-
March 8th, 2012, 01:43
عضو انجمن
panda for linux قدرتمندترین فایروال برای لینوکس!
می خواهم بهترین فایروال لینوکس که هیچ رقیبی براش پیدا نمیشه رو معرفی کنم این فایروال هر فایلی توجه کنید هر فایلی که بخواد به اینترنت دسترسی پیدا کنه و یا هر کسی که بخواد به یکی از فایل های شما دسترسی پیدا کنه به دو روش دستی و اتوماتیک بررسی میکنه که به نظر من بهترین حالت اون حالت دستی هست یعنی من هر برنامه ای که بخواد به اینترنت متصل بشه باpop upی که باز می کنه با نام برنامه و نام فایل به من معرفی می کنه و میگه که outbound یا inbound می خواد وصل بشه و آیا اجازه بدم یا نه حتی چون این برنامه panda for linux آنتی ویروس هم هست ولی آپدیتش پولی هست من نود۳۲ رو هم نصب کردم ولی موقعی که نود۳۲ می خواد وصل بشه پاندا میپرسه که وصل بشه یا نه هیچ کاری هم به ip مایپی ندارم . فقط با یک کلیک ساده٬ میگم الآن می خوام فلان برنامه وصل بشه یا نه.
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2012 01:43
# ADS
-
March 9th, 2012, 19:39
عضو انجمن
پاسخ : panda for linux قدرتمندترین فایروال برای لینوکس!
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از
اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
-
تعداد تشکر ها ازfara_server به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2012, 20:01
بدرد کاربران خانگی می خوره
-
تعداد تشکر ها ازphp.source به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 22:34
عضو انجمن
من که برای ویندوز رو تست کردم خوب بود. در مقابل فایر وال ساده ویندوز خیلی بالا تر به نظر میاد اما خوب بستگی به کار بر هم داره ولی به پاییه آنتی ویروس خوب نمیرسه اما کلا به نظر من برای کاربر خونگی ساده که هیچ کاره خاصی انجام نمیده و فقط کامیوتر داره که اتاقش رو پر کنه یا بازی... اصلا بودنش به صرفه نیست
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید