سلام خدمت دوستان عزیز
سلام خدمت دوستان عزیز
ویرایش توسط servering : November 3rd, 2012 در ساعت 08:48 دلیل: اشتباه
و یک سوال دیگه خدمت شما داشتم اگه بخوام با همین کار کنم چند تا مشکل دارم و مشکلاتم اینان این سایت منه واسه ارایه هاست نامحدود لینوکس Servering - پشتیبانی
از توی مدیریت whmcs پسووردی که توی ناحیه کاربری میده کاربر پس هاست نیست و اینکه باید دستی اکانت رو بسازم و اینکه از توی دامین پنل کاربری نمیره توی آدرس خودشون اینجوری
www.parsianabadan.info:2083/login اما میخوام مثلا کسی دامین www.servering.ir رو میسازه وقتی بزنه ورود به cpanell بره به آدرس www.servering.ir:2083
یک سوال دیگه که داشتم این بوده که میخوام مثل سایت های دیگه وقتی یکی هاست رایگان ثبت میکنه درجا مشخصات واسش بره و فعال بشه
دوستان گرامی من فارسی ساز ایمیل whmcs 5 رو نصب کردم ولی متاسفانه موقع ارسال ایمیل کاراکتر ؟ میزنه کد utf-8 رو هم از فایل کانفیک پاک کردمش و وقتی میزارم خود سایت فارسی سازش بهم میریزه ولی ایمیل درست ارسال میشه!
مرسی از آموزش خوبتون. دکمه تشکر کافی نبود...
پرشاپ - میزبانی و طراحی وب
دوستان بهتر نیست به جای شلوغ کردن تاپیک یه تاپیک جدید باز کنید به اسم مشکلات نصب و را اندازی whmcs ؟
سلام
من آخرین نسخه WHMCS رو دارم لایسنس دار که خود فراسو برام نصب و کانفیگ کرده
بعد از اینکه در محیط مدیریت زبان فارسی رو انتخاب کردم این پیغام نمایش داده شد
Invalid Token
و از ادمین خارج شدم حالا دیگه وقتی میخوام وارد ادمین بشم صفحه لاگین سفید بالا میاد و هیچ چیزی وجود نداره و دیگه به کنترل پنل ادمین دسترسی ندارم
به فراسو اطلاع دادم گفتند مشکل از سرورتونه که نمی تونه فایل فارسی رو لود کنه با میهن وب هاست که ازشون سرویس دارم تماس گرفتم میگن مشکل از WHMCS هست که فایل فارسی سازش مشکل داره و کاری از دست ما بر نمی یاد
آخرین نسخه ی فراسو و لایسنس دار، کنترل پنل سی پنل کسی هم نمی دونه مشکل از چیه؟
11 روز هم از لایسنسم گذشته هنوز هیچ کاری نکردم همون موقع استارت پنچر کردم نمی دونم چی کار کنم وارد ادمین WHMCS هم نمی تونم بشم که حداقل زبان انگلیسی رو انتخاب کنم
اگه کسی کاری از دستش بر میاد راهنمایی کنه
------------------------------------------------------------------
مشکل از شرکت هاستینگ بود
با انتقال سایت به سرور جدید مشکل حل شد
این که صفحه نمایش سفید میاد یک موردی توی تنظیمات سرور هست که نمی تونه فارسی ساز رو درست بخونه
باید لاگ apache رو نگاه کنید احتمالا یکی از موارد memory کم هست چونکه نمیتونه فایل رو کامل لود کنه
از سایت فراسو و کارمند هاش مخصوصا آقای (سید محسن عقدایی) تشکر می کنم پشتیبانی شون عالی بود
اینقدر تیکت زدم که دیگه روم نمی شد تیکت بفرستم، اما همه رو سریع جواب دادن
ویرایش توسط bamba : December 10th, 2012 در ساعت 22:25
سلام لطفا كمك كنيد
كساني كه در whmcs من ثبت نام مي كنند براحتي صفحات باز ميشه ولي بعد از ثبت سفارش وقتي خارج ميشه و مي خواهد دوباره وارد سيستم بشه صفحات بهمريخته ميشه و روي هر صفحه اي كليك كنه مثلا سرويس من ، مشاهده تيكيت ها و ... همه صفحات بهم ريخته ميشه ولي قبل از ثبت فاكتور اين مشكل وجود نداره چرا؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)