یه روشش هم اینه :
لایسنس تریال و 15 روزه رو که رایگان هست میگیرند و با روشی مدت دارش میکنند
یه روشش هم اینه :
لایسنس تریال و 15 روزه رو که رایگان هست میگیرند و با روشی مدت دارش میکنند
همه اینو میدونن
ادمی که خودش بزنه به خواب پیغمبرم که باشی نمیتونی اونو بیدار کنی
اما ادمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد
تاپیک شما نبود ، اطلاعات غلط میدی ، بهت بدجوری برخورده که تگ شدی بزرگتر شدی یادت میره ، آقای کینه ای که بحث پست های قبل میکشی وسط ، انجا هم گفتم همه حرفی زدی و مقلطه کردی که حرافت پنهان بمونه حالا هم همین
خنده داشت ، خودم خودت میدونیم که حق با من بود خوب بلد شدی بحث عوض کنی بکشی بجای های دیگه مثل خط قرمز
کمی عاقل شو
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
بله حق با شماست. ما به اندازهی شما بلدهی کار نیستیم
شما ظاهرا از طرز بیان تون مشخصه که با تجربه هستید. هم مسلط به بیان، هم مسلط به کار، هم مسلط به کلام. این انجمن برای شما چهارنفر هزینه کرده و من تلاشم این بود که متوجه بشید که بین ترافیک و پهنای باند فرق وجود داره. منتهی چون صاحب کسب و کار هستید، موضوع رو درنهایت جمعش باید بکنید. حق هم دارید. وگرنه یک مقدار ممکنه براتون سخت باشه بعنوان فروشنده همچنان فعال کنید. ولی این از فرهنگ اشتباست دیگه.
ولی وقتی تصور شما اینه که ایران کل ترافیک مصرفیش ۲ ترابایت هم نمیشه، نشون میده که شما تجربه ای که با مشتریاتون داشتید هنوز نسبت به دوترابایت ترافیک، هیچ حسی نداشتید. بگذریم. انشالله که متوجه شدید و داشتید بعدش جمعش میکردید داستان رو الآن هم شما و بقیه بچه هایی که تو اون تاپیک بودن، ادامه بدید.
تمام حضور شما هم بعد از همون تاپیکه روی پست های من. بیایید. همینکه از اون به بعد میایید روی پست های من این شکلی ریپلایی میزنید، یعنی کارتون درسته
بگذریم... یه ضرب المثلی هست که میگه:
کد PHP:
If someone is out of the picture, they are no longer involved in the situation you are talking about
ویرایش توسط demonvictor : April 17th, 2023 در ساعت 03:26
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
دوست عزیز اطلاعاتتان درمورد لایسنسهای سیپنل اشتباه بوده و اطلاعات غلط به استارتر تاپیک دادین.
هیچ وقت سیپنل چنین لایسنسی (به صورت کلی / فله ای و ...) ارایه نداده بوده و همچنین مدت زیادی است که لایسنسهای سیپنل بر اساس تعداد هاست ایجاد شده روی سرور پکیج بندی شده است.
با توجه به اینکه در حوزه فعالیت ندارین طبیعیه که اطلاعات کامل نداشته و یا منظور پکیجهای ارایه شده در سایت سیپنل رو درست متوجه نشده باشین.
نیاز نیست جهت تاپیک تغییر بدید و تصور کنین دوستان غرض ورزانه به شما توضیح داده باشن.
هدف از فعالیت در این شبکهها بالا بردن سطح دانشمان است و اگر جایی اشتباه کنیم باید بپذیریم.
من اصلا قصد ندارم جهت تاپیک رو تغییر بدم. ایشون اتفاقا با جهتگیری قبلی، پیام فرستادن. بیایید بررسی کنیم:
از روی معلول، پی به علت میبرن.
