-
عضو جدید
500 الی 1000 مگابایت هاست وارز از iweb
با سلام . حداکثر 1 گیگ هاست وارز از iweb یا leaseweb می خواستم که response خوبی داشته باشه . ترافیک و دیتابیس ها هم محدود باشه هیچ ایرادی نداره . می خوام وردپرس و ویبولتینم رو منتقل کنم روش . پس لطف کنین یه انجمن رو که شما میزبانی می کنین آدرس بدین که من response و سرعتِ لودش رو توی ساعاتِ شلوغ بررسی کنم .
-
-
June 9th, 2011 00:36
# ADS
-
پاسخ : 500 الی 1000 مگابایت هاست وارز از iweb
آمار سایتتون چقدر هست؟
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
در ضمن iweb وارز نیست!
-
-
عضو جدید
بازدید سایتم فعلا پایینه ! شاید به روزانه هزارتا نرسه . ولی response خوب می خوام . چون برنامه دارم برای سایت . iweb هم اینطور که شنیدم نیمه وارز هست! چون پیگیریِ جدی ایجاد نمی شه در صورتِ استفاده از اسکریپت نال.
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
NOjAN
بازدید سایتم فعلا پایینه ! شاید به روزانه هزارتا نرسه . ولی response خوب می خوام . چون برنامه دارم برای سایت . iweb هم اینطور که شنیدم نیمه وارز هست! چون پیگیریِ جدی ایجاد نمی شه در صورتِ استفاده از اسکریپت نال.
iweb وارز نیست کانادا هست ! کانادا هم که ....
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
لایت اسپید
سی پنل
بک آپ گیری
3 روز تست رایگان
www.webvillage.ir
-
تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید
-
نوشته اصلی توسط
NOjAN
در خدمتیم => Javan Server | جوان سرور - سبد خرید
نصب اسکریپت نال بلامانع هست!
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
در خدمتیم:
قومس هاست >> میزبانی وب لینوکس حرفه ای , Linux Hosting
و
قومس هاست >>> میزبانی وب حجیم لینوکس
مجهز به Cpanel
تهیه بکاپ منظم (روزانه-هفتگی-ماهانه)
آپتایم و سرعت بسیار ایده آل
ساپورت مطمئن
-
تعداد تشکر ها از Qomes-Host.ir به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوستان من تو پستِ اول عرض کردم از iweb یا leaseweb سرویس می خوام. iweb که منتفی هست طبق گفته ی دوستان. یک نمونه انجمنِ فعال که شما میزبانی می کنین هم ذکر بفرمایین . دوبار سایت رو تابحال انتقال دادم . جسارت نباشه ولی از هاستهای آلمانی خیر ندیدم
-