بله مبکروتبک همونه . چند متر رو میخواید پوشش بدین ؟ممنون دوست عزیز کلا 100 مگابیت
روتر میکروتیک همون که باهاش سرور l2tp میزنند دروسته ؟
بله مبکروتبک همونه . چند متر رو میخواید پوشش بدین ؟ممنون دوست عزیز کلا 100 مگابیت
روتر میکروتیک همون که باهاش سرور l2tp میزنند دروسته ؟
تو cc نمیشه ترافیک رو محدود کرد فقط میشه سرعت رو محدود کرددوست عزیز با یک روتر و برنامه مثل cc***** و یا دیگر اکانتیگ ها میتونید تقسیم کنید مثل یک ISP محلی...
تو این ها اکانت یک ماهه نمیشه ساختبا برنامه هايي مثل Blumentals iNet Protector يا BWMeter و ... ميتونيد محدوديت هم بزاريد .
با 70 هزار تومن میشه یک روتر میکروتیک خرید چرا سیستم رو روشن بزاریم برای کریو ؟با Kerio Panel هم ميشه همچين كاري كرد
توضيحات بيشتري بديد براي آپارتمان مي خواهيد؟
ميزان برد و كيفيت ؟ممنون از وقتی که گذاشتین میخوام بردش 300 متر باشه کیفیت هم خوب باشهبله مبکروتبک همونه . چند متر رو میخواید پوشش بدین ؟
با کدوم روتر او اس راحت میتونم چند پهنای باند رو یکی کنم ؟
خواهش میکنم عزیز بردممنون از وقتی که گذاشتین میخوام بردش 300 متر باشه کیفیت هم خوب باشه
با کدوم روتر او اس راحت میتونم چند پهنای باند رو یکی کنم ؟
300 متر رو به صورت شعاعی میخواین یا جهت دار ؟ برای مثال میخواین اینترنت رو به یک نقطه در 300 متری بفرستین یا چندین نقطه در کنار شما وجود داره و 300 متر شعاع پوشش هست ؟
با کریو میکروتیک و .. میشه چند پهنای باند رو یکی کرد
تو فرکانس 2.4
اگر میخواین به یک نقطه در 300 متری اینترنت رو انتقال بدین من نانو استیشن رو پیشنهاد میکنم
اگر میخواین به شعاع 300 متر اینترنت رو شیر کنید من پیکو استیشن رو پیشنهاد میکنم که آنتنش عوض میشه بعدا میتونید بردش رو با تعویض آنتن بیشتر کنید
میخوام تو شعاع 300 متری اینترنت رو شیر کنم
ممنون از جوابتون پس باید از پیکو استیشن استفاده میکنم
. تا چه فاصله ای میتونن با گوشی وصل شن به آنتن من ؟
وایرلس گوشی 2.4 پس من 2.4 میخوام
. تا چه فاصله ای میتونن با گوشی وصل شن به آنتن من ؟
وایرلس گوشی 2.4 پس من 2.4 میخوام
بله بیشتر وایرلس گوشی ها 2.4
اگر آنتن پی کو استیشن رو عوض کنید و نویز تو منطقه کم باشه . ساختمون ها بیشتر از 2 طبقه نباشه من بهتون قول میدم 200 متر رو حتما میتونید با گوشی وصل شید
Sensitivity -96 dBm
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)