ببینیم قضیه چیه بعد نظر بدیم:
این آقا اومده و نیومده درون تاپیک، اولین پیام ارسالی:
نوع کاربردن این لحن، برای یک فرد که قصد کسب و کار و پول گرفتن از مردم داره، و نوع پردازش ذهنیشون، بنظرم برای کسی که بخواد پول بهشون بده سرور تهیه کنه یک مقدار خطرناکه. از این جهت که سایت servervds.ir رو هم ممکنه بدنام کنه. به هرحال، افراد اون سایت باید از این نیروها، پشتیبانی بگیرن که توانمندی برقراری رابطه اجتماعیشون صفره.
اما علت استفاده از این نوع حرف زدن چیه؟
اگه یک کسی باییدیفالت، این شکلی حرف میزنه، و بی علت، که خب یعنی اون شخص به لحاظ عملکردهای ذهنی جهت تصمیم نوع ارتباط با دیگران، مشکل داره. چون پیشفرض صحبتشون، در یک محیط اجتماعی، آسیبزاست. هم به خودشون هم به جامعه و غالبا خودشون هم اذیت میشن.
اما من میگم علت دیگه ای داره. بنابراین من جهت رو تغییر ندادم که هیچ، اتفاقا به نفع ایشون دارم پست میزنم. که یک موقع فکر نکنین، علت اینمدل صحبت کردنش، مورد بالا هست. علت حرف ایشون، این هستش که در یک تاپیک دیگه، با دوسه نفر دیگه از دوستان، یک موضعی گرفتن و جبهه گرفتن که به یک شکلی پیشرفت که برای ایشون و بقیه ناخوشایند شد. ظاهرا درآخر متوجه شدن که ترافیک با پهنایباند دو چیز متفاوت هست که بعدا تلاش کردن جمعشون کنن موضوع رو. بشکلی انگار نه انگار، فرقش رو نمیدونستن. حالا درگیری فرهنگی ما اینه که ایشون فکر میکنن، اعتبارشون خدشه بهش وارد شده و باید جبران روحی روانی کنن.
حالا از اونموقع به بعد، اینها روی پست های من اومده و نیومده، این شکلی ریپلایی میدن. توجه کردید؟؟
البته خودشون ظاهرا معتقدن که علتش اون مورد نیست. یعنی بایدیفالت این شکلی هستن. خخخخخ
خیره انشالله البته منکه درنهایت بهشون گفتم، حق با ایشونه. اما حضورشون میتونه آسیبزا باشه. به این علت که مناسب یک پوزیشن شغلی که نوددرصد کار پشتیبانی و خدمات اجتماعی هست، نیستند و این مورد به جیب کاربران این انجمن هم ممکنه آسیببزنه. فلذا باعث بدنامی یک برند هم میتونن باشن. بخاطراینکه این تاپیک ها توسط بسیاری از افراد ثبت نام نشده هم داره خونده میشه. حیف نیست که زبان یک برند، این فرد باشه؟ جای اصلاح نیازه.
ضمن اینکه پست رو ویرایش کنم که تصور ایشون از سرمایهاجتماعی برای افزایش درآمد هم اشتباست. کلا سرمایهاجتماعی شون رو در این انجمن، افزایش پست میدونن و همچنین ظاهرا راه های دیگه اش. که میخوان بگن که راههای دیگه ای هم وجود داره خخخ برای همین، حضورشون در یک محیط اجتماعی مشخصی که شناختی از سرمایهیاصلی برای فعالیتش ندارن، برای خودشون هم منفعتی نداره. وقت تلف کردنه(چون سرمایهاجتماعی این محیط رو افزایش پست میدونن و دنبال راههای دیگه اش هم بودن که طبق گفتهشون راه های دیگه ای هم هست).
ویرایش توسط demonvictor : April 17th, 2023 در ساعت 14:42
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
سلام کل این تاپیک اطلاعات اشتباه داره ارائه میده دوست عزیز demonvictor این چیزی که شما دارید میگید کاملا اشتباه هست
لطفا دوستان دیگر بفرمایید که چطوری میشه لایسنس های روت شده را ایجاد کرد
میدونم ترتیب به این شکل هست که یه سرور با لایسنس قانونی میخواد بعد آپدیت ها رو میشه ارسال کرد به کاربران ( به همین شکل آنتی ویروس ها mirror node 32 )
- - - Updated - - -
این ویدیو هم پیدا کردم
https://www.aparat.com/v/0FiRC
ویرایش توسط tack : April 25th, 2023 در ساعت 11:41
فکر کنم کسی دلش نمیخواد یاد بده ه داستان این لایسنس ها از چه قرار هست !
