-
May 16th, 2011, 14:50
پاسخ : آمورش کار با IBSng
کد:
Not Found
The requested URL /parspooyesh/fa/contact-us was not found on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.parspooyesh.com Port 80
-
تعداد تشکر ها از M-Soltani.ir به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011 14:50
# ADS
-
May 16th, 2011, 15:17
دوستان به طور رایگان در خدمتم هر سوالی دارین بپرسین جواب میدیم
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 15:34
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
sinamsh
یعنی به نظرتون مجانی این کارو می کنه یا اینکه بگیم برای اکانتینگ وی پی ان بهم یاد بده !!1 خنده دار داره میشه ولی ممنون از اطلاع رسانیتون
اون موقعی که من 4-5 تا تایپک با موضوعات مختلف زدم هیچ کسی جواب نمی داد بعد از اینکه پول دادم اون موقع تازه به یک تایپکم داره جواب داده میشه
همه اینحا فقط به فکر فروش هستن
هزینه دوره آموزشی خود پارس پویش تا جایی که یادم هست حدود 600 الی 700 هزار تومان بود
ولی برای کسانی که لایسنس اورجینال برنامه رو تهیه کنند به صورت رایگان آموزش داده میشه !
مورد بعدی هم اینکه شما این برنامه رو برای چ یاد می گیرید ؟! هدفتون چیزی غیر از فروش
وی پـی ان هست ؟! خوب وقتی شما با یاد گرفتن این برنامه می تونید درآمد داشته باشید
پس چرا کسی که این رو به شما یاد میده ، نباید انتظار هزینه از شما داشته باشه ؟!
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 16:27
دوستان تا چند روز دیگه آموزش کامل تصویری نصب و کانفیگ میکروتیک و اتصال آن به IBSng رو میزارم و نصب و کانفیگ IBSng رو هم میزارم
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 19:01
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
faranetwork
دوستان تا چند روز دیگه آموزش کامل تصویری نصب و کانفیگ میکروتیک و اتصال آن به IBSng رو میزارم و نصب و کانفیگ IBSng رو هم میزارم
حاجی حالا من هی بگم ، شما بنداز رو دنده لج بازی :دی
این کاری که قولش رو دادی طبق قوانین ممنوع هست ها !
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 19:05
نوشته اصلی توسط
tukanet
حاجی حالا من هی بگم ، شما بنداز رو دنده لج بازی :دی
این کاری که قولش رو دادی طبق قوانین ممنوع هست ها !
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
من گفتم واسه این کار ؟؟؟
IBSng قسما voip هم داره شاید کسی بخواد تلفن اینترنتی بده...خوب باید یاد داشته باشه IBSng نصب کنه....توکا جان از دو را دور شما رو میشناسم و ما شاگرد شما و...... حساب میشیم....ولی چیزی رو من رایگان یادگرفتم رایگان یاد میدم...میخوام یاد ندم که چی بشه ؟؟؟ با خودم به گور ببرم ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 19:17
عضو انجمن
یه آموزش خوب اینجا هست دوست گرامی اگه خواستین نگاه کنین کامل هست
این پست
-
تعداد تشکر ها از amiry به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 19:19
عضو دائم
ببین من مخالف آموزش دادن نیستم که !
شاید شما یادت نباشه ، نصب همین IBSng توسط یکی از مدیران به صورت کامل قرار داده شده بود
و حتی به صورت کامل هم پشتیبانی و رفع اشکال می شد ولی تمام اینها مربوط به قبل از فیلـتر شدن انجمن بود
بعد اون موارد ، مدیران این قوانین رو گذاشتند و بعد از کلی مشکلات انجمن از فیلـتر بودن در اومد
حالا هم درد من آموزش و ... نیست ، بحث اینجاست که با قرار گرفتن این آموزش ها دوباره
همون موارد پیش میاد و انجمن هر بار با کلی فشار و مشکل رو به رو میشه !
در ضمن من شاگرد همه کاربران عزیز هم هستم و هیچ ادعایی هم ندارم ، فقط دلم برای این انجمن میسوزه !
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 19:36
عضو انجمن
دوست عزیز فقط جنبه ی آموزشی داره ! ibsng استفادش فقط v---p*n نیست!
نوشته اصلی توسط
tukanet
ببین من مخالف آموزش دادن نیستم که !
شاید شما یادت نباشه ، نصب همین IBSng توسط یکی از مدیران به صورت کامل قرار داده شده بود
و حتی به صورت کامل هم پشتیبانی و رفع اشکال می شد ولی تمام اینها مربوط به قبل از فیلـتر شدن انجمن بود
بعد اون موارد ، مدیران این قوانین رو گذاشتند و بعد از کلی مشکلات انجمن از فیلـتر بودن در اومد
حالا هم درد من آموزش و ... نیست ، بحث اینجاست که با قرار گرفتن این آموزش ها دوباره
همون موارد پیش میاد و انجمن هر بار با کلی فشار و مشکل رو به رو میشه !
در ضمن من شاگرد همه کاربران عزیز هم هستم و هیچ ادعایی هم ندارم ، فقط دلم برای این انجمن میسوزه !
-
تعداد تشکر ها از amiry به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2011, 20:01
عضو دائم
نه اینکه همه ISP دارن یا خدمات VoIP میدن !
به هر حال حرفی رو که باید میگفتم رو گفتم !
باقیش با خود شماســــــــت !
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید