برای دریافت آخرین آفرها به صفحه آخر مراجعه کنید
برای دریافت آخرین آفرها به صفحه آخر مراجعه کنید
ویرایش توسط smartieuser : February 13th, 2012 در ساعت 14:10
چشم ! برای اول ماه میلادیبا درود
جناب اقای خسروی اگه افر جدید دارید ضمینه کنین که دوستان استفاده کنن. ( چند روزی هست افری ندیدم بزارید ) افر خوبی باشه خودمم میخوام 1 سرویس
با احترام
سلام.من هاستمو از يه شرکت گرفتم که از ديتاسنتر هاي هتزنر اسفاده ميکنه و از صبح امروز قطع شده!طي تماسي که باهاشون داشتم به من گفتن همه ي شرکت هاي ديگه هم دچار همين مشکلن!ميخواستم ببينم امروز دچار مشکل شديد؟!
سلام,
لطفا آخرین خبر های مربوط به مشکل اخیر رو همینجا بزارید تا ما هم در جریان باشیم و بتونیم پاسخگو مشتری ها باشیم
تشکر,
چشم حتما !
پیرو مشکلات گزارش شده توسط تعدادی از کاربران در ساعت 7:12 دقیقه صبح امروز (03/26/2012) متوجه شدیم تعداد زیادی از سرورهای ما متاسفانه در دسترس نیستند.
به دلیل مشکلات اینترنتی و مخابراتی (ADSL) متاسفانه تا قبل از ساعت 9:30 امکان چک کردن ایمیل و غیره وجود نداشت. بعد از گذشت حدودا یک ساعت به سختی ایمیل های دریافتی از طریق هتزنر رو چک کردیم و متوجه شدیم یکی از پرداخت های ما Hold شده. با بررسی های انجام شده مشخص شده این پرداخت رو از طریق Dubai انجام داده بودیم. در ماه های پیش هم تعدادی از پرداخت های ما از طریق بانک RAKBANK در دوبی Hold شده بودند که بدون اینکه یوزرهای مطلع بشند این مبالغ رو مجدد پرداخت کردیم و بعد اقدام به پیگیری پول های هولد شده کردیم که تا الان موفق نشدیم.
امروز صبح مجدد هزینه های هولد شده رو پرداخت کردیم که دقایقی بعد مطلع شدیم تعداد دیگری از پرداخت های ما دچار مشکل شدند. پس از این مورد تصمیم گرفتیم موضوع به صورت شفاف و مستقیم
از طریق اتحادیه اروپا پیگیری کنیم که به نتایج "بسیار" جالبی دست پیدا کردیم که در روزهای آینده این مطالب رو در در صورت لزوم در اختیار عموم خواهیم گذاشت.
با توجه به این مشکلات باز هم تمام تلاش خود را کردیم تا آخرین وضعیت موجود در مورد سرورها رو به دوستان اعلام کنیم و سعی شد تمام تماس ها و ایمیل رو رو پاسخ گو باشیم.
فعلا کار بیشتری نمیتونیم انجام بدیم و باید صبر کنیم تا فردا صبح.
باز هم اگر سوالی هست لطفا تماس بگیرید.
*اطلاع رسانی ادامه خواهد داشت.
با تشکر
محمد خسروی
ویرایش توسط smartieuser : March 26th, 2012 در ساعت 23:08
سلام
قرار بوده ساعت 12 امروز از دیتاسنتر تماسی بر قرار بشه مبنی بر اینکه ما به شکل هایی میتونیم پول رو به دست هتزنر برسونیم.
طبق صحبت های انجام شده فعلا قرار شده یا به صورت اسکناس و حضور فیزیکی در محل این هزینه رو پرداخت کنیم و یا یک مورد دیگه که نیاز به تایید مسئولین بالاتر رو داره.
از طرفی منتظر تایید مسئولین حسابداری هتزنر هستم تا نسبت به انتقال وجه اقدام کنیم. در حال حاضر نزدیک به 45000 یورو پرداخت کردیم طوری که پرداخت های ماه های قبل رو هم مجبور به پرداخت مجدد شدیم.
از همه دوستان و همکاران خواهشمندیم لطفا شرایط رو درک کنند و مثل بقیه دوستان منتظر باشند.
بعد از اتمام این موضوع با هر یوزر به صورت مستقیم ارتباط برقرار خواهیم کرد و سعی میکنم مشکلات پیش آمده رو نحوی دوستانه حل کنیم.
با نهایت احترام
محمد خسروی
هر چی بلد نیستید حذف پست رو خوب بلدید!!! فکر میکنم حرفهایی زده شده بود دقیقا در مورد همین تایپیک بود و حجم دیتابیس هم که به این چیزها زیاد نمیشه!!
خوبه خودمون صاحب انجمنهای حرفه ای هستیم قوانینش رو میدونیم. الکی پست مردم و حذف میکنید که تایپیک منظم بشه؟ الآن منظم شد حالا کاربردش چی هست؟
وقتی انجمن خودم و میبینم واقعا ما چه حساب کتابی داریم . عزیزم موضوع مربوط به تایپیک هیچوقت اسپم نیست که شما حذف کردید
میگم خوبه این انجمن خودش رو سرور هتزنر نیست!!!!
با تشکر از آقای خسروی که واقعا جوابگو بودند من تو 30 ساعت گذشته هر موقع تماس گرفتم آقای خسروی پاسخ دادند .
این مشکلات همه جا هست
امیدوارم خبرای خوب زود در ساعت آینده بشنوم از آقای خسروی !
من خودم نیز از آقای خسروی سرور دارم که روی سرورم نزدیک 50 تا کاربر دارم !
امیدوارم در ماه آینده هزینه ای رو به خاطر این سهل انگاری تخفیف دهند ! تا ما نیز به کاربرانمون تخفیف دهیم !!
در ضمن از مدیر محترم که این تاپیک رو پاکسازی کردند نیز تشکر می کنم !
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)