March 28th, 2013, 14:59
عضو دائم
پشتیبان گیری و دخیره در Dropbox نسخه رایگان ماژول و پولی
ماژول بسیار کاربردی که میتونید از طریق ان اطلاعات whmcs را پشتیبان گیری و بر روی فضایی که dropbox به شما داده است ذخیره کنید.
پشتیبان گیری بسیار کارامد و دقیق. البته نسخه رایگان و پولی که نسخه پولی امکانات کامل تری دارد اما نسخه رایگان بدون مشکل پستیان گیری میکند تنها امکانات اضافی ندارد
جهت سفارش از طریق لینک زیر اقدام کنید/ در لحظه نوشتن این معرفی، 50 درثد برای نسخه پولی نیز تخفیف داده شده است که اگر از این ماژول استفاده میکنید از دست ندهید !!!
Dropbox Backup for WHMCS | WHMCS Addons | WHMCS Modules | cPanel Addons | cPanel Modules | Dropbox Apps
البته من فایل اصلی را از سایت دریافت و در این پست اتچ کردم.
خود من از نسخه پولی این ماژول استفاده میکنم و بسیار رضایت دارم.
امیدوارم مفید بوده باشه!
Installation
Unpack the module and place in into WHMCS addons directory. The directory should look like this:modules/addons/br_dropbox_backup Copy file hook/br_dropbox_backup_hooks.php to /include/hooks/ Activate the addon in Setup >> Addon Modules Click on Configure button and enter your software license key. (This is only applied for PRO version). Visit the module and connect to your Dropbox account, Click on Addons >> Busyrack Dropbox Backup Once your Dropbox account is connected, you will be able to create backup of WHMCS database and upload to Dropbox with just one single click.
فایل های پیوست شده
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
March 28th, 2013 14:59
# ADS
March 28th, 2013, 17:00
عضو دائم
شما نیز ماژول بنویسید !!!!
ماژول زیر امکان ایجاد ماژول برای whmcs را به راحت ترین شکل به شما میدهد.
میتوانید ایده های خود را طراحی کنید.
اگر ماژول کاربرئی نوشتید. در انجمن نیز قرار دهید و با بقیه به اشتراک بگذارید
https://clients.no-half-pixels.com/k...utoloader.html
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
andy , dertgtr , gharibion , Nicdata , reza* , rubinnaito , s0NY , servervds.com , spooky021 , tak~vps , tanha123 , ToooPDL , twohost
March 28th, 2013, 17:01
عضو دائم
Uniform JS
April 29th, 2013, 12:20
عضو دائم
پاسخ : معرفی ماژول رایگان و بسیار جالب اتصال whmcs برای ویندوز لینوکس و مکنتاش
ورژن جدید با 5.2.4 هماهنگ شد
عضو جدید
پاسخ : معرفی ماژول رایگان و بسیار جالب اتصال whmcs برای ویندوز لینوکس و مکنتاش
تعداد تشکر ها ازKing به دلیل پست مفید
June 12th, 2013, 11:05
عضو دائم
Enhanced Support System
سیستم جالبی که امکانات مدیریتی بیشتری برای مدیریت بخش پشتیبانی به شما میدهد
میتوانید از طریق لینک زیر دانلود کنید
WHMCS Enhanced Support System | WHMCS Addons | WHMCS Modules | cPanel Addons | cPanel Modules | Dropbox Apps
July 16th, 2013, 13:33
عضو دائم
WHMCS Social Manager
به وسیله این ماژول میتوایند به راحتس سیستم whmcs را به شبکه های اجتماعی متصل کنید
دانلود:
WHMCS Social Manager - AlfnyHost Web Solutions Services
July 16th, 2013, 13:35
عضو دائم
WHMCS Snow Falling Effect
این ماژول افکت بارش برف را برای سایت شما ایجاد میکند که مناسب جهت کریسمس و اعیاد زمستانی است
دانلود:
WHMCS Snow Falling Effect - AlfnyHost Web Solutions Services
July 16th, 2013, 13:41
عضو دائم
WHMCS Show Cart Items and Pricing
ماژول بسیار کاربردی که سبد خرید مشتری را در بالای سایت برای او نمایش میدهد. حود من مجبور به نوشتن ماژولی ساده برای این کار شدم که این ماژول بسیار بهتر عمل میکند
دانلود:
WHMCS Show Cart Items and Pricing - AlfnyHost Web Solutions Services
July 16th, 2013, 13:44
عضو دائم
WHMCS Editors Switch
این ماژول به شما این امکان را میدهد تا ادیتور whmcs را به اپشن های اضافه دیگری پیشرفته تر کنید/ بسیار کاربردی است
دانلود
WHMCS Editors Switch - AlfnyHost Web Solutions Services