-
May 16th, 2013, 14:41
پاسخ : ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت IBSng - فوری
سلام به همه ی دوستان و برنامه نویسان محترم
من به یه مشکلی خوردم به هرکسی هم میگم نمشه میتونید به من یه کمکی بکنید؟
من دنبال یه صفحه ی ساده برای بانک ملت مبگردم که فقط یه فیلد مبلغ و یه فیلد توضیحات داشته باشه برای کمک های مالی به سایت که بعد از پرکردن این دوتا فیلد متصل بشه به درگاه بانک ملت وبعدشم وارد یه پایگاه داده بشه واطلاعات را ثبت کنه. هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم تا حالا هم نشده یه چیزیا توی این سایت مطرح کنم و جواب نگیرم پس خواهشا دوستان کمک کنند اگه کسی هم متونه انجامش بده برام خواهشا دوستان سریع جواب بدید بدجور لازمش دارم!
-
تعداد تشکر ها از yallfa به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013 14:41
# ADS
-
May 16th, 2013, 15:13
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
yallfa
سلام به همه ی دوستان و برنامه نویسان محترم
من به یه مشکلی خوردم به هرکسی هم میگم نمشه میتونید به من یه کمکی بکنید؟
من دنبال یه صفحه ی ساده برای بانک ملت مبگردم که فقط یه فیلد مبلغ و یه فیلد توضیحات داشته باشه برای کمک های مالی به سایت که بعد از پرکردن این دوتا فیلد متصل بشه به درگاه بانک ملت وبعدشم وارد یه پایگاه داده بشه واطلاعات را ثبت کنه. هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم تا حالا هم نشده یه چیزیا توی این سایت مطرح کنم و جواب نگیرم پس خواهشا دوستان کمک کنند اگه کسی هم متونه انجامش بده برام خواهشا دوستان سریع جواب بدید بدجور لازمش دارم!
دوست عزیز سخت است ! زیرا هیچ ماژول پرداخت درست حسابی برای IBSNG رایگان وجود ندارد مگر اینکه مشتری رسمی Parspooyesh باشید میتونید ازشون ماژول تهیه کنید... که فکر نکنم ... چون فقط برای ISP ها این امکان رو میدن.
-
تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2014, 15:59
یعنی با این کار کسانی که از طریق IBSng اکانت دریافت می کنن برای اینترنت می تونند مستقیم از همون پنل اقدام به شارژ کنند ؟
-
تعداد تشکر ها از tarenoco به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2014, 16:13
نوشته اصلی توسط
tarenoco
یعنی با این کار کسانی که از طریق IBSng اکانت دریافت می کنن برای اینترنت می تونند مستقیم از همون پنل اقدام به شارژ کنند ؟
بله
تمام موراد تمدید و خرید رو مستقیم با IBSng انجام میدن
-
تعداد تشکر ها از sina_67_85 به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 17:52
شما میتونید برای من همچینک کاری انجام بدید ؟
-
تعداد تشکر ها از tarenoco به دلیل پست مفید