-
January 16th, 2024, 17:25
سرعت اتصال به سایت ها 3 ثانیه
سلام
سایت های روی سرور من 2 الی 3 ثانیه از زمان اینتر طول می کشه تا وصل بشه بهشون، بعد از وصل شدن سریع لود میشند.
سرورم ایرانه، فراسو
سرور اختصاصی دارم و چند مجازی ایجاد کردم
هاستینگم این مشخصات را داره
کلود لینوکس، لایت اسپید ایلایت، آلما لینوکس 8
20 گیگ رم
20 تا سی پی یو
اکثر سایت ها وردپرسی هستند
چرا سرعت اتصال پایینه؟
بعد مثلا یه سایت می بینی رو سرور المان خیلی سریعتر کانکت میشه
-
تعداد تشکر ها از navid به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2024 17:25
# ADS
-
January 16th, 2024, 17:52
پاسخ : سرعت اتصال به سایت ها 3 ثانیه
به چند عامل بستگی داره
مهمترینش و اولینش: بهینه بودن قالب و صفحه سایت هست - از پلاگین ها هرچی بیشتر استفاده شده باشه درخواست سمت سرورتاارسالبشه وبرگردهبه کاربر زمان بیشتری میبره ( معمولا این مورد هست - پیشنهادمیکنم هم فایل های سایت هم پلاگین ها - هم دیتابیس و کوئری ها روکامل چک و بهینه کنید بصورت اصولی)
---------
موردبعدی وجود دیلیروی شبکه / که باتریس گرفتن میتونیدوضعیت رو چک کنید
-------
مورد بعدیسرعت خود پورت و باند سرور که ممکنه کم باشه روی سرور اختصاصیتون با توجه بهاینکه چندین vm همایجاد کردید ممکنه اون میزان باند جوابگو نباشه و نیاز به مقدار بیشتری باشه .
-----
مورد بعدی هم نوع رم های سرور -نوع درایو های سرور - نوع سی پی یو سرور - هرچه این موارد قوی تر باشه و بهروز تر باشن سرعت لود سریعتر میشه
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2024, 09:40
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
navid
سلام
سایت های روی سرور من 2 الی 3 ثانیه از زمان اینتر طول می کشه تا وصل بشه بهشون، بعد از وصل شدن سریع لود میشند.
سرورم ایرانه، فراسو
سرور اختصاصی دارم و چند مجازی ایجاد کردم
هاستینگم این مشخصات را داره
کلود لینوکس، لایت اسپید ایلایت، آلما لینوکس 8
20 گیگ رم
20 تا سی پی یو
اکثر سایت ها وردپرسی هستند
چرا سرعت اتصال پایینه؟
بعد مثلا یه سایت می بینی رو سرور المان خیلی سریعتر کانکت میشه
عرض سلام و احترام. سروراختصاصیت رو تبدیل به یک سرورمجازی کن. تمام لایت اسپید و ازین چیزایی که داری رو غیرفعال کن. یه انجینایکس بیار بالا.
مشکل سرعت رو داخل وردپرس بگرد پیدا کن. هاست های وردپرس و اینجور چیزاهم، نیازی نیست تهیه کنی.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
January 17th, 2024, 12:11
عضو جدید
با توجه به اینکه میفرمایید بیشتر سایتها وردپرس هستند پس نمیتونید یکی یکی همه سایتها را بررسی کنید ، پیشنهاد من این هست که شما در ابتدا یک هاست ایجاد کنید و یک فایل php معمولی که یه چیزی را براتون چاپ کنه بنویسید و ببینید ایا لود اون هم مشکل داره یا نه ؟ اگر اون مشکل داشته باشه کاری به وردپرس نداره و مشکل احتمالا از پورد و باند شبکتون میتونه باشه اما در ابتدا موردی را که عرض کردم را بررسی بفرمایید
-
-
January 17th, 2024, 13:29
نوشته اصلی توسط
RayanPartoCo
با توجه به اینکه میفرمایید بیشتر سایتها وردپرس هستند پس نمیتونید یکی یکی همه سایتها را بررسی کنید ، پیشنهاد من این هست که شما در ابتدا یک هاست ایجاد کنید و یک فایل php معمولی که یه چیزی را براتون چاپ کنه بنویسید و ببینید ایا لود اون هم مشکل داره یا نه ؟ اگر اون مشکل داشته باشه کاری به وردپرس نداره و مشکل احتمالا از پورد و باند شبکتون میتونه باشه اما در ابتدا موردی را که عرض کردم را بررسی بفرمایید
یه فایل با این محتویات خیلی سریع لود میشه
<?php phpinfo();?>
حالا لایت اسپید را روی چه مقادیر ست کنم تا بهترین کاکرد را بگیره؟
-
-
January 18th, 2024, 14:57
عضو انجمن
دوست عزیز، سروراختصاصی رو کنسل کنید. یک سرورمجازی تهیه کنید و تمام این سرویس های لایت اسپید و ... رو همه رو کنسل کنید و فقط از یک انجینایکس استفاده کنید و مشکل سرعت رو با خرید سروراختصاصی و نصب دویست مدل نرمافزار، حل نکنید. فقط و فقط و فقط از انجینایکس استفاده کنید و هیچ سرویس دیگه ای برای بهبود سرعت، به پیشنهاد هاستینگ ها، نخرید. مشکل سرعتتون مربوط به سمت وردپرس هستش. من دیدم شما همچنان، متوجه راهحال نشدید و دنبال این هستید که با لایتاسپید کار رو در بیارید. هر موقع که متوجه شدید، فریب شرکتهای هاستینگ رو خوردید و هزینه های سنگینی انجام دادید، سعی نکنید برای توجیهخودتون، همچنان همون فرآیند رو ادامه بدید.
شما اگه بخواید یک وب سایت با ۴۰۰ هزار بازدیدکننده در یک ثانیه درصورتی که حجم صفحه ۳ مگابایت باشه و یک صفحه ی سینگ از بین ۲۰ میلیون رکورد رو بکشه بیرون، فقط و فقط با استفاده از ۳ تا سرورمجازی ارزون قیمت، کافی هست. من بعید میدونم شما حتی یکصدم این وضعیت رو داشته باشید که بخاطرش هاستینگ ها فریب تون دادن و سروراختصاصی خریدید و بعدش فریب تون دادن و لایت اسپید خریدید و به همین ترتیب برید جلو.
زیرساخت شما، فقط با یک انجینایکس، اوکی هستش. برای حل مساله تون از برنامهنویس کمک بگیرید. کسایی که بلدن سی پنل نصب و راه اندازی کنن، افراد مناسبی برای حل کردن مشکلات شما نیستن.
تخصص اون دوستان، در راه اندازی و پیادهسازی زیرساخت نرمافزاری شما هست و انتظار حل مشکل نرمافزاری خودتون رو نداشته باشید.
ویرایش توسط demonvictor : January 18th, 2024 در ساعت 14:59
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
January 18th, 2024, 19:25
نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوست عزیز، سروراختصاصی رو کنسل کنید. یک سرورمجازی تهیه کنید و تمام این سرویس های لایت اسپید و ... رو همه رو کنسل کنید و فقط از یک انجینایکس استفاده کنید و مشکل سرعت رو با خرید سروراختصاصی و نصب دویست مدل نرمافزار، حل نکنید. فقط و فقط و فقط از انجینایکس استفاده کنید و هیچ سرویس دیگه ای برای بهبود سرعت، به پیشنهاد هاستینگ ها، نخرید. مشکل سرعتتون مربوط به سمت وردپرس هستش. من دیدم شما همچنان، متوجه راهحال نشدید و دنبال این هستید که با لایتاسپید کار رو در بیارید. هر موقع که متوجه شدید، فریب شرکتهای هاستینگ رو خوردید و هزینه های سنگینی انجام دادید، سعی نکنید برای توجیهخودتون، همچنان همون فرآیند رو ادامه بدید.
شما اگه بخواید یک وب سایت با ۴۰۰ هزار بازدیدکننده در یک ثانیه درصورتی که حجم صفحه ۳ مگابایت باشه و یک صفحه ی سینگ از بین ۲۰ میلیون رکورد رو بکشه بیرون، فقط و فقط با استفاده از ۳ تا سرورمجازی ارزون قیمت، کافی هست. من بعید میدونم شما حتی یکصدم این وضعیت رو داشته باشید که بخاطرش هاستینگ ها فریب تون دادن و سروراختصاصی خریدید و بعدش فریب تون دادن و لایت اسپید خریدید و به همین ترتیب برید جلو.
زیرساخت شما، فقط با یک انجینایکس، اوکی هستش. برای حل مساله تون از برنامهنویس کمک بگیرید. کسایی که بلدن سی پنل نصب و راه اندازی کنن، افراد مناسبی برای حل کردن مشکلات شما نیستن.
تخصص اون دوستان، در راه اندازی و پیادهسازی زیرساخت نرمافزاری شما هست و انتظار حل مشکل نرمافزاری خودتون رو نداشته باشید.
سلام
اگر صحبت های شما درست باشه پس کلود لینوکس و لایت اسپید مصرفشون چیه؟
من الان 100 تا اکانت دارم روی این هاست تک سایت که نیست
-
-
January 21st, 2024, 10:24
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
navid
یه فایل با این محتویات خیلی سریع لود میشه
<?php phpinfo();?>
حالا لایت اسپید را روی چه مقادیر ست کنم تا بهترین کاکرد را بگیره؟
همه سایت های وردپرسیتون مشکل داره یا فقط چندتا از اونا این مشکل را دارند ؟
-
-
January 21st, 2024, 12:06
نوشته اصلی توسط
RayanPartoCo
همه سایت های وردپرسیتون مشکل داره یا فقط چندتا از اونا این مشکل را دارند ؟
سلام
بله روی سایت های شخصی و شرکتی هم 2 الی 3 ثانیه زمان می بره تا کانکت بشه ولی وقتی وصل شد سریع لود میشه.
-
-
January 21st, 2024, 13:39
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
navid
سلام
بله روی سایت های شخصی و شرکتی هم 2 الی 3 ثانیه زمان می بره تا کانکت بشه ولی وقتی وصل شد سریع لود میشه.
در صورت امکان یک سایت وردپرسی که این مشکل را دارند یا یک سایت جدید وردپرسی ایجاد کنید و اطلاعاتش را در تلگرام برام ارسال کنید تا یه بررسی بکنم
تلگرام : @rayanpartoco
-