-
December 31st, 2023, 03:29
پاک کردن دیتا توسط parsvds
سلام دوستان شرکت parsvds برداشته دیتا مارو کامل پاک کرده بعد میگه Data Lost شده بعد یه سرور مجازی خالی دوباره تحویل ما داده من 50 گیگ از دیتام کامل روی این سرور مجازی از دست دادم
حالا سرور مجازی حرفش چیه میخواستی بک اپ میگرفتی !
اقا واقعا چرا باید یه سرویس اشغال و بی کیفیت بدن پر از قطعی تهش بگن میخواستی از دیتات بک اپ میگرفتی شرکت های ارائه سرور مجازی به هر دلیل دیتا کاربر حذف میکنن و تهش به راحتی میگن میخواستی بک اپ میگرفتی الان در مقابل اسیبی که همچین شرکت هایی به ما میزنن به کجا میشه شکایت کرد؟!
-
-
December 31st, 2023 03:29
# ADS
-
December 31st, 2023, 08:07
عضو انجمن
پاسخ : پاک کردن دیتا توسط parsvds
باسلام
چنانچه سرویس دهنده شما در قوانین سرویس هایش قید کرده که پشتیبان گرفته میشه، باید پاسخگو باشند در غیر این صورت شما مسئول حفظ امنیت اطلاعات خودتان خواهید بود.
این اتفاق برای بزرگترین سرویس دهنده های دنیا رُخ میدهد.
برای جلو گیری از این مشکلات حتما سرویس Back up تهیه یا فعال کنید یا از سرویس های Managed با قابلیت backup گیری منظم استفاده کنید.
موفق باشید
-
-
December 31st, 2023, 16:15
حرف شما کامل متین هست ولی من حتی بک اپ هم بگیرم یه شرکت حق نداره هر موقع دلش بخواد دیتا منو پاک کنه و بعد بگه خب مقصر خودتی و باید بک اپ میگرفتی
من ایمیل زدم و تماس گرفتم با اسیا تک و گفتن سرورشون هیچ مشکلی نداشته و هیچ اختصاصی نداشته و این شرکت خودش کل دیتا منو به صورت دستی پاک کرده
-
-
December 31st, 2023, 20:53
عضو دائم
سلام
اگر دیتای شما را حذف کرده باشند مسئول هستند
اما در هیج کجای دنیا مسئول بکاپ گیری از سرور مجازی بر عهده شرکت ارائه دهنده نبوده و نیست و امکان پذیر نیست و برعهده کاربر هست مگر شما بابت اون به شرکت هزینه پرداخت کنید و انها را مسئول این مورد کنید
برای همه شرکت ها از بین رفتن دیتا اتفاق میافتد و ولی برای همین مواقع پیش بینی های شده ، مثلا هارد میسوزد الان شما مقصر هستید یا شرکت ؟ هیچکدام
اگر هارد بسوزد یا مشکل پیدا کند ، چکار کنیم ؟ راهکار استفاده از سرور مجازی رید 10 یا رید های دیگر است که درصورت سوختن هارد یا 2 هارد دیتای شما اسیب نبیند و مشکلی پیدا نکند
شما باید این موارد را موقع خرید از شرکت خود بخواهید یا درخواست راهنمایی کنید
این موارد گفتم تا کاربران دیگر نیز در جریان باشند ، انشاا که حذف عمدی یابواسطه شرکت ارائه دهنده نباشد و راهکاری برای ریکاوری دیتا شما پیدا شود
موفق باشید
-
-
January 1st, 2024, 10:26
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
hoseinsadeghi
حرف شما کامل متین هست ولی من حتی بک اپ هم بگیرم یه شرکت حق نداره هر موقع دلش بخواد دیتا منو پاک کنه و بعد بگه خب مقصر خودتی و باید بک اپ میگرفتی
من ایمیل زدم و تماس گرفتم با اسیا تک و گفتن سرورشون هیچ مشکلی نداشته و هیچ اختصاصی نداشته و این شرکت خودش کل دیتا منو به صورت دستی پاک کرده
هر موقع بخوایم دیتاتون رو حذف میکنیم و هیچکاری هم نمیتونید کنید
به سلامت
-
-
January 2nd, 2024, 01:06
نوشته اصلی توسط
parsvds
به سلامت
تف به شرف نداشتت بی شرف.ننگ بر ننه ای که تورو پس انداخت.منم از این بوته به عمل اومده سرور داشتم همینوطری برداشت پاک کرد.زنا زاده ای واسه خودش.مملکت هم صاحب نداره میاد اینجوری شاخه شونه میکشه قورباغه تو نبود شیر هف تیر کش می شه همینه
-
-
January 2nd, 2024, 08:50
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
parsvds
به سلامت
هرموقع بخوایم ... رو اشتراکی می کنیم هیچکاری هم نمیتونید بکنید
بوس بوس
ویرایش توسط deltamusic : January 2nd, 2024 در ساعت 09:23
-
-
January 2nd, 2024, 15:39
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
parsvds
به سلامت
چه قدر بی فرهنگ. یادم باشه سری بعد ازتون خرید نداشته باشم حتما.
-
-
January 2nd, 2024, 17:25
نوشته اصلی توسط
parsvds
به سلامت
ببخشید این چه مدل صحبت کردنه؟
-
-
January 3rd, 2024, 13:23
عضو دائم
فکر نمیکنم یوزر دست خودشون باشه ، خیلی از یوزر های این انجمن هک شدن .
حتی 1 درصد هم فکر نمیکنم مدیریت PARSVDS چنین حرف هایی زده باشه .
این انجمن خیلی وقته که تبدیل به یک انجمن dead forum شده .
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید