دوستان اسیا تک تو اهواز هست؟
دوستان اسیا تک تو اهواز هست؟
آپلود به خارج یا به داخل ؟!
به داخل 5 مگابایت در ثانیه به خارج خیلی 450 کیلوبایت
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
دانولدش خوبه؛ آپلود افتضاح
پیشنهاد
اون صد گیگ رو بزن رو هارد یا دی وی دی بفرست یه جا برات آپ کنن
فقط صبانت
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
از شاتل هم بپرس ...
اگر تهران تشریف دارید باما تماس یگیرید تا یک شبه براتون 100 گیگ آپلود کنم
می تونید هاردبفرستید
بهتره همون روی همون سرویس نامحدود بمونید....
و چند روز سیستم رو روشن نگاه دارید چون جاهی دیگه هم قیمت خیلی بالا در میاد و سرعت اپلود واقعی نمیدند.
info.mehranfar@gmail.com
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
بنده یک سوال دارم از شما.
و آن هم این که شما در کدام شهر و کدام منظقه هستید؟
به نظر بنده از هر شرکتی که خواستید سرویس تهیه کنید ابتدا به سایت آن شرکت مراجعه کرده و تست سرعت از درون سایت بگیرید.
سپس برای اطمینان بیشتر در محله خود از دوستان و یا آشنایان خود در آن محل پرس و جو کنید و ببینید که هر کدام از چه سرویسی استفاده میکندد.
سپس از همان سرویس تست سرعت گرفته و مقایسه کنید ببینید در منطقه شما سرویس کدام isp از همه بهتر هست.
نکته: سیستم کابل کشی ساختمان را فراموش نکنید. این پدیده مکررا دیده شده که شرکتی در یک منطقه سرویس خوب و عالی ارایه می دهد اما به دلیل قدیمی بودن سیستم کابل منزل و یا دارا بودن نویز روی خط کاربر از هیچ سرویسی رضایت ندارد.
امیدوارم توانسته باشم راهنمایی مناسبی کرده باشم.
موفق باشید
سلام
شما با فناوری +ADSL2 و همچنین فعال کردن قابلیت Annex M نهایتا قادر هستید 3.3 مگابیت بر ثانیه آپلود داشته باشید.10 مگابیت بر ثانیه که به شما گفته اند،منظورشان دانلود 10 مگابیت بوده،نه آپلود (البته در بهترین حالت شما قادر به دانلود با این سرعت هستید).
الآن فکر می کنم بیشترین سرعت آپلودی که شرکت های ایرانی بر روی فناوری +ADSL2 در اختیار شما قرار می دهند 1 مگابیت بر ثانیه باشد.
در حال حاضر تا جایی که بنده اطلاع دارم،شرکت داده گستر عصر نوین(های وب)،قادر به ارائه سرویس +ADSL2 با سرعت آپلود 1 مگابیت بر ثانیه می باشد.
در پناه حق
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)