UP!
UP!
2تا ایده دارم
هر دو در مورد اپلیکیشن هست
اگه خواستید باهاتون در میان بذارم
نظرتون راجب راه اندازی اولین مسنجر ایرانی برای اندروید و سایر پلتفرم ها چیه؟ ارزش سرمایه گذاری رو داره؟
با تشکر از توجه دوستان
با من در تناس باشید از طریق پیام خصوصی
سلام
یک ایده بسیار خوب و زودبازده دارم منتی نمیتونم پیام خصوصی بدم چون مدیر لطف کردن ای دی قبلی منو بی دلیل بستن این ای دی رو جدید ساختم
اگر مقدوره شماره تماس رو پیام خصوصی کنید
منطقه اجرای ایده استان مازندران
هزینه مورد نیاز 200 میلیون
شرکت ثبتی دارد و مجوزهای لازمه گرفته شده
اگه هنوزم دنبال ایده و سود هستس ایمیل بزن دوتا پروژه پر سود تو آستین دارم.
sarjukhe1378@gmail.com
من هم برای شراکت نیاز به یه سرمایه گذار دارم
مطمئنم اگر یه کسی باشه که رو پروژه من سرمایه بزاره میتونیم یه شرکت بزرگ بزنیم.
برنامه نویسی بلدم.هک هم همینطور.
یه ایده ای دارم که اگه تحقق پیدا کنه ولین شرکت در ایران خواهیم بود که اینکارو میکنه.
تبلیغات و همه کارش رو حاضرم خودم بکنم.
منظورم از تبلیغات یعنی (اس ا اس تبلیغاتی - جذب نیروی کار علاقه مند - ایمیل تبلیغاتی - طراحی سایت و بازاریابی تلفنی و ...)
حتی حاضرم تیم مدیریت بگیرم و استخدام کنم و میتونم به اسپانسرم سود تضمینی بدم.
یعنی تضمین کنم که شما بعد از یک سال سرمایه گذاری روی ایده من مثلا 200 میلیون گیرت میاد.
فقط کافیه اسپانسرم تو خونش راحت بخوابه .
باید بهتون بگم فعلا این ایده هزینه چندانی نداره.پا رو جایی نذاشتم که ترک ورداره.
اگر دوست دارید اسپانسر من بشید میتونید منو تو یاهو اد کنید چون فعالیت نداشتم تو انجمن نمیتونم پی ام بدم.واسه همین منو اد کنید یا آی دی تونو بدید که اد کنمتون .
جزئیات طرح فقط تو یاهو میدم بهتون.
شمارمم اینه:09368927064
آی دی یاهو:amir26125612
یه ایمیل یا شماره لطف کنید ممنون میشم عزیز
جالبه
سلام . بنده یک پروژه ی کامل دارم که وبسایت خبری تحلیلی بازی هست و تمام امور ان انجام و ایده ها و ... جمع اوری شده و سایت هم توسط یک شرکت انگلیسی برنامه نویسی شده که ۴۰ میلیون تومان هزینه دربر داشته و چون پروژه فوق پیشرفته هست نیاز به هزینه ی مالی داره . اگر مایل بودید پیام بدید . باتشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)