-
April 12th, 2013, 13:42
عضو جدید
نیاز به هاست، سرور ... جهت ارسال ایمیل
سلام بنده برای خبرنامه وب سایتم می خوام روزانه ایمیل ارسال کنم - ساعتی 300 -400 ایمیل
لطفا دوستان سرویسی با این شرایط دارند اعلام کنند .
-
-
April 12th, 2013 13:42
# ADS
-
April 12th, 2013, 13:45
پاسخ : نیاز به هاست، سرور ... جهت ارسال ایمیل
نوشته اصلی توسط
RT72
سلام بنده برای خبرنامه وب سایتم می خوام روزانه ایمیل ارسال کنم - ساعتی 300 -400 ایمیل
لطفا دوستان سرویسی با این شرایط دارند اعلام کنند .
سلام دوست عزیز! ما صد در صد 100 ایمیل رو ساپورت میکنیم اگر مایل بودید با آی دی بنده تماس بگیرید تا یک پیشنهاد مناسب بهتون بدم!
-
-
April 12th, 2013, 13:45
منم همینو می خوام .
من یک اسکریپت دارم خیلی ساده است که وقتی طرف ایمیل وارد کنه و فقط یک دکمه بزنه راحت عضو میشه و همون هم می تونی باهاش مدیریت کنی و ایمیل ارسال کنی که به زبان php است . اگر کسی همچین هاست یا سروری داره بگه ، این سرورها و ایمیل تبلیغاتی هم نمی خواییم اصلا ارسال نمیشه . خودم حدود 30 تومن ضرر داشتم از یک کلاه بردار خریداری کردم
-
-
April 12th, 2013, 13:49
-
-
April 12th, 2013, 13:50
نوشته اصلی توسط
info
منم همینو می خوام .
من یک اسکریپت دارم خیلی ساده است که وقتی طرف ایمیل وارد کنه و فقط یک دکمه بزنه راحت عضو میشه و همون هم می تونی باهاش مدیریت کنی و ایمیل ارسال کنی که به زبان php است . اگر کسی همچین هاست یا سروری داره بگه ، این سرورها و ایمیل تبلیغاتی هم نمی خواییم اصلا ارسال نمیشه . خودم حدود 30 تومن ضرر داشتم از یک کلاه بردار خریداری کردم
منظورتون رو دقیقا نفهمیدم با نصب اسکریپت که مشکلی نداریم و 100 ایمیل هم میتونید در ساعت ارسال کنید
-