LiteSpeed
LiteSpeed
دوستانی که میگم LiteSpeed تو نظرسنجی هم شرکت کنند
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
بازم تاکید میکنم که هر کسی نظرش محترمه
ولی من شخصا فقط nginx رو قبول دارم . ( ولی جدا راه سختی نمونده تا nginx محبوب بشه طبق آمار میشه فهمید هدف نزدیکه )
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
حالا بحثی که هست اینه که وب سرورهای دیگه اصلا رای نیاوردن دلیل اصلیش باید این باشه که خیلی از دوستان یا اسمشون رو نشنیدن یا کار نکردن من امروز 6 دی ماه این آمار رو نگه میدارم و بعد از اینکه از هفته ی آینده آموزش هام رو روی همه ی وب سرور ها آغاز کردم بعد از گذشت 2 ماه مجدد آمار میگیریم مطمئنم آمار اون موقع خیلی جنجالی تر بشه ....
ویرایش توسط Arte : December 27th, 2010 در ساعت 17:29
آقا ما هم بازی :دی
به نظر بدنه بالای 90% موارد ......قدیمی ترین .... =.....قوی ترین
Just APACHE
اپاچی قویتره مگر اینکه خلافش ثابت بشه (جایی نتونه جواب بده)
دیگه الان همه دارن با تکنولوژی روز پیش میرن بعد میگی قدیمی ترین , قوی ترین ؟؟به نظر بدنه بالای 90% موارد ......قدیمی ترین .... =.....قوی ترین
درخت چنار نیست که هرچی قدیمی تر باشه , باید بیشتر زور زد تا از پا درش آورد
LiteSpeed اگر از بحث هزینه اش دور بشیم خیلی , به نظر من عالی هست برای سرورها
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
آپاچی بهترین گزینه هست درست
ولی واسه نا واردا مثل منو ... بهترین راهه
ممنون از همه که نظر میدن
این نظرات شماست که مارا یاری میکند هساتینگ قوی و پایدار داشته باشیم
عزیز شما منظور من رو نگرفتین....بنده هم میدونم مثل درخت چنار نیست :دی
منظور بنده موفق ترین....
کسی منکر این نیست که تکنولوژی جدید بهتره و وب سرور های جدید کانفیگش راحت تره!
اما فاکتوری که شما ignore کردی یکی از فاکتور های مهمه.
به هر حال هر کس نظر و عقیده ای داره
ما در کا کوپیک شماییم
ویرایش توسط HyperServer : December 27th, 2010 در ساعت 20:39
من فعلا در نظر سنجی شرکت نکردم تا nginx رو تست کنم
دوستانی که تجربه دارن این وب سرور nginx لایسنس لازم داره؟ اگر داره برای سرور اختصاصی و مجازی چقدره؟
یکی دو روزه دیگه سرور جدید میگیرم می خواهم اینو روش نصب کنم ببینم چیکار میکنه
لایت اسپید رو نصب کردم و الانم استفاده میکنم برای سرور دانلود تعداد کانکشن که روفت روی 600 دیگه آپاچی هنگ کرد جواب نداد وقتی یه فایل رو میزدی دانلود کنه 20 ثانیه باید صبر میکردی تا اماده دانلود بشه و شروع کنه به دانلود ولی لایت اسپید نصب کردم مثل برق کار میکنه تعریف nginx رو شنیدم خواستم تست کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)