون به من خسارت زده مشکل منم اینه 2 تا دامنه با ارزشم رو با اینکه هزینه تمدید 4 دامنه رو دادم تمدید نکرده و باعث شده دیلیت شه.
سن سال من هم کم نیست و میدونم با کی به چه شکل رفتار کنم بارها تماس گرفتم خواهش کردم دامنه من رو تمدید کنند حتی تلفنی جواب داده اما باز با اینکه تاکید کردم دامنه من داره پاک میشه بازهم با قول الکی سر چرخوندن و برای انتقال دامنه هم دیر شده بود و این ربطی به بی اطلاعی من نداره من وقتی هزینه تمدید سرویس رو میدم و اعلام میکنم توقع دارم یا بگه نمیشه یا انجام بده نه اینکه فرار کنه جواب نده دیگه سایت ببنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید من دخالت میکنم اما شما چه حقی دارید که به کسی بگید پست بده یا نده ؟ دوستانی که در تاریخ 2015 عضو شدن حق دادن پست ندارند ؟ کی هستین که شما حق رو تعیین بکنید ؟
طبق گفته استارتر تایپیک دامنه شما از قبل در حالت کنسل بوده و کسی نمیتونسته تمدید کنه و هزینه شما هم برگشت داده شده . اگه غیر از اینه از راه قانونی اقدام کنید !
وب هاستینگ تالک که مرجع قانونی نیستش اومدید اینجا شلوغش کردید ... مشکلی هم که برای شما پیش اومده به هیچ کدام از مدیران و اعضا اینجا ربط نداره !
مدیران عزیز بهتر نیست این تایپیک قفل بشه ؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
دوست عزیز حرف شما کاملا صحیح هست ، وقتی هزینه گرفته میشه باید خدمات درست انجام بشه.
اگر شماره تماسی دارید از ایشون لطف برام پ.خ کنید من ایشونو میشناسم و میتونم خوب باهاشون صحبت کنم که بیان و به تاپیک رسیدگی کنن و به مشکلات دوستان.
- - - Updated - - -
5 تا سایتهای مشتریام مونده رو هوا میخوایم تغییر سرور بدیم.تلفن هم جواب نمیدن
جناب فاتحی با شماره ای تماس گرفتید ؟
در هویز دامنه این شماره درج شده : 9124181710
و این ایمیل : sasanbse@yahoo.com
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
April 28th, 2015, 08:27
عضو انجمن
17-3: مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود.
- - - Updated - - -
لینک ورود به ریسلو را کاربر AliFatehi برای من ارسال کردند
http://parsd2.sf01.hostcontrol.com/ca/login
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
-
تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2015, 11:02
عضو دائم
دوستانی که از پارس دامین دامین خریداری کردن میتوانند برای دامین های خود از این پس برای پشتیبانی و مشکلات با ما در ارتباط باشند تمامی دامین های ارزان را میتوانید از طریق ما پیگیری کنید.
راه های ارتباطی با ما
Id Yahoo : Techshiraz
Email 1: Techshiraz@yahoo.com
Email 2: domain@shiraz.technology
پشتیبانی از طریق تیکت وب سایت شیراز تکنولوژی
Web Site : http://client.shiraz.technology
viber : 09355569387
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=129638
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید