-
December 15th, 2023, 03:53
سوال از پنل کاربری مجازی ساز
سلام دوستان ارادت
این چه پنل یا مجازی سازی هست که تصویرش پیوست شده .
آیا مجازی سازی esxi هست یا kvm ؟ اگه دقت کنید در پایین صفحه، کاربر میتونه ترافیک اضافه برای سرور مجازی ایران خریداری کنه. میخوام بدونم با چه سیستم یا ماژول یا مجازی سازی میشه مچین کنترل پنلی به کاربر ارائه داد ؟
ممنون میشم اگه اطلاعات کاملی دارید راهنمایی کنید
-
-
December 15th, 2023 03:53
# ADS
-
December 16th, 2023, 20:50
پاسخ : سوال از پنل کاربری مجازی ساز
نوشته اصلی توسط
Erfan.b69
سلام دوستان ارادت
آیا مجازی سازی esxi هست یا kvm ؟ اگه دقت کنید در پایین صفحه، کاربر میتونه ترافیک اضافه برای سرور مجازی ایران خریداری کنه. میخوام بدونم با چه سیستم یا ماژول یا مجازی سازی میشه مچین کنترل پنلی به کاربر ارائه داد ؟
درود وقت بخیر
تصویری آپلود نکردید عکس رو بفرستید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
December 17th, 2023, 08:06
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Erfan.b69
سلام دوستان ارادت
به اشکال مختلفی میشه، یه سایتی، خدماتش رو به کاربر ارایه بده که، امکان مدیریت ترافیک و منابع رو به شکل اتوماتیک داشته باشه.
اما باید بودجه تون رو هم بفرمایید مثلا با چه میزان بودجه ای، که بشه گفت با این بودجه با این روش، میشه به اون موردی که شما میخوایید برسید.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
December 17th, 2023, 16:13
عکس آپلود شد . عدرخواهی میکنم
vps.jpg
مشکل بودجه نیست . فقط میخوام همچین پنلیو راه اندازی کنم برای ارائه سرور مجازی ایران به دوستان و کاربران خودم
سپاس
-
-
December 17th, 2023, 22:03
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Erfan.b69
عکس آپلود شد . عدرخواهی میکنم
vps.jpg
مشکل بودجه نیست . فقط میخوام همچین پنلیو راه اندازی کنم برای ارائه سرور مجازی ایران به دوستان و کاربران خودم
سپاس
چه پنل خوب و ساده ای هست واقعا نیازه که انجام بشه ما هم نیاز داریم
-
-
December 19th, 2023, 07:42
عضو انجمن
دوست عزیز، بودجه تون رو بفرمایید تا براساس بودجه تون، ببینیم راه اندازیش، امکانپذیر هست یا نه. اگه با بودجه ای که گفتید، راهاندازیش امکانپذیر بود، باتون تماس میگیریم. حالا من هم نه، یک شخص دیگه اگه براش امکان پذیر بود، باتون تماس میگیره.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-