بر روی سرور یکی از همکارا همچین مشکلی وجود داشت که با پاک کرد مک از پنل ovh و مک زدن دوباره برطرف شد
بر روی سرور یکی از همکارا همچین مشکلی وجود داشت که با پاک کرد مک از پنل ovh و مک زدن دوباره برطرف شد
اگر هنوز مشکل دارید بنده میتونم براتون بررسی کنم
khanihost_ir@yahoo.com
چیز مهمی نیست همونطور که دوستان فرمودند باید مک پاک بشه ودوباره مک ست بشه
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
والا ما دستمون کوتاهه
شرکت طرف قرارداد میگه مشکل از پنل نیست، دیتاسنتر هم تیکت زده و کفته ایپی ها مشکل ندارن.
من گفتم که عکس تیکت رو بدین ایشون گفتن نمیشه چون مرچنت ایدی قابل رویت میشه برای شما
گفتند دیتاسنتر گفته 25 یورو میگیره و مشکل رو بررسی میکنه.
از یکی از بچه های همین انجمن خریداری شده
عجب!ایشون از طرف خودشون گفتن دیتاسنتر میخواد پول بگیره!
سرور شما vmware هست؟
شما بگید به دیتاسنتر بگه پنل ریموت سرور رو بهتون بدن اگه باز فروشندتون نگه پول بدید خودتون میتونید سرور رو ریموت کنید و از طریق اون مک ها رو ست کنید.
نیازی به دیتاسنتر هم نیست.مشکل حادی هم نیست که دیتاسنتر بخواد پول بگیره.
ویرایش توسط RayanDade : October 30th, 2013 در ساعت 15:39
خیلی خیلی معذرت می خواهم و نمی خواهم صداقت کاری کسی زا و یا کسی زیر سوال ببرم اما وقعا دیتاسنتر گفته 25 یورو جهت برسی می گیرم؟!!
(روال این طور هست که میگند موردی نیست شما خودتون پنل دارید و تمام/ / برسی مشکل در صورتی که ثابت شود مشکل از طرف شما (کاربر) باشد هزینه 20 یورو باید متحمل شوید) پس در صورتی هست که بر فرض ثابت بشه که این کسی که سرور ازشون دارید مک هر موردی دارد یا روت نشودن یا .... اگر از بلاک باشد که رفع می کنند اگر درست منظور برسونند که معمولا دیده میشه از مترجم گوگل استفاده شده و کلا از 5 خط دیتاسنتر 4 حرف بیشتر نمی فهمه و درست هم جواب نمی دهد.
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
دوستان گرامی با تشکر از اینکه در این تاپیک شرکت کردین و من را با نحوه کار ovh آشنا کردین.
اما من این سرور را از سایت ارتباط 7 (| ارتباط7 | هاست وارز | دامنه | وارز | سی پنل | cpanel |) و شخص اقای مالکی به کاربری ertebat7 که در همین سایت عضو می باشد و در همین سایت تبلیغ فروش این سرور را کرده بود خریداری کردم.
اما متاسفانه ایشان کلاهبرداری و تقلب کردند و سرور را کامل تحویل من ندادند.
به همین جهت تاپیکی با آدرس زیر جهت آشنایی بیشتر کاربران با این متخلف ایجاد شده است:
http://www.webhostingtalk.ir/f55/96552/#post911705
آقا تاریخ تایپکو خوندی؟
تاپیک های قدیمی رو بیخود آپ نکنید لطفا"
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)