پروژه سنگینی هست و بازه طولانی نیاز به تحلیل و توسعه و پیاده سازی دارد
سعی کنید چشم انداز دقیق رو ترسیم کنید ، با توجه به عمومی بودن استفاده از پروژه ، شما باید انعطاف سیستم رو مد نظر داشته باشید که جوابگوی همه باشه
بطور مثال شاید کسی خواست تنظیم کنه در هنگام ثبت سرویس پیامک فرستاده بشه یکی دیگه خواست در هنگام صدور فاکتور یکی دیگه خواست در هنگام عضویت یکی دیگه خواست در هنگام سررسید فاکتور
اینها لازمه پیاده سازی یک معماری مناسب هست که پلاگین ها بتونن به راحتی با هسته ارتباط برقرار کنن .
استفاده از وردپرس رو تقریبا بیخیال بشید ، دیتابیس وردپرس به حد کافی افتضاح طراحی شده !!!
همچنین پیاده سازی با فریم ورک هم خیلی پیشنهاد نمیشه چون مجبورید طبق قاعده فریم ورک برید جلو در صورتیکه برای پیاده سازی چنین سیستم منعطفی شاید لازم باشه اصلا از هیچ معماری پیروی نکنید و دقیقا مثل whmcs ، اسپاگتی خالص بزنید
همچنین باید توانایی برقراری ارتباط به api کنترل پنل ها رو داشته باشه و این در تخصص یک نفر نیست و باید چندین نفر متخصص همینکار پیدا کنید هرچند پیدا کردنش سخته .
در آخر هم یک نصیحت برادرانه دارم خدمتتون
ابدا شتاب زده و هیجانی عمل نکنید ، بازار ایران بازار غیرقابل اعتمادی هست ، با تحریم whmcs همگی آدم رو سوق میدهند که چنین سیستمی پیاده شود اما استارت تا پایان پروژه کمتر از 6 ماه نخواهد بود و هیچ تعهد و ضمانت و اطمینان بابت موفقیت و استقبال پروژه نیست (ببخشید رک گفتم)
دو روز دیگه راهی بابت دور زدن تحریم whmcs پیدا خواهد شد یا اصلا whmcs خودش یه راهی رو به نحوی نشان خواهد داد چون نمیخواهد بازار مصرف ایران را از دست بدهد
پس همینهایی که الان یحتمل به شدت شما را مورد حمایت قرار میدهند در اخر حتی حاضر نخواهند بود سیستم شما را تست کنند و یا به نصف قیمت whmcs بخرند .
اگر خودتان نیاز دارید یک سیستم کوچکتر و جمع و جورتر بنویسید ، یا حتی اگر پروژه آزمایشی هست سیستمی با امکانات پایه بنویسید و رایگان منتشر کنید و بازخورد بازار رو بسنجید
صحبت هایی که کردم صرفا تجربه و از سر دلسوزی برای وقت و تایم شما بود و هیچ گونه جهت داری و جبهه گیری نسبت به حرفهای دوستان نبود
رقابت با سیستم های جهانی خوب است ، در صورتیکه پشتوانه قوی بتواند از نظر مادی و معنوی پروژه را مورد حمایت قرار بدهد .
نه اینکه با تشویق و ایجاد هیجان پروژه استارت بخورد چون بعد از یک هفته تحلیل و شماردن بیش از سی تا جدول دیتابیس و نگاه کردن به ساعت ، یک دفعه کل هیجانتون میخوابه
موفق باشید