-
April 12th, 2014, 03:57
عضو انجمن
پاسخ : راه اندازی شرکت ارائه اینترنت از طریق وایرلس
شما در مرحله اول باید فکر تامین پهنای باند باشید چون باقی موارد خیلی راحت تر قابل حل هستند!
آیا سرویس adsl در شهر وجود داره؟
در صورتی که نیست آیا شهری در نزدیکی شما هست که شرکت هایی مثل آسیاتک اونجا سرویس بدن؟
-------------
در مورد وایرلس هم در صورت امکان یک عکس هوایی از منطقه بزارید و اینکه حدودا چقدر میتونید هزینه کنید و میخواین کاربر هاتون برای آنتن حدودا چقدر هزینه کنن؟
-
-
April 12th, 2014 03:57
# ADS
-
April 12th, 2014, 04:14
عضو جدید
تنها شانسی که داریم برخی کاربرها وسایل وایرلس دارن مربوط میشه به شخصی که اونجا اینترنت ارائه داده ولی با سرعت خیلی خیلی ضعیف و عملا ناکارآمد
اونجا شاتل و غیره خیر سرویس دهی ندارند
-
-
April 12th, 2014, 04:15
عضو جدید
فقط مخابرات که همیشه قطعه یا سرعت صفر می باشد من نمی خوام از مخابرات دیتا بگیرم چون ممکنه اذیتت بکنن یا سرعت همون باشه و باید بگم که کلا حدود شهر 20 کیلومتر بیشتر نیست
-
-
April 12th, 2014, 10:18
گفتم اول مجوز
وگر نه 3 سوت میری رو هوا
-
تعداد تشکر ها ازmtbirir به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2014, 13:26
استارتر دقیقا شهر شما هم نوع شهر ماست ولی اینتر نت مخابارت اینجا زیاد بد نیست منم همچین فکر ب سرم زد ولی اسمون بری زمین بیایی مخابرات باهات همکاری نمیکنه چون سرویس خودشون فروش نمیره مخابرا اکثرا به زیر ساخت بدهکاره و از چیزایی که درامدشو کم میکنه دوری میکنه
-
تعداد تشکر ها از Parti_Baz به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2014, 16:29
عضو انجمن
ارائه سرویس به سورت نت یا همون به اشتراک گذاری ای دی اس ال یا وایمکس یا .... ممنوع هستش و مجازات سنگینی داره چون هر کاربر طبق قانون باید ای پی معتبر داشته باشه با نت کردن شما اومدید یک ای پی بین چند کاربر به اشتراک گذاشتید که اگر دولت هم متوجه نشه ولی خلافی صورت بگیره 100 درصد مسئولیت اون خلاف برعهده شماست
نوشته اصلی توسط
parsa-server
شما در مرحله اول باید فکر تامین پهنای باند باشید چون باقی موارد خیلی راحت تر قابل حل هستند!
آیا سرویس adsl در شهر وجود داره؟
در صورتی که نیست آیا شهری در نزدیکی شما هست که شرکت هایی مثل آسیاتک اونجا سرویس بدن؟
-------------
در مورد وایرلس هم در صورت امکان یک عکس هوایی از منطقه بزارید و اینکه حدودا چقدر میتونید هزینه کنید و میخواین کاربر هاتون برای آنتن حدودا چقدر هزینه کنن؟
-
تعداد تشکر ها از pc-narmak به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2014, 16:31
عضو انجمن
مخابرات به هیچ کس دیتا نمیده که شما بخوای بگیری باید از زیرساخت بگیرید که اونم باید مجوز داشته باشید
نوشته اصلی توسط
djamir
فقط مخابرات که همیشه قطعه یا سرعت صفر می باشد من نمی خوام از مخابرات دیتا بگیرم چون ممکنه اذیتت بکنن یا سرعت همون باشه و باید بگم که کلا حدود شهر 20 کیلومتر بیشتر نیست
-
تعداد تشکر ها از pc-narmak به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2014, 17:18
عضو جدید
دوستان مشکل پیدا کردن دیتای ورودی حل شد حالا می خوام بدونم چه تجهزاتی نیاز دارم
-