-
December 4th, 2013, 16:42
پاسخ : رتبه جدید «سرعت اینترنت» ایران در دنیا
با تشکر خدمت nginxweb برای ایجاد این تایپیک.
ایران سرعت 8 مگ میده ولی 8 مگ واقعی نیست خدایی . همون سرعت 4 مگ رو میدن و اسمشو گذاشتن هشت مگ . سرعت 4 مگ که تعداد کمی از شرکت ها میدن یک به چهار هست . حالا اومدن همونو یک به هشت کردن و اسمشو گذاشتن 8 مگ.
کلا برخی از شرکت های adsl خیلی چیزای من درآوردی از خودشون در میارن. مثلا تو دنیا چیزی به نام adsl2 وجود نداره و فقط به اسم adsl هست و این2 آخریش اختراع ایرانیا هست.
-
-
December 4th, 2013 16:42
# ADS
-
December 4th, 2013, 16:59
عضو دائم
ک کارشناس مسائل فناوری اطلاعات سرعت اینترنت در کشور را در حد یک شوخی دانست و گفت: قیمت اینترنت در ایران حداقل هفت برابر قیمت اینترنت در دنیاست و با محدودیت 128 کیلوبیت، سرعت اینترنت در حد یک شوخی بزرگ است و عملا اینترنتی که بتوان بوسیله آن خدمات الکترونیک را توسعه داد، عملا در دسترس کاربران نیست.
سهیل مظلوم - عضو سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران - در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بزرگترین مشکل اینترنت کشور انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت در رابطه با وضعیت پهنای باند در کشور است. حالا این محدودیت 128 کیلوبیتی که اعمال میشود، ریشه در انحصار پهنای باند دارد چراکه با وجود این انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت نمیتواند پهنای باند کافی برای کاربران در کشور تهیه کند. در نتیجه برای توجیه این مسائل از دلایل امنیت و فرهنگی سخن به میان میآورند که به نظر من این بهانهای بیش نیست.
به گفته او درحقیقت این موضوع از ضعف مدیریتی بزرگ در شرکت زیرساخت نشات میگیرد. با ورود شرکتهای خصوصی رقابت ایجاد خواهد شد، کیفیت افزایش پیدا میکند و قیمتها روند نزولی را طی خواهند کرد.
وی در رابطه با خصوصی شدن شرکت مخابرات و مشکلاتی که در پی این خصوصی شدن برای سایر شرکتها ایجاد شده است افزود: شرکت مخابرات نیز یک شرکت است و میتواند سرویس ارائه میکند. اما مخابرات ظرفیتی دارد که بوسیله آن میتواند در نقاط دوردست سرویس ارائه کند که این موضوع برای شرکتهای خصوصی دشوار است.
او ادامه داد: در کنار این موضوع مخابرات یک انحصار ذاتی را در خود دارد و آن انحصار کابلهای مسی است که درصورت سوءاستفاده از این موضوع میتواند کار را برای سایر رقبای خود بسیار سخت کند. این انحصار نباید صورت بگیرد و باید قوانین حقوقی خاصی روی این موضوع اعمال شود تا مشکلی برای سایر رقبای شرکت مخابرات بوجود نیاید.
این عضو سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در مورد بحث کمفروشی در کشور اظهار کرد: در رابطه با کمفروشی محدودیت باعث گرانتر شدن قیمت سرویسها میشوند و در حقیقت تمامی شرکتها سرویسها را با قیمت بالا به کاربرانشان ارائه میکنند در نتیجه کمفروشی در اینجا معنایی پیدا نمیکند.
مظلوم در پایان راهکاری برای افزایش کیفیت و کاهش قیمت سرویسهای اینترنتی عنوان کرد و گفت: بهترین راهکار برای حل مشکل اینترنت کشور رفع انحصار پهنای باندی است که در انحصار شرکت زیرساخت قرار دارد؛ انتظار میرفت دولت جدید در 100 روز اول این انحصار را برطرف کند چراکه وزیر ارتباطات که رییس مجمع شرکت ارتباطات زیرساخت نیز هست اگر دستور به رفع این انحصار دهد، مشکلات برطرف خواهد شد و میتوان این ایراد را به دولت وارد کرد که چرا در 100 روز اول فعالیت خود این مشکل را برطرف نکرده است.
