-
June 10th, 2023, 04:30
عضو انجمن
فروش سرور مجازی ایران - ترافیک 1 به 1 - دیتاسنتر امین - شروع قیمت از 135 هزار تومان
باسلام خدمت کلیه کاربران عزیز وب هاستینگ تالک
گروه میزبانی ایران هاستینگ 24 با بیش از 12 سال سابقه در خدمات میزبانی و سرور در خدمت شما هست جهت ارائه خدمات سرور مجازی در دیتاسنتر امین
ترافیک های ارائه شده بصورت 1 به 1 می باشد
هزینه هر 1 ترابایت ترافیک اظافه 350 هزار تومان می باشد.
جهت سفارش می توانید به لینک زیر را مشاهده نمایید.
https://irhosting24.com/service/%d8%...1%d8%a7%d9%86/
فایل پیوست 41469
ویرایش توسط ourweb : June 20th, 2023 در ساعت 16:45
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2023 04:30
# ADS
-
April 18th, 2024, 23:26
پاسخ : فروش سرور مجازی ایران - ترافیک 1 به 1 - دیتاسنتر امین - شروع قیمت از 135 هزار تومان
سلام الان سرویس موجود دارید برای خرید ؟ تخفیف پا برجاست ؟
-
-
April 21st, 2024, 10:52
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی ایران - ترافیک 1 به 1 - دیتاسنتر امین - شروع قیمت از 135 هزار تومان
نوشته اصلی توسط
teamnet
سلام الان سرویس موجود دارید برای خرید ؟ تخفیف پا برجاست ؟
سلام
سرویس ها موجود است و موردی ندارد جهت سفارش اما تخفیف فعال فعلا موجود نیست
-
-
April 24th, 2024, 21:51
شرکت کدینو به عنوان یکی از بهترین شرکت طراحی اپلیکیشن شناخته میشود. با تیمی مجرب و خلاق، کدینو به طراحی اپلیکیشنهایی کارآمد و جذاب مشغول است. رویکردهای نوآورانه و ایدههای خلاقانه این شرکت، آن را از سایر رقبا متمایز میکند. کدینو با تمرکز بر رضایت مشتریان و ارائه راهحلهای شخصیسازی شده، در بین شرکتهای دیگر برجسته است. خدمات ویژهای که این شرکت ارائه میدهد، باعث شده که مشتریان با اعتماد بالا به کدینو مراجعه کنند. اگر به یک پارتنر قابل اعتماد برای طراحی اپلیکیشن خود نیاز دارید، کدینو گزینهای مناسب خواهد بود.
-
-
May 19th, 2024, 17:19
عضو انجمن
-
-
July 9th, 2024, 09:25
عضو انجمن
دوستان و کاربران گرامی عزیز هم اکنون شما می توانید سرور مجازی خود را بصورت ساعتی و ماهیانه در پنل جدید خریداری نمایید
همچنین ترافیک دوره مصرف خود را می توانید به دوره بعد هم انتقال بدید
نیاز به پشتیبانی ما نیست سیستم بصورت خودکار سرور مجازی را تحویل و برای شما فعال می کند
همچنین دیتاسنتر امین قم مجدد فعال شد همراه با IPV6 و دیتاسنتر رسپینا و زیرساخت هم به سیستم فروش جدید اضافه شده است
لازم به ذکر هست که دیتاسنتر های دیگر هم در حال اضافه شدن به شبکه ما می باشند
هزینه نوشته شده در سیستم جدید با مالیات می باشد
هر ترابایت دانلود زیرساخت 440 هزار تومان
هر ترابایت دانلود امین قم 650 هزار تومان می باشد
cloud.irhosting24.com
-
-
July 9th, 2024, 10:44
ایشون سرورش ۴ روزه هی قطع میشه من درخواست بازگشت وجه دادم بهم گفتن مدارکتو فرستادیم پلیس فتا چون وی پی ان فروختی. حالا فکر نکنی من میلیون میلیون سرور داشتم ازشونا فقط یه وی پی اس ۵۰۰ تومنی!!! یه روز میگفت سرور سخت افزار سوخته یه روز میگفت به زودی درست میشه. الانم میگه وی پی ان فروختی گزارشت کردیم. برای همه گفته هام مدرک دارم.
ویرایش توسط kavehs : July 9th, 2024 در ساعت 10:55
-
-
July 9th, 2024, 18:15
عضو جدید
سلام وب سایتتون دچار مشکل شده!
