من وقتي ميخوام براي cacti يه بانك اطلاعاتي ايجاد كنم ارور زير رو ميده .
کد:connect to server at 'localhost' failed error: 'Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)'
من وقتي ميخوام براي cacti يه بانك اطلاعاتي ايجاد كنم ارور زير رو ميده .
کد:connect to server at 'localhost' failed error: 'Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)'
متشکر از شما
پس از نصب RPMforge وقتی با دستور
yum install cacti می خواهم Cacti رو نصب کنم با ارور زیر مواجه می شم .
Loaded plugins: fastestmirror
Loading mirror speeds from cached hostfile
* base: mirror.de.leaseweb.net
* extras: mirror.de.leaseweb.net
* updates: mirror.de.leaseweb.net
Setting up Install Process
No package cacti available.
Nothing to do
نصب cacti مرحله ابتدایی هست . cacti بعد از نصب نیازمند تنظیم snmp client ها و تعیین انواع snmp community برای این که امکان دریافت اطلاعات فراهم بشه . تنظیم زمان و نوع poller با توجه به حجم اطلاعات دریافتی و ایمپورت کردن template ها برای مانیتور کردن منابع محتلف که در بسته های mib ارسال میشن /
فک نکنید راه اندازی cacti همین هست که بزنین yum install cacti و تمومه دیگه !
نه عزیز طبق آموزش بنده گفتم که در این مرحله مشکل دارم !! به سختی و سادگی اشاره ای نکردم .فک نکنید راه اندازی cacti همین هست که بزنین yum install cacti و تمومه دیگه !
دوستان این مشکل رو چطور حل کردید منم الان به همین مشکل برخوردم
connect to server at 'localhost' failed error: 'Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)'
خوب دوستان نصب من کامل شد فقط الان مشکلی هست وقتی میام نصب رو انجام بدم این ارور رو میده
کد PHP:
FATAL: Cannot connect to MySQL server on 'pardisvps'. Please make sure you have specified a valid MySQL database name in 'include/config.php'
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)