کسی در مورد این سرور اطلاعاتی داره بده ؟
arvixe.com
قابل اعتماد هست ازش ریسلر بخریم ؟
کسی در مورد این سرور اطلاعاتی داره بده ؟
arvixe.com
قابل اعتماد هست ازش ریسلر بخریم ؟
سلام
تا اونجایی که من می دونم جزو یکی از کمپانی های معروف هاستینگ هست. ولی درباره خرید ازشون از ایران مطمئن نیستم. بهتره قبل خرید تحقیق کنید...
[CENTER]
خدمات میزبانی پرنیان
ارائه میزبانی اشتراکی لینوکس با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت
با تست رایگان 7 روزه!
از امریکا سرویس نگیر .....
اگر تمایل داشتید میتونیم وی پی اس با امکانات مناسب در اختیارتون قرار بدیم و خودتون سرور را مدیریت نمایید .
رسیلر مشکلات زیادی در بر خواهد داشت .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
دوست عزیز این فقط پیشنهاد هستش بر طبق هرار دلیل و منطق به ایشون اعلام میکنیم که در صورت خرید از امریکا مشکلات زیادی براشون بوجود می اید . در ضمن با این قیمت رسیلری سایت بهتر هست یک وی پی اس خریداری نمایند که از نظر کیفیت و مدیریت بسیار بهتر از رسیلری خواهد بو.د .
در رابطه با مشاوره هر یک از دوستان بصورت 24 ساعته میتوانند با پشتیبانی این شرکت تماس بگیرند و سوالات خودشون رو بپرسن چه مشترک ما باشید و قصد خرید داشته باشید چه نباشید و نیاز به مشاوره داشته باشید ما این خدمات را بصورت رایگان در اختیار تمامی دوستان قرار می دهیم .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
مشاوره با تبلیغ فرق دارهدوست عزیز این فقط پیشنهاد هستش بر طبق هرار دلیل و منطق به ایشون اعلام میکنیم که در صورت خرید از امریکا مشکلات زیادی براشون بوجود می اید . در ضمن با این قیمت رسیلری سایت بهتر هست یک وی پی اس خریداری نمایند که از نظر کیفیت و مدیریت بسیار بهتر از رسیلری خواهد بو.د .
در رابطه با مشاوره هر یک از دوستان بصورت 24 ساعته میتوانند با پشتیبانی این شرکت تماس بگیرند و سوالات خودشون رو بپرسن چه مشترک ما باشید و قصد خرید داشته باشید چه نباشید و نیاز به مشاوره داشته باشید ما این خدمات را بصورت رایگان در اختیار تمامی دوستان قرار می دهیم .
شما اگر می خواهید مشاوره بدهید نباید دیگه از سرویس های خودتون هیچ اسمی بیارید
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
اگر فقط به درآمد و کیفیت فکر میکنید و به مسائل و مشکلاتی که ممکن است برای شما و کاربرانتان در آینده فکر نمیکنید و قابل جبران هم نیستند من پیشنهاد میکنم ازشون ریسلری بگیرید.
در ضمن تاپیک هم 2ماه پیش ایجاد شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)