Esxi 4 .1
که اکثرا دارن استفاده میکنن روی سررور ها
که اکثرا دارن استفاده میکنن روی سررور ها
بفرما هادی جان این هم لینک دانلود خدمت شما :
http://www.warez-host.ir/downloads/m...z-host.IR_.zip
حجم فایل = 670 مگابایتکد:http://www.warez-host.ir/downloads/m-vesx41_www.warez-host.IR_.zip
شرمنده یه کم دیر شد سرمون این روزها زیادی شلوغ هست
این فایل را دانلود کن من 48 ساعت دیگه این را حذف میکنم از روی سرور که هرکس نیاز داشت همون فایل اصلی و کلی را دانلود کنه
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام آقا رحمان
ممنون ولی update 1 این بسته رو نداری؟!
سلام
یوزر و پسورد پیشفرض vCenter چی هست؟
من الان نصب کردم vCenter رو بعدش باید چیکار کنم کسی میتونه یک توضیح بده؟ میخوام وی پی اس از یک سرور به یک سرور دیگه منتقل کنم...
ویرایش توسط royalserver.ir : April 21st, 2011 در ساعت 00:08
با سلامسلام آقا رحمان
ممنون ولی update 1 این بسته رو نداری؟!
چرا آپدیت را هم گرفتم ولی وقت نکردم آپلود کنم
انشالله در چند روز آینده آپلود میکنم
یوزر و پسورد در پست اول قرار داده شدهسلام
یوزر و پسورد پیشفرض vCenter چی هست؟
من الان نصب کردم vCenter رو بعدش باید چیکار کنم کسی میتونه یک توضیح بده؟ میخوام وی پی اس از یک سرور به یک سرور دیگه منتقل کنم...
در مورد انتقال هم باید بگم که , هر دو سرور را در برنامه ادد می کنیم
بعد از طریق گزینه Clone سرور مجازی را درون سرور دیگر کپی می کنید
فقط قبل از انجام این کار به چند مورد دقت کنید
1 - سرور مجازی باید خامو شده باشه که بشه Clone کرد
2 - به کارت شبکه هر دو سرور دقت نکنید
اگر هر دو یکی نیست ابتدا کارت شبکه را از درون تنظیمات حذف کنید و بعد این کار را انجام بدید
چون اگر کارت شبکه هر دو یکی نباشه تا حدود 60% انجام میشه و بعد قطع میشه
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
زماني كه سريال esxi را وارد ميكنم خطا ميده
سلام لینک رپیدشر ندارید بدید؟ من گذاشتم دانلود اما بیشتر از 18 کیلو بر ثانیه دانلود نمیکنه ازش لاین من یک گیگ هست
بزودی ...
سلام من vcenter رو نصب کردم دو برنامه دیگه هم همراهش بود اونارو هم نصب کنم؟
الان vmware vcenter orchestrator login باز کردم و پسورد روت میدم که لوگین کنم و clone کنم اما لوگین نمیشه و میزنه Cannot connect to host. مشکل کجاست؟
بزودی ...
با سلامسلام من vcenter رو نصب کردم دو برنامه دیگه هم همراهش بود اونارو هم نصب کنم؟
الان vmware vcenter orchestrator login باز کردم و پسورد روت میدم که لوگین کنم و clone کنم اما لوگین نمیشه و میزنه Cannot connect to host. مشکل کجاست؟
تنها گزینه اول و سوم را نصب کنید
سلام من الان وارد http://localhost:8282 این قسمت شدم و از شما راهنمایی میخوام باید دیتابس براش بسازم؟ قسمت لایسنس رو چی کار کنم؟ چه تنظیماتی انجام بدوم و چطور به سرور متصل بشم؟ یک وی پی اس 50 گیگی رو چند ساعت انتقال میده؟
بزودی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)