-
January 22nd, 2012, 14:26
عضو انجمن
انتقال تعدادی اکانت هاست و سرور مجازی
باسلام حدودا 80 - 90 اکانت هاست با حجم های 200 mb تا 10gb موجود هست که می خواهیم به شرکت هاستینگ دیگری منتقل کنیم . و 6-7 تا سرور مجازی نیز هست . اگر از دوستان کسی تمایل داشتند اعلام نمایند و فقط از ارسال پیام خصوصی استفاده نمایند . باسپاس .
ویرایش توسط novinhost : January 22nd, 2012 در ساعت 14:31
-
-
January 22nd, 2012 14:26
# ADS
-
January 23rd, 2012, 00:38
عضو دائم
پاسخ : انتقال تعدادی اکانت هاست و سرور مجازی
لحنتو درست کن اینجا با کسی شوخی ندارم
در ضمن این بیشترین هزینه هست که میدم چون میدونم اکثر مشتری ها چون بدون هیچ اختیاری منتقل شدن حتی اگه سرور من بهتر از سرور قبلیشون باشه که هست میرن
پس ارزشی برای سرمایه گذاری نداره عزیز
-
-
January 23rd, 2012, 00:42
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
لحنتو درست کن اینجا با کسی شوخی ندارم
در ضمن این بیشترین هزینه هست که میدم چون میدونم اکثر مشتری ها چون بدون هیچ اختیاری منتقل شدن حتی اگه سرور من بهتر از سرور قبلیشون باشه که هست میرن
پس ارزشی برای سرمایه گذاری نداره عزیز
اولا فروشنده که من نیستم! اتفاقا نظر من هم دقیقا نظر شماست! ارزش سرمایه گذاری نداره!
اون " نه بابا " هم برای این بود که شما در جریان این کاسبی جدید قرار بگیرید و متجه بشید این افراد دنبال پول بیشتری هستند!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2012, 01:17
عضو انجمن
تمام اکانت های هاست رو (به جز هاست دانلود) بطور رایگان می تونیم ازشون میزبانی کنیم تا موقع تمدیدشون.
اگه موافق بودید پ.خ بدید تا انتقال رو شروع کنیم.
-
-
January 24th, 2012, 10:45
عضو انجمن
دوستان کمی در نوشتن دقت کنند و در تاپیک های دیگران پست اضافی نزنند ، اگر در این مورد بحثی هست تاپیک جدید بزنید . بنده گفتم دوستان اگر سوالی دارند از پیام خصوصی استفاده نمایند ، حالا نحوه به توافق رسیدن ما متفاوت هست .
-
-
February 2nd, 2012, 23:08
با سلام . جناب من سایتی با بازدید روزانه حدود 30 هزار در روز روی هاست های شما داشتم , بدون اینکه ایمیلی , تیکتی , چیزی برام ارسال کنی زدی سایتم رو down کردی , سایت خودتونم که دیگه بالا نمیاد . حد اقل یک بک آپ از هاست من برام ارسال کن , دامین سایتمم که دست شماست !
-
-
February 2nd, 2012, 23:20
نوشته اصلی توسط
irani1
با سلام . جناب من سایتی با بازدید روزانه حدود 30 هزار در روز روی هاست های شما داشتم , بدون اینکه ایمیلی , تیکتی , چیزی برام ارسال کنی زدی سایتم رو down کردی , سایت خودتونم که دیگه بالا نمیاد . حد اقل یک بک آپ از هاست من برام ارسال کن , دامین سایتمم که دست شماست !
دوست عزیز ادرس سایتتوم رو بگید تعدادی از سایت ها به سرور ما انتقال پیدا کرده
-
-
February 2nd, 2012, 23:24
-
-
February 2nd, 2012, 23:25
نوشته اصلی توسط
irani1
سایت من top250.org هست
تو یاهو پی ام بدید
porya_sm10
-
-
February 3rd, 2012, 01:43
بدبختانه منم از ایشون هاست داشتم و حدود 4 تا سرورم رو a record کرده بودم ... الان چند ساعت هست که دان هست ....
-
-
February 3rd, 2012, 10:04
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
بدبختانه منم از ایشون هاست داشتم و حدود 4 تا سرورم رو a record کرده بودم ... الان چند ساعت هست که دان هست ....
ادرس سایت شما چیه؟
-