-
January 6th, 2014, 15:07
عضو انجمن
پاسخ : از کار افتادن دامنه .tk
توسط سایت های whois چک کنید ببینید ای پی که ست کردید با اونی که نشون میده یکی هست ؟
معمولا دامنه توی لیست باشه یعنی فعاله اگر دامنه تو لیستتون هست یعنی فعاله مگر این که یک مشکل مثل رعایت نکردن قوانین باشه که اینجوری میشه و امکان این هم هست که هاست شما مشکل داشته باشه بهتری روی دی ان اس ست بشه
-
تعداد تشکر ها از hannah به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014 15:07
# ADS
-
January 6th, 2014, 15:11
ممنونم . چک که میکنم از اینجا intoDNS: checks DNS and mail servers health آی پی ما رو نشون نمیده . اما توی پنل خود دومین .tk داره ای پی رو نشون میده . دوباره هم ثبت میکنم . میگه موفقت انجام شد . اما بازم کار نمیکنه . دلیلش رو میخوام بدونم . چرا این طوری شده . البته من روی آی پی وی پی اس ثبت کرده بودم
-
-
January 6th, 2014, 15:13
عضو انجمن
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
-
-
January 6th, 2014, 15:15
نوشته اصلی توسط
hannah
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
حذفش نکردم . همونطوری هستش . دوباره ذخیره را میزنم . ( البته مدتی پیش که ثبت کردم همون موقع شروع به کار کرد ) به نظرتون آی پی ها را حذف کنم دوباره ثبت کنم؟
-
-
January 6th, 2014, 15:18
عضو انجمن
دی ان اس بزارید شاید درست بشه یا یه ای پی دیگه ذخیره کنید بعد از ست شدن و whois گرفتن دوباره این ای پی رو جایگزین کنید
-
تعداد تشکر ها از hannah به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 15:20
دی ان اس آی پی رو ندارم .
ویرایش توسط hamed-pc : January 7th, 2014 در ساعت 06:10
-
-
January 6th, 2014, 15:27
عضو انجمن
اگر هاست لینوکس دارید روی اون ست کنید بعد ازونجا رکورد رو بزنید احتمالا درست مشه
-
-
January 6th, 2014, 15:28
vps ویندوز سرور 2003 هستش
-
-
January 6th, 2014, 15:51
عضو انجمن
تمامی تنظیمات رو مجدد اعمال کنید شاید درست بشه .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 17:31
عضو انجمن
فکر می کنم فعلاً مشکل از سرویس دهنده دومین هست.
-
تعداد تشکر ها از ipsat به دلیل پست مفید