-
-
July 11th, 2024, 14:48
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
kavehs
ایشون سرورش ۴ روزه هی قطع میشه من درخواست بازگشت وجه دادم بهم گفتن مدارکتو فرستادیم پلیس فتا چون وی پی ان فروختی. حالا فکر نکنی من میلیون میلیون سرور داشتم ازشونا فقط یه وی پی اس ۵۰۰ تومنی!!! یه روز میگفت سرور سخت افزار سوخته یه روز میگفت به زودی درست میشه. الانم میگه وی پی ان فروختی گزارشت کردیم. برای همه گفته هام مدرک دارم.
سلام
مشکل سخت افزاری همیشه هست در همه جا هم شاید اتفاق بیفته متاسفانه رنجی که شما داشتید توسط زیرساخت به مدت 6 ساعت نال شده بود در کنارش سخت افزار یکی از نود های ما هم به مشکل خورده بود در خصوص شکایت هم بله چون شما اول در تیکت اعلام شکایت کردید که باز هم مشکلی نیست تمام لاگ ها و مدارک موجود که ترافیک 1 به 1 انتقال دادید ما باز اعلام کردیم براتون برگشت میزنیم مبلغ ناچیز رو ولی شما این مسیر رو پیش گرفتید موردی ندارد
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
Sina810
سلام وب سایتتون دچار مشکل شده!
سلام بله موردی بوده رفع شده سامانه جدید فعال هست اونجا می توانید خرید کنی د
cloud.irhosting24.com
-
-
July 11th, 2024, 16:42
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام
مشکل سخت افزاری همیشه هست در همه جا هم شاید اتفاق بیفته متاسفانه رنجی که شما داشتید توسط زیرساخت به مدت 6 ساعت نال شده بود در کنارش سخت افزار یکی از نود های ما هم به مشکل خورده بود در خصوص شکایت هم بله چون شما اول در تیکت اعلام شکایت کردید که باز هم مشکلی نیست تمام لاگ ها و مدارک موجود که ترافیک 1 به 1 انتقال دادید ما باز اعلام کردیم براتون برگشت میزنیم مبلغ ناچیز رو ولی شما این مسیر رو پیش گرفتید موردی ندارد
- - - Updated - - -
سلام بله موردی بوده رفع شده سامانه جدید فعال هست اونجا می توانید خرید کنی د
cloud.irhosting24.com
به نظرم بهتره صادق باشید شما تلفنتو بستی و به تیکت ها هم جواب نمیدی من مجبورم بعد ۴ روز شکایت کنم یا نه؟ همکار شما منو تهدید کرد که به پلیس فتا بفروشه و مشخصات کارت ملی که ازم گرفتیدو براشون فرستاده. در حالی خودتون هم برای استفاده شخصی ممکنه ترافیک ۱ به ۱ داشته باشید. همچنین هیچ موردی به مشتری ها نمیگید که نباید یک به یک باشه بلکه روی این مورد تبلیغ هم میکنید. از طرفی مبلغ ناچیز باشه یا نباشه مهم نیست. مهم اینه که شما به محض اینکه به مشکلی بخورید کاربرتونو به فروش وی پی ان متهم میکنید که صداش در نیاد. در ضمن هنوز مبلغی واریز نکردید.
ویرایش توسط kavehs : July 11th, 2024 در ساعت 16:47
-
-
July 11th, 2024, 18:02
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
kavehs
به نظرم بهتره صادق باشید شما تلفنتو بستی و به تیکت ها هم جواب نمیدی من مجبورم بعد ۴ روز شکایت کنم یا نه؟ همکار شما منو تهدید کرد که به پلیس فتا بفروشه و مشخصات کارت ملی که ازم گرفتیدو براشون فرستاده. در حالی خودتون هم برای استفاده شخصی ممکنه ترافیک ۱ به ۱ داشته باشید. همچنین هیچ موردی به مشتری ها نمیگید که نباید یک به یک باشه بلکه روی این مورد تبلیغ هم میکنید. از طرفی مبلغ ناچیز باشه یا نباشه مهم نیست. مهم اینه که شما به محض اینکه به مشکلی بخورید کاربرتونو به فروش وی پی ان متهم میکنید که صداش در نیاد. در ضمن هنوز مبلغی واریز نکردید.
ما تا جایی که میشد با شما راه اومدیم عزیز منتظر پاسخ ما باشید
-