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 17:01
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
arash-shz
با تشکر خدمت
nginxweb برای ایجاد این تایپیک.
ایران سرعت 8 مگ میده ولی 8 مگ واقعی نیست خدایی . همون سرعت 4 مگ رو میدن و اسمشو گذاشتن هشت مگ . سرعت 4 مگ که تعداد کمی از شرکت ها میدن یک به چهار هست . حالا اومدن همونو یک به هشت کردن و اسمشو گذاشتن 8 مگ.
کلا برخی از شرکت های adsl خیلی چیزای من درآوردی از خودشون در میارن. مثلا تو دنیا چیزی به نام adsl2 وجود نداره و فقط به اسم adsl هست و این2 آخریش اختراع ایرانیا هست.
اسم اصلیش adsl2+ هست و در دنیا شناخته شده هست
فرقش هم با adsl معمولی اینه که در این نوع سند و رسیو به یک میزان هست که توی ایران معمولا این نکته رعایت نمیشه ، البته مزیت های دیگه ای هم داره که از جمله میتوان به ارائه سرویس های انتقال تصویر و صدا بر روی این بستر اشاره کرد
ای لینک های زیر میتونید دربارش مطالعه کنید
What is ADSL2+? - A Word Definition From the Webopedia Computer Dictionary
Basics - ADSL2+ | IDNET
-
-
December 4th, 2013, 17:08
الان پارس آنلاین خیلی جاها 9 مگ میده + شبانه رایگان که تا اونجا که ما شنیدیم شبانش رو هم محدود نمیکنند
هایوب هم که 8 مگ میده و شاتل هم 6 مگو 8 مگ میده با شبانه رایگان
از نظر پینگ به خارج هم به نظر من چند وقته پینگ هابسیار پایین اومده مثلا برای منی که از مخابرات اصفهان دارم پینگ 200 به هلند خیلی خوبه
در کل من خوشبینم و امیدوارم بهتر بشه
-
-
December 4th, 2013, 17:09
نوشته اصلی توسط
da6276
عزیز من تحقیقم رو اینترنت ایران بود. اینام حرف من نیست این حرفای کسانی هست که در این رابطه تخصص دارن . استاد میرزایی یکی از دکترای رشته فناوری اطلاعات هست که این اطلاعات رو دراختیاز من گذاشتن
-
-
December 4th, 2013, 17:15
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
arash-shz
عزیز من تحقیقم رو اینترنت ایران بود. اینام حرف من نیست این حرفای کسانی هست که در این رابطه تخصص دارن . استاد میرزایی یکی از دکترای رشته فناوری اطلاعات هست که این اطلاعات رو دراختیاز من گذاشتن
بهتره از دانسته های خودتون مطلب بزارید و به حرف دیگران اکتفا نکنید
adsl2 که گفتید اختراع ایرانیا هست رو بهتون لینک منبع خارجی دادم که در دنیا شناخته شده هست
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 18:11
عضو جدید
-
-
December 4th, 2013, 18:16
دقیقا واسم یه سوال هست اونایی که تو ایران سرعت دانلود بالای ۴۰ مگ دارن رو کسی نمیبینه ؟!؟!
الان ۲ مگ چیه ؟!؟ شاتل۸۶ مگ میده که
دیتا سنتر ایزیران تو اوکلا تست کردیم ۵۶ مگ داد
پارس انلاین هم ۴۵ داد
-
-
December 4th, 2013, 18:18
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
mh1376
دقیقا واسم یه سوال هست اونایی که تو ایران سرعت دانلود بالای ۴۰ مگ دارن رو کسی نمیبینه ؟!؟!
الان ۲ مگ چیه ؟!؟ شاتل۸۶ مگ میده که
دیتا سنتر ایزیران تو اوکلا تست کردیم ۵۶ مگ داد
پارس انلاین هم ۴۵ داد
آها یعنی به بنده و شما اینتر نت 45 مگی یا 85 مگی میدن ؟!!!!!
-
-
December 4th, 2013, 22:25
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
آها یعنی به بنده و شما اینتر نت 45 مگی یا 85 مگی میدن ؟!!!!!
به شخص که نمیدن ولی برای شرکت ارایه اینترنت پرسرعت و دیتا سنتر میدن مثلا تبیان ۲۳ مگ فقط پهنای باند یه سرور اختصاصیش بود که شرکت قبلی ما از اون استفاده میکرد
-