می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
درود بر شما ،
برای شروع هاست اشتراکی می توانید تهیه کنید. تحقیق شما قبل از خرید رو تحسین می کنم.
فقط سعی کنید سرور میربان شما در اروپا (یا آمریکا) باشد. همچنین با توجه به زمینه سایت شما ، آپتایم در این مورد حرف اول رو میزنه که باید بهش توجه ویژه ای کنید.
موفق باشید.
با سلام خوشحال می شویم که در این زمینه با شما همکاری داشته باشیم.....
دامنه .org به اضافه 15 مگابایت هاست فقط 9750 تومان
با پشتیبانی کامل و کمک در راه اندازی کامل اسکریپت
به نظر من این مناسب ترین سرویسی که می تونید گیر بیارید.
دامنه .org به اضافه 15 مگابایت هاست به مناسبت عید 1391
دوست عزیز با هر هاستی که کار خواستید بکنید قبلش هم نوع فعالیتتون رو بهشون بگید و هم سایر مسائل رو باهاشون هماهنگ کنید
بنظرم هاست اشتراکی جواب میده
اما چون میگید دیتابیس زیاد مصرف میکنه میتونید در کنارش یک دیتابیس بیشتر و جدا هم (بدون هاست) از سرویس دهنده تون بگیرید، چون تمام هاستهای اشتراکی محدودیتهای فراوانی برای دیتابیس قرار میدن
ویرایش توسط mhy : March 13th, 2012 در ساعت 12:34
...
دوست عزیز پست قبل از من را فراموش کردید نقل قول کنید !!
شما 4 خط توضیحات واقع بینانه ی اینجانب برای ایشون رو نادیده گرفتید و فقط لینک رومدنظر قرار دادید؟
همچنین توجه من به بخش مطرح شده برای تاپیک نبود، اما هرچه هست نوشته ام پیشنهاد من ، میخواهید اصلا آفاق اندیش رو پیشنهاد کنم؟
موفق باشید دوست من
...
در کل پیشنهادم "هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه" هستاگه اشتباه از من بوده عذر میخوامکد:اما چون میگید دیتابیس زیاد مصرف میکنه میتونید در کنارش یک دیتابیس بیشتر هم (بدون هاست) ازشون بگیرید،
مخلص شما هم هستیممیخواهید اصلا آفاق اندیش رو پیشنهاد کنم؟
ما خودمون اینجاییم. یک سرویس هم توی نت نفروختیم:دی فکر کنم قیمت باب دل مشتریان اینترنتی نیست وگرنه تو امضام حتما لینک و تبلیغ میزاشتم
فقط هدف یکم شناختن اسم شرکت هست که اونم برای برنامه های آتی مونه
ویرایش توسط php.source : March 13th, 2012 در ساعت 12:39
با احترام به دوست عزیزم و یادآوری ایشان، پست اصلاح گردید ...
...
هلند و المان بگیرید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
همینطور که دوستان گفتن بله برای شروع هاست اشتراکی بسیار مناسب هست اگه هاست اشتراکی خواستید در خدمتم در امضا به وبسایتم سر بزنید حتما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)