كسي نيست واسه ما اوكي كنه؟
كسي نيست واسه ما اوكي كنه؟
فکر کنم این مطلب رو یه نگاه بندازی منو یادت بیاد
اسکریپت AutoCSS | سایتــــ تفریحیــــ کفشدوزکـــــ
دلیل جواب ندادنم هم همینه.!
اسپم تو این تایپک ندید لطفآ.!
داداش من كه لينك رو برداشتم به خاطر شما و رضا
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
دانلود فایل با لینک مستقیم (لینک دانلود به دلیل راضی نبودن طراح حذف شد)
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
سلام دوسته گلم / این اسکریپ که من ریپ کرده بودم و گذاشتم پولی بود
و چون دیدم دوسته گلم محمد رضا محمودی لطمه میخوره منم اسکریپت رو حذف کردم
ممنون میشم شما هم از ما حمایت کنی و لینک دانلود رو حذف کنی
http://persianwell.com/?p=249
قربان شما / ارمین تنها
پاسخ ↓
Pouria در آوریل 26, 2011 در 3:54 ب.ظ گفت:
چشم داداش برداشتم لینکو ببخشید اگه…
چي شد؟
قانون کپی رایت اجرا شد.
بین کدها جای این کد به شدت خالی بود که شخصا مجبور شدم تو گوگل دنبالش بگردم
کد آخرین یا تازه ترین دیدگاه ها
کد:<?php global $wpdb; $sql = "SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID, comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved, comment_type,comment_author_url, SUBSTRING(comment_content,1,30) AS com_excerpt FROM $wpdb->comments LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID = $wpdb->posts.ID) WHERE comment_approved = '1' AND comment_type = '' AND post_password = '' ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT 10"; $comments = $wpdb->get_results($sql); $output = $pre_HTML; $output .= "\n<ul>"; foreach ($comments as $comment) { $output .= "\n<li>".strip_tags($comment->comment_author) .":" . "<a href=\"" . get_permalink($comment->ID) . "#comment-" . $comment->comment_ID . "\" title=\"on " . $comment->post_title . "\">" . strip_tags($comment->com_excerpt) ."</a></li>"; } $output .= "\n</ul>"; $output .= $post_HTML; echo $output;?>
خداييش فوق العاده بود داداش من يه سوال دارم چطور هدر خودمو به جاي هدر قالب جا بزنم
و اين كه اين كه ميگيد يه پوشه بسازيد دقيقا چه قسمتي بايد ساخت ممنون از زحماتتون
باسلام داداش خدايي كارت حرف نداشت خيلي خوب من يه سوال دارم ميخوام بدونم من برا قالب هاي وردپرسم احتياج دارم به تالار گفتمان عضويت معمولا اين قالبها اين امكاناتو ندارن اگر بعضي هاشونم كه دارن ولي مثلا شما بزن عضويت دوباره مياد تو سايت يعني عمل خواصي انجام نميگيره لطفا راهنمايي كنيد من ادرس ايميلمم ميدم تو نستيد تو ياهو هم كمك كنيد ممنون ميشم
اينم ايميلم داداش ehsan_k6940@yahoo.com
دوستانی که میخوان قالبشون رو به وردپرس تبدیل کنند من میتونم براشون انجام بدم
اگرهم سوالی دارند من در خدمت هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)