-
April 13th, 2024, 07:49
عضو انجمن
پاسخ : پاداش صد دلار تا چند هزار دلاری !
نوشته اصلی توسط
HolyMoon
من راجع به این پروژه تحقیق کردم
پاداشی در کار نیست
100 ساعتی که این آقا میگه هم فقط بخاطر اینه که امتیاز رفرالش براش لحاظ شه
چیزی به کاربر پرداخت نمیشه !
فقط امتیاز ها جمع میشه و طبق گفته خودشون ممکنه بعدا توکن بزنن و توی صرافی ها لیست بشه و ارزش گذاری و قابل فروش ...
نات کویین هم امتیاز ها در نهایت ارز و قابل فروش شد نات کویین هم پاداش ها تبدیل به سکه قابل فروش شد .
آینده مشخص میکنه کی برده کی باخته
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
April 13th, 2024 07:49
# ADS
-
April 13th, 2024, 10:34
عضو انجمن
دوستان توجه داشته باشید، در هر سیستمی که دریافتی شما از واریزی افراد جدید، باشه، پانزی هستش. فقط از لغاتی که در دنیای رمزارز استفاده میشه، دارن استفاده میکنن.
نمونه ی مشابه و قوی با تیم قدرتمند متافورس، یک نمونه ی پانزی هستش. متافورس هم کامیونیتی بزرگی داره هم نمایندگی های رسمی داخل کشورها داره. اما اینا همه پانزی هستن و به اون دریافتی شما که از دیگران گرفتن، برای فریب شما میگن ایردراپ. درصورتی که اصلا هیچ ارتباطی به Defi ندارن این پروژه ها. همه پانزی ان.
ناتکوینی هم که تو بازی ها درمیاوردن، هنوز قابل فروش نشده. اون چیزی که قابل فروش شده، انافتی هاشه. مثلا یه عکس درست کردن و گفتن اگه یک میلیون ناتکوین بدی، یک انافتی روی شبکه ی بهنامت میزنیم که مشخص میکنه شما یکمیلیونناتکوین بابتش دادی. این موضوع، ناتکوین رو قابل خرید و فروش نکرده. انافتیشه که داره فروش میره. تا الآن هم ۸۰۰ هزارنفر تونخریداری کردن که بتونن این انافتی هارو تو صف دریافتش قرار بگیرن. ممکنه که بخاطر این حجم از تقاضا، یک توکن روی شبکه ی تونایجاد بشه حالا فرضا با اسم ناتکوین، اما اون هیچربطی به این ناتکوین ها نداره. امروز بحث مالی که در مورد ناتکوین هست، همونانافتیهاشه و یک سکه ای به اسم نات که متاسفانه این سکه ای به اسم نات رو که روی تون ایجاد شده، تیم تولید محتوای صرافی ها به اشتباه نات کوین ترجمه کردن. دراصل یک سکه ای به اسم نات درموردش صحبت شده. که اون ناتکوینی که شما ده میلیون ازش ساختید نیستش.
ویرایش توسط demonvictor : April 13th, 2024 در ساعت 10:49
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
April 13th, 2024, 17:14
نوشته اصلی توسط
dertgtr
پروژه ی Get Grass
پروژه ی مبتنی بر هوش مصنوعی که اینترنت استفاده نشده ی شما را به شرکت های AI می فروشد و در مقابل به شما پوینت و پاداش می دهد. برنامه مصرف اینترنت خاصی ندارد و حجم خیلی کمی اینترنت شما را مصرف می کند
وارد لینک زیر بشید و
حداقل ۱۰۰ ساعت فارم کنید و
بسته به مقدار فعالیت چند صد دلار تا چند هزار دلار پاداش بگیرید.
Grass link
بعد از ساخت اکانت باید اکستنش برنامه را
از این لینک روی مرورگر کامپیوتر نصب کنید و به سایت وصل کنید تا فارم کنه.
اگر کامپیوتر ندارید می توانید اکستنش را روی
مرورگر kiwi نصب کنید یا هم از سرور مجازی استفاده کنید.
وقتی پروژه ای رو میخواید معرفی کنید کامل و شفاف معرفی کنید !
نه اینجور که فقط با کلمات بازی می کنید و کاربر رو مجاب میکنید که 100 ساعت استفاده کنه تا تنها امتیاز رفرال شما لحاظ بشه براتون !
-
-
April 14th, 2024, 09:21
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
HolyMoon
نه اینجور که فقط با کلمات بازی می کنید و کاربر رو مجاب میکنید که 100 ساعت استفاده کنه تا تنها امتیاز رفرال شما لحاظ بشه براتون !
ایراد نداره. این خودشم کم تجربهست. بنده خدا باورقلبی داره که قراره چندهزار دلار، دربیاره. منتهی، افرادی که میخان اینشکلی چندین هزار دلار در بیارن، نهایتا برای افراد دیگه ی جامعه، دردسر درست میکنن.
الآن سال دیگه، مدرسین تحلیل تکنیکال، نمودار و چارت رو باز میکنن و این ریزش قیمت ارز بخاطر ماجرای دیشب رو میشنن با ۴ تا خط، به مشتریاشون ارایه میدن و میگن که چه شکلی دارن حمایت و مقاومت رو بررسی میکنن. مردمم میلیونی پول بابت همین تکنیکال هزینه میکنن که بتونن از روی نمودار، فال آینده بگیرن.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
April 15th, 2024, 07:31
عضو انجمن
اصلا هیچ تابلو نیست ها هیچ که این دو کاربر آخری یه نفر هستن ! هیچ ( demonvictor و HolyMoon )
Welcome to Epoch 4, everyone! Below you'll see your earnings for this epoch. To view your total number of points, simply navigate to the Rewards tab on the left.
مرحله چهارم از پاداش ها شروع شده و پاداش سه مرحله قبلی به حساب کاربران این سرویس منظور شده .
من ایرادراپ های زیادی طی این 8 سال اخیر شرکت کردم سود خوبی هم ازشون گرفتم کسی خواست بیاد پی وی اسناد و مدارک ایردراپ های قبلی براش بفرستم.
به زودی این grass هم می ترکونه . حالا هرکی خواست استفاده کنه هرکی هم نخواست هیچ توجهی به این مطالبی که من ایجا می فرستم نکنه . خدا به ما اختیار داده پس ازش خوب استفاده کنیم.
ویرایش توسط dertgtr : April 15th, 2024 در ساعت 07:33
-
-
April 15th, 2024, 13:04
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
HolyMoon
برا همین میگم یکم سواد تو بالا ببر و چشماتو باز کن و اتهام نزن افراد بی سوادی مثل تو لیاقت شون همینه . یکم زحمت می کشیدی می رفتی راهنمای سایت رو می خوندی . این 100 ساعت برای دریافت پاداش برای خود فرد ثبت نام کننده هست نه من ! شما استفاده نکن .
-
-
April 15th, 2024, 13:13
نوشته اصلی توسط
dertgtr
برا همین میگم یکم سواد تو بالا ببر و چشماتو باز کن و اتهام نزن افراد بی سوادی مثل تو لیاقت شون همینه . یکم زحمت می کشیدی می رفتی راهنمای سایت رو می خوندی . این 100 ساعت برای دریافت پاداش برای خود فرد ثبت نام کننده هست نه من ! شما استفاده نکن .
آخه مردک
از شانس بدت زده و ما دو نفر یکی نیستیم
گل پسر ببین
اتفاقا تو سوادشو نداری که بخونی چی نوشته توی این سایت
دوباره از شانس بدت من 100 ساعت از این استفاده کنم که ثابت کنم بهت داری حرف مفت میزنی
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
dertgtr
اصلا هیچ تابلو نیست ها هیچ که این دو کاربر آخری یه نفر هستن ! هیچ ( demonvictor و HolyMoon )
Welcome to Epoch 4, everyone! Below you'll see your earnings for this epoch. To view your total number of points, simply navigate to the Rewards tab on the left.
مرحله چهارم از پاداش ها شروع شده و پاداش سه مرحله قبلی به حساب کاربران این سرویس منظور شده .
من ایرادراپ های زیادی طی این 8 سال اخیر شرکت کردم سود خوبی هم ازشون گرفتم کسی خواست بیاد پی وی اسناد و مدارک ایردراپ های قبلی براش بفرستم.
به زودی این grass هم می ترکونه . حالا هرکی خواست استفاده کنه هرکی هم نخواست هیچ توجهی به این مطالبی که من ایجا می فرستم نکنه . خدا به ما اختیار داده پس ازش خوب استفاده کنیم.
وقتی میگم فلانو به شقیقه ربط میدی منظورم اینه
Screenshot 2024-04-15 121208.png
این الان امتیازای Epoch 3 من
یه جوری میگی به حساب های کاربران لحاظ شده انگار واریزی چیزی انجام دادن !