فقط 3 صفحه اومدن اسپم کردن همین !!! و اطلاعات 100 درصد غلط را درج کردن !
دوست عزیز
اجرای سیستم لایسنس اشتراکی کار آسونی نیست که هر کسی بخواد این کار رو انجام بده با هر دانشی بتونه.
باید با برنامه نویسی و شبکه آشنا باشید و بتونید نرم افزار ها رو کرک کنید.
باید بتونید با ابزارهای دیباگینگ آشنا باشید و حتی تست نفوذ رو هم گذرانده باشید.
در نهایت باید بتونید که سیستم لایسنس نرم افزارها رو دستکاری کنید و کاری کنید که درخواستها به جای اینکه مستقیم به سرورهای اصلی شرکت برن، به سرورهای واسط داده بشن و نتیجه به صورت فیک برگردانده بشه و نرم افزار فکر کنه که داره با سرور اصلی مکاتبه می کنه.
در نهایت سطح وسیعی از دانش مورد نیازه تا بشه یک چنین سیستمی رو راه اندازی کرد.
در انتها هم باید بشه با یک برنامه نویسی دقیق،انجام تمامی این کارها رو خودکار کرد و سعی کرد تا اگر شرکت های اصلی اقدام به پچ کردن کردند، سریع متد رو تغییر داد و مقابله کرد.
به نظرم یک چیزی حدود ۱۰ سال سابقه میخاد تا فردی بتونه یک چنین کار رو انجام بده.
ولی بازم نشد نیست. شما از همین امروزم شروع به یادگیری کنی، خواهی دید که حتی ایده های بهتر برای پول درآوردن هم پیدا می کنی. حتما نیازی نیست که سیستم لایسنس اشتراکی راه بندازی.
موفق باشید
ببینید زمانیکه چرخ اختراع شده استو شما ماسل هستید شرکت ماشین سازی داشته باشید لازم به باز تعریف چرخ نیست.
همینک شرکتی در حال ارائه این خدمات هست. از همان شرکت تهیه کنید.
اگر مایل هستید خودتان راه اندازی کنید اطلاع داشته باشید شرکت های زیادی ورود کرده اند اما موفق نشده اند. چالش اصلی، بلاک شدن ای پی سرور های تایید لایسنس هست توسط شرکت هایی مانند سی پنل که تجربه لازم را باید بدست اورید که چگونه از بلاک شدن ای پی جلوگیری کنید.
من اطلاعی از راهکار فعلی ندارم اما ممکن هست از طریق ipv6 درخواست ها توسط سرور واسط ارسال میشود که بتوانند از بسته شدن ای پی سرور اصلی جلوگیری کنند.
در کل انتظار نداشته باشید کسی فوت کوزه گری خود را رایگان به اطلاع شما رساند و تجارت خود را دچار ریسک کند.
کاربری که درباره لایسنس 59 دلاری صحبت کرده بودند دارند اشتباه میکنند.
در ضمن، لایسنس های دیتاسنتری سی پنل که ارزانتر هستند حتما باید از رنج ای پی های همان دیتاسنتر باشد.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
متاسفانه کل تایپک را الکی اسپم کره اند و هیچ کسی جواب درست درمانی نداده است
الان سایت هایی تو ایران هستند که دارند لایسنس اشتراکی یا Cheap میفروشن لطفا از دوستان راهنمایی بفرماییند اینا دارند چکار میکنند !!!
- - - Updated - - -
nimafire
مثلا خود ایشون داره لایسنس اشتراکی میفروشه ، دوست عزیز شما هم از جایی این را یاد گرفتی و اینطوری نیست که خالق این داستان باشی اگر نمیخواهی این اطلاعات رو به اشتراک بگذاری حد اقل تاپیک رو اسپم نکن...
ویرایش توسط tack : February 27th, 2024 در ساعت 09:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)