بعضی از سایت های هاستینگ، لوگوی cloudflare رو قرار دادن
این سایت میتونه جای گزینی برای کلود لینوکس باشه ؟
بعضی از سایت های هاستینگ، لوگوی cloudflare رو قرار دادن
این سایت میتونه جای گزینی برای کلود لینوکس باشه ؟
اصلا این ها به هم ربطی ندارند! کلود لینوکس یک سیستم عامل است و کلودفلیر یک سیستم برای میزبانی سایت شما بصورت کش شده روی سرورهای مختلف. استفاده از کلودفلیر برای سایت های استاتیک پیشنهاد میشه.
Cloudflare یک CDN Content Delivery Network رایگان است نه یک کلود.
اونجا الکی نیست بیان برند یه شرکتی رو بزارن تو سایتشون خوب چرا حالا کلود فلیر بزاره خیلی برند های بهتری هست برا گذاشتن خوب هم هست شما میگید ربطی به هاستینگ نداره
مثلا این سایت رو ببینید http://crocweb.com
درسته که کلود فلر تقلید کار کلود لینوکس رو در میاره ولی همون نقش رو بازی میکنه دیگه / دقت کنید هر دو براساس ابری که ایجاد میکنن باعث دون نشدن وب سایت شما میشن اگه سایت شما دون شد در هر دو سرویس سایت رو بالا نگه میداره، باعث کاهش ترافیک میشه .... همش هم بخاطر ابری هست که در هر دو مشتکر هست.
و نظر شما
ویرایش توسط index.mailbox : August 28th, 2012 در ساعت 23:51
cloudflare چند تا کار جالب میکنه 1- اگه سایتتون down باشه بازم به بازدیدکنندهها سایت رونشون میده 2-چون تعداد بالایی سایت عضوش هستن وقتی یکی از سایتهای عضو حک بشه سایت cloudflare
بقیه سایت هارو ایمن میکنه .
سایت p30download از این سیستم استفاده میکنه
دی ان اس های پی سی دانلود روی دی ان اس های cloudflare ست نشده . کدوم قسمت پی سی دانلود از cloudflare استفاده می کنه ؟
سوالی دارم از دوستان : این cloudflare با در نظر گرفتم محسناتش یه عیب بزرگ داره اون هم ایجاد مشکل برای رویت سایت از طرف کاربران ایرانی هست البته من این رو شنیدم و خودم تجربه نکردم . میگن چون ای پی های ایران بیشترش بلوکه هست cloudflare نمی زاره با این ای پی ها سایتی که از cloudflare استفاده می کنه برای کاربران با این ای پی های بلوکه شده رویت بشه .
این صحت داره ؟
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
cloudlinux خیلی سرور رو unstable کرد
مجبور شدم حذفش کنم
از نصب تا حذفش کلی دانی دادیم
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
من خودم ازش اسفاده میکردم برام مشکلی پیش نیاورد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)