نه گلم فقط Log شده توی حساب کاربری
-
-
April 15th, 2024, 14:40
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
HolyMoon
آخه مردک
از شانس بدت زده و ما دو نفر یکی نیستیم
گل پسر ببین
اتفاقا تو سوادشو نداری که بخونی چی نوشته توی این سایت
دوباره از شانس بدت من 100 ساعت از این استفاده کنم که ثابت کنم بهت داری حرف مفت میزنی
- - - Updated - - -
وقتی میگم فلانو به شقیقه ربط میدی منظورم اینه
Screenshot 2024-04-15 121208.png
این الان امتیازای Epoch 3 من
یه جوری میگی به حساب های کاربران لحاظ شده انگار واریزی چیزی انجام دادن !
نه گلم فقط Log شده توی حساب کاربری
وقتی می گم سواد نداری اینو میگم برو بخون :
https://wynd-network.gitbook.io/grass/info/faq
[COLOR=color(srgb 0.120353 0.120353 0.120353)]During the Beta phase, you'll earn Grass points. At the end of the beta these will be retroactively converted into network ownership.[/COLOR]
[COLOR=color(srgb 0.120353 0.120353 0.120353)]While direct cash-out options aren’t currently supported, we’re exploring additional payment methods, including gift cards. We will be informing ourcommunity about these developments as they occur, so join our Discord community and Twitter for future updates.[/COLOR]
-
-
April 15th, 2024, 15:43
نوشته اصلی توسط
dertgtr
وقتی می گم سواد نداری اینو میگم برو بخون :
https://wynd-network.gitbook.io/grass/info/faq
[COLOR=color(srgb 0.120353 0.120353 0.120353)]
During the Beta phase, you'll earn Grass points. At the end of the beta these will be retroactively converted into network ownership.[/COLOR]
[COLOR=color(srgb 0.120353 0.120353 0.120353)]
While direct cash-out options aren’t currently supported, we’re exploring additional payment methods, including gift cards. We will be informing ourcommunity about these developments as they occur, so join our Discord community and Twitter for future updates.[/COLOR]
آفرین !
گیریم ما سواد نداریم
حرف من اینه تویی که این پروژه رو معرفی میکنی شفاف بنویس تا کسایی که مث من سواد ندارن وقتشونو الکی هدر ندن !
نه با وعده وعید الکی و بازی با کلمات
دوستان همونطور که گفتم شما توی این پروژه هیچی کسب میکنید
یعنی عملا باد هوا ...
خود تیم فنی و مدیریت این تیم توی دیسکورد برید میبینید مدام میگن هیچ توکنی برای این پروژه تائید نشده و ممکنه بعدا نتورک خودمونو لانچ کنیم ...
تا بیاد توکنومی بشه و توی مارکت کپ بره و ....
اصلا اگه بشه اینا !
-
-
April 16th, 2024, 00:03
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
HolyMoon
آفرین !
گیریم ما سواد نداریم
حرف من اینه تویی که این پروژه رو معرفی میکنی شفاف بنویس تا کسایی که مث من سواد ندارن وقتشونو الکی هدر ندن !
نه با وعده وعید الکی و بازی با کلمات
دوستان همونطور که گفتم شما توی این پروژه هیچی کسب میکنید
یعنی عملا باد هوا ...
خود تیم فنی و مدیریت این تیم توی دیسکورد برید میبینید مدام میگن هیچ توکنی برای این پروژه تائید نشده و ممکنه بعدا نتورک خودمونو لانچ کنیم ...
تا بیاد توکنومی بشه و توی مارکت کپ بره و ....
اصلا اگه بشه اینا !
تو سواد که نداری الان مطمئن شدم چشم هم نداری و پست اول این تاپیک منو نمی بینی !
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
dertgtr
پروژه ی Get Grass
پروژه ی مبتنی بر هوش مصنوعی که اینترنت استفاده نشده ی شما را به شرکت های AI می فروشد و در مقابل به شما پوینت و پاداش می دهد. برنامه مصرف اینترنت خاصی ندارد و حجم خیلی کمی اینترنت شما را مصرف می کند
وارد لینک زیر بشید و حداقل ۱۰۰ ساعت فارم کنید و بسته به مقدار فعالیت چند صد دلار تا چند هزار دلار پاداش بگیرید.
Grass link
بعد از ساخت اکانت باید اکستنش برنامه را
از این لینک روی مرورگر کامپیوتر نصب کنید و به سایت وصل کنید تا فارم کنه.
اگر کامپیوتر ندارید می توانید اکستنش را روی
مرورگر kiwi نصب کنید یا هم از سرور مجازی استفاده کنید.
بگو یکی برات بخونه .
-