-
January 1st, 2011, 00:16
پاسخ : کیفیت کدام؟ just host , iweb , hostgator
ولی مهم اینه که کدومشون پایداری بیشتری دارند
یعنی به نظرتون سرورهای کدوم قویتره. برای مثال ممکنه یک سایت پی اچ پی نیوک با 100 تا آنلاین توی یه هاستینگ ساسپند بشه اما توی یکی دیگه تا 1000 تا جواب بده. این واسه من مهمه. که کدومشون قوی تره؟
خوب اگه ساسپند کنند همه ی این شرکتها که بکاپ میدند درسته؟
-
-
January 1st, 2011 00:16
# ADS
-
January 1st, 2011, 00:33
عضو جدید
با سلام
دوست عزیز به نظر من از iweb بگیری مطئن تر هست و دانی خیلی کم داره هر چی باشه با یه دیتاسنتر طرف هستی پشیتبانیشون خوب هست و این حرف دوستمون که گفته از منابع سرور بیش از حد استفاده کنید به مشکل میخورید درست میگند ولی کیفیتی حساب کنید بهترین iweb هست .
برای پرداختش هم اگر اشتباه نکنم شما گفته بودید ما میتونیم برای شما پرداخت انجام بدید اگر خواستید با شرکت تماس بگیرید ایمیل من هم هست
موفق و پیروز باشید
MRTTEAM Co
mrtteam.com ::||:: mrt.co.ir
-
-
January 1st, 2011, 01:04
عضو انجمن
اگر تصمیم دارید از یکی ازین شرکتها ریسلر بگیرید ، از نظر کیفیت Hostgator تضمین شده هست چون از ابر سرورهای the planet استفاده میکنند ، در ضمن امنیت بالایی هم دارند
-
-
January 1st, 2011, 01:08
نوشته اصلی توسط
mrtteam
با سلام
دوست عزیز به نظر من از iweb بگیری مطئن تر هست و دانی خیلی کم داره هر چی باشه با یه دیتاسنتر طرف هستی پشیتبانیشون خوب هست و این حرف دوستمون که گفته از منابع سرور بیش از حد استفاده کنید به مشکل میخورید درست میگند ولی کیفیتی حساب کنید بهترین iweb هست .
برای پرداختش هم اگر اشتباه نکنم شما گفته بودید ما میتونیم برای شما پرداخت انجام بدید اگر خواستید با شرکت تماس بگیرید ایمیل من هم هست
موفق و پیروز باشید
استفاده از منابع سرور درست اما تا چه حد؟ یعنی اگه به حالت مقایشه ای نگاه کنیم کدوم دیتا سنتر سرور قوی تری برای ریسلراش داره؟
-
-
January 1st, 2011, 01:11
عضو دائم
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
January 1st, 2011, 01:16
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
اگر تصمیم دارید از یکی ازین شرکتها ریسلر بگیرید ، از نظر کیفیت Hostgator تضمین شده هست چون از ابر سرورهای the planet استفاده میکنند ، در ضمن امنیت بالایی هم دارند
مگه شما دیتا سنتری که ریسلر بهتری ارائه بده میشناسید؟
آره اما شما الان ازین دیتا سنتر هاست دارید در حال حاضر؟ میگند جدیدا خیلی ضعیف شده.
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
2%
2% درست
اما این 2% با توجه به مشخصات سرور فرق داره. هاست گیتور 25%؟ از نظر مشخصات سرور با هم یکی که نیستند؟
-
-
January 1st, 2011, 01:18
عضو دائم
کلا با آبروی مردم و با سایت مردم با ریسلر گرفتن بازی نکنید بهتر هستش چون آخرش میشه قضیه tizhost
آخرش هم خوتون اذیت می شوید هم باعث آزار مردم بیچاره که به امیدی سایتشون رو راه اندازی می کنند می شوید
-
-
January 1st, 2011, 01:21
عضو انجمن
[QUOTE=best-host;184849]مگه شما دیتا سنتری که ریسلر بهتری ارائه بده میشناسید؟
آره اما شما الان ازین دیتا سنتر هاست دارید در حال حاضر؟ میگند جدیدا خیلی ضعیف شده.[COLOR="Silver"]
من از Hostgator داشتم خیلی راضی بودم ، 10 ماه پیش !
-
-
January 1st, 2011, 01:26
خوب باید از یه جایی شروع کرد بالاخره. نمیشه که از اول ددیکیت گرفت!
شما پیشنهاد خودتون را بگید!
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
بله تا 4-5 ماه پیش هاست گیتور حرف اول رو میزد. اما الان میگند ضعیف شده!
دوستایی هستند اینجا که از هاست گیتور ریسلر داشته باشند بگند وضعیت الانش چجوریه؟
-
-
January 3rd, 2011, 10:15
کسی نبود؟
از دوستان خواهس مندم نتیجه برداشت خودشون ازین فروم را بیان کنند و بگند کدام سرویس دهنده بهتره؟
-