تونستن که میشه ولی خوب کار میبره 1 نفری که نمیتونه مثلا اگه یه تیم 20 نفره یه کمپ 30 روزه بره شاید بتونند
ولی کسی نیست این کارا رو کنهیا مدیریت کنه بگرده ادم هاشو پیدا کنه و......
میتونم بگم غیر ممکنه راه حل دیگه ای باید پیدا کرد.
DirectAdmin
Cpanel/Whm
Plesk
Ensim
تونستن که میشه ولی خوب کار میبره 1 نفری که نمیتونه مثلا اگه یه تیم 20 نفره یه کمپ 30 روزه بره شاید بتونند
ولی کسی نیست این کارا رو کنهیا مدیریت کنه بگرده ادم هاشو پیدا کنه و......
میتونم بگم غیر ممکنه راه حل دیگه ای باید پیدا کرد.
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یکی از قویترین و امن ترين کنترل پنل ها پلسک میباشد که هم ورژن ويندوز و هم ورژن لينوکس دارد و محصول شرکت اس دبلیو سافت میباشد http://www.swsoft.com
فقط اگه سرعت سرور خوب نباشه خیلی کند میشه ولی از نظرهای دیگه در حد خوبی است
البته از لحاظ قیمت نسبت به سایر کنترل پنل ها گرانتر است ولی از لحاظ امنیت خیلی عالیه ، اين کنترل پنل را به کسائی که امنیت براشون مهمه پیشنهاد میکنم
آدرس مستقیمش هم http://www.plesk.com است
با تشکر
مسعود سعیدی - اصفهان هاست
http://www.esfahanhost.com
ویرایش توسط esfahanhost : October 11th, 2008 در ساعت 14:53
من با cPanel موافقم ولی آقا چرا اینجا LXAdmin نیست؟ من بعد از cPanel ، ال ایکس ادمین رو انتخاب می کنم البته واسه convert مشکلاتی داره ولی در کل تا حدودی کارهای cPanel رو انجام می ده
امروز چه خبره اینجا فقط تاپیک کدوم هست؟!!! کمبود تاپیکه؟:دی
به ترتیب
cpanel/whm
directadmin
plesk
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
بدون شک امکانات Cpanel در حال حاضر بی نظیر هست و تعداد استفاده کننده های زیاد باعث شده تا منابع زیاد آموزشی و همینطور مستندات زیاد،افزایش سریع امکانات و علاقه مند شدن(عادت کردن) مشتریان به اونرو در پی داشته باشه.اینها قابلیتهای بسیار مهمی هستند برای یک کنترل پنل.بعد از cpanel میشه گفت plesk محبوبترین کنترل پنل هست و بعد از خریداری شدن توسط شرکت parallel باید دید در نسخه های بعدی چه تغییراتی در اون داده میشه تا بتونه رقابتی جدی تری رو با cpanel داشته باشه.
دیگر کنترل پنلها درصد زیادی از بازار رو به در اختیار ندارن و این باعث شده که مستندات،افراد حرفه ای در کار با اون پنل،تیم پشتیبانی و توسعه ی قوی ... نداشته باشن و این یک نکته ی منفی مهم تلقی میشه.
نسخه ۱۱.۲۴ از whm/cpanel با نگاه ویژه به بهینه سازی منتشر شد(۲روز پیش)و میشه گفت در ترافیک بالا با تغییر چند بسته ی نرم افزاری تا ۴۰٪ بار رو کاهش میده.
هرچند استفاده از اون فعلا برای ما ایرانی ها دردسرهای زیادی داره اما Cpanel عالی هست برای یک هاستینگ بی دردسر.نسخه ی ویندوزی اون هم بزودی منتشر میشه و اگر دیگر کنترل پنل ها سریعا به فکر یک راه کار نباشن این میتونه تیر خلاصی باشه به بازار کنترل پنلها و میشه گفت شاید یک حالت انحصاری پیش بیاد!
استفاده از این کنترل پنل هم بد نیست. interworx.info
System Administrator
طوری که من شنیدم یکی از تیم های هکری ایرانی یه باک چند روز اخیر تو سی پنل پیدا کرده که خیلی حیاتی بوده فکر کنم ircrash بود
ولی بازم از محبوبیت سی پنل کاسته نمیشه
????
صد درصد باگ داده شدیدا :ِ:ِ:ِ
cpanel 11.x XSS / Local File Inclusion Vulnerability
وجود باگ در نرم افزارها یک موضوع کاملا حل شده است!مهم اینه که باگ تا چه حد حیاتی هست،کی اونرو کشف میکنه،چه وقت مکمل امنیتی منتشر میشه!
امکان بروزرسانی خودکار cpanel خیلی به اون در رفع مشکلات کمک میکنه،بدون اینکه مدیر سیستم اصلا متوجه چیزی بشه تمام اشکالات بصورت مداوم رفع میشن.
System Administrator
بله درست میگید آپدیتی که میکنه خودش خیلی کمک میکنه به موضوعوجود باگ در نرم افزارها یک موضوع کاملا حل شده است!مهم اینه که باگ تا چه حد حیاتی هست،کی اونرو کشف میکنه،چه وقت مکمل امنیتی منتشر میشه!
امکان بروزرسانی خودکار cpanel خیلی به اون در رفع مشکلات کمک میکنه،بدون اینکه مدیر سیستم اصلا متوجه چیزی بشه تمام اشکالات بصورت مداوم رفع میشن.
????
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)