-
October 26th, 2011, 08:20
پاسخ : colocation ارزان
سلام.
پیشنهاد می کنم سرور های Supermicro رو خریداری کنید که از نظر قیمت از Dell بسیار پایینتر هستند و از نظر امکانات و قدرت Customize شدن بسیار بالاتر خواهند بود.
همینطور در مسائل Colocation تنها قیمت مهم نیست، از آنجایی که در صورت پایین بودن کیفیت، شما مجبور به پرداخت هزینه های اضافه برای انتقال سخت افزارتون به دیتاسنتر های دیگر هستید، این مورد میتونه چندین برابر به شما ضرر بزنه و هزینه ها رو برای شما چندین برابر کنه و downtime رو افزایش بده به دلیل نیاز به زمان انتقال سخت افزار و بحث کردن با دیتاسنتر و ...
ارزان خریدن همیشه عاقلانه نیست ...
با تشکر.
ویرایش توسط Aria : October 26th, 2011 در ساعت 09:05
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2011 08:20
# ADS
-
November 7th, 2011, 00:14
سلام
یشنهاد بنده این هست که با این ایمیل مکاتبه کنید: aria @ ariaservers dot com
هم سرور رو براتون تهیه میکنن ، هم قیمت به تومان خواهد بود و بسیار مناسب تر از هر جایی(چون نرخ اول میشه درهم بعد میشه دلار. به همین خاطر مناسب تر از exchange مستقیم ریال به دلار در میاد براتون!) پشتیبانی فارسی بسیار عالی. کیفیت و آپتایم 100% در 8 ماهی که بنده ازشون سرویس دارم. (البته گفته ی من مال دیتا سنتر قبلی ایشون هست! جدیدا خودشون دیتا سنتر راه اندزای کردن که 100% مطمئن باشید اگر کیفیتش از قبلی بهتر نباشه ، کمتر هم نخواهد بود)
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2013, 14:02
We have a Datacenter in the Netherlands, we can offer some good colocation. For more information you can contact me.
-
تعداد تشکر ها از Dennis-Serverius به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2013, 14:15
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Dennis-Serverius
We have a Datacenter in the Netherlands, we can offer some good colocation. For more information you can contact me.
Are You Sure?
Like ever old topic . . .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید