سلام، پنل کاملا مال شماست و. فقط شما به اون دسترسی دارید و این هزینه هم فقط هزینه دریافت نمایندگی می باشد و بعدا باید برای ثبت دامنه پنل را شارژ نمائید.
سلام، پنل کاملا مال شماست و. فقط شما به اون دسترسی دارید و این هزینه هم فقط هزینه دریافت نمایندگی می باشد و بعدا باید برای ثبت دامنه پنل را شارژ نمائید.
سلام
دوست عزیز فکر کنم با این هزینه بتوانند دامنه ثبت کنند یعنی احتیاجی نباشه باز برای ثبت شارژ کنند !!!!
و یک سوال حالا تکلیف ما که 200 دلار دادیم پارسال اسلب ما فرقی میکنه یا با اون 99 دلاری یکی هستیم ؟؟؟
MRTTEAM Co
mrtteam.com ::||:: mrt.co.ir
خب قطعاً فرقی نداره ولی شاید یکم فرق بزارن !! خب شما میتونستید صبر کنید تا ارزون بشه !!! اگر گرون شده بود میومدی بگی که خوب شد من خریدم نه خدایی میومدی بگی
سلام، من پنل نمایندگی رسلرکلوب رو رایگان دریافت کردم و روی اسلوب دو هستیم ولی این هزینه صرفا جهت دریافت نمایندگی هست و برای ثبت دامنه باید شارژ کنید.
شما هم که دویست دلار گرفتید با اینی که 99$ میگیره هیچ فرقی ندارید این یک افر هست که امکان داره دائم بشه و یا موقت باشه.
ریسلر کلاب کلا تیریپ جالبی داره ، من پارسال همینطوری ثبت نام کردم ببینم چجوریه ، بعد منصرف شدم کلا .. ، بعد هر ماه زنگ میزدند میگفتند چرا ثبت نام کردی نمیخری .. از هند زنگ میزدند ، قبلا هم چندین بار 99 دلار کردند .. اما گویا با 200 دلاریش هیچ فرقی نداره ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
اصلا غیر ممکن هست یه همچین آفری بزارن .. صدای همه در میاد
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
سلام، میبینید که گذاشته ولی داشتم با خودم فکر می کردم که اگر واقعا کار رسلر کلوب خوب بود و پشتیبانی مثل توکاوز کاندا داشت نمی امد این کار رو بکنه الان چندین ساله توکاوز کانادا رسلریش 95$ هست و همینم باقی مونده و وقعا هم چند ساله دارم باهاش کار می کنم پشتیبانیش حرف نداره وقتی ایمیل میزنی چند دقیقه بعد جواب میدن و همیشه آنلاین هستند. من توکاوز رو به رسلرکلوب ترجیح میدم و با وجودی که نمایندگی رسلر کلوب اونم سلوب دو رو دارم ولی استفاده نمی کنم.
آقا قیمت شارژ دلار برای ریسلرکلاب چند؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)