-
November 4th, 2023, 18:17
راهنمای راه اندازی سرور سیدر برای استفاده شخصی
درود
دوستان اگر انسان دلسوزی پیدا میشه میتونه آموزش راه اندازی سرور سیدر بهم بده یا حداقل منبع معرفی کنه که قابلیت ریموت فایل هم داشته باشه
یا حداقل بگه چه نوع سروری باید خریداری کنم و چه نوع سیستم عامل یا نرم افزاری روش نصب کنم یه توضیح مختصر بده بقیش رو سرچ میکنم پیدا میکنم
سپاس فراوان
-
-
November 4th, 2023 18:17
# ADS
-
November 20th, 2023, 15:46
عضو انجمن
پاسخ : راهنمای راه اندازی سرور سیدر برای استفاده شخصی
نوشته اصلی توسط
ArtaAtabak
درود
دوستان اگر انسان دلسوزی پیدا میشه میتونه آموزش راه اندازی سرور سیدر بهم بده یا حداقل منبع معرفی کنه که قابلیت ریموت فایل هم داشته باشه
یا حداقل بگه چه نوع سروری باید خریداری کنم و چه نوع سیستم عامل یا نرم افزاری روش نصب کنم یه توضیح مختصر بده بقیش رو سرچ میکنم پیدا میکنم
سپاس فراوان
درود،
برای راهاندازی سرور سیدر با قابلیت دسترسی از راه دور، شما میتوانید از یک سرور مجازی (VPS) در هلند استفاده کنید. هلند به دلیل داشتن سیاستهای مناسب در زمینه حریم خصوصی و پهنای باند بالا، گزینه خوبی برای این منظور است. ابتدا باید یک سرویس VPS از یک ارائهدهنده معتبر در هلند تهیه کنید. سپس سیستم عامل مورد نظر خود را انتخاب کنید؛ لینوکس به دلیل امنیت و پایداری بالا توصیه میشود.
پس از نصب سیستم عامل، نرمافزار سیدینگ مانند Transmission, qBittorrent یا Deluge را نصب و پیکربندی کنید. این نرمافزارها امکان دسترسی و مدیریت از راه دور را فراهم میکنند. همچنین مهم است که امنیت سرور خود را با استفاده از فایروال و آنتیویروس تضمین کرده و همیشه نرمافزارها و سیستم عامل خود را بهروز نگه دارید.
برای راهاندازی یک سرور سیدر در لینوکس، ابتدا باید یک سرور مجازی (VPS) در هلند تهیه کنید که میتواند برای سیدینگ مناسب باشد. پس از خرید VPS و دسترسی به آن، میتوانید از این مراحل برای راهاندازی استفاده کنید:
### مرحله 1: دسترسی به سرور
- با استفاده از SSH به سرور خود وصل شوید. این کار معمولا با دستور `ssh [username]@[server-ip]` انجام میشود.
### مرحله 2: بهروزرسانی سیستم
- قبل از نصب هر نرمافزاری، سیستم خود را با دستورات `sudo apt update` و `sudo apt upgrade` بهروز کنید.
### مرحله 3: نصب نرمافزار سیدینگ
- یکی از نرمافزارهای محبوب برای سیدینگ در لینوکس، `Transmission` است. آن را با دستور `sudo apt install transmission-daemon` نصب کنید.
- پس از نصب، سرویس را با دستور `sudo service transmission-daemon start` راهاندازی کنید.
### مرحله 4: پیکربندی نرمافزار
- فایل پیکربندی `transmission` را با یک ویرایشگر متن باز کرده و تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید. این فایل معمولا در مسیر `/etc/transmission-daemon/settings.json` قرار دارد.
- برای دسترسی از راه دور، باید `rpc-whitelist` و `rpc-password` را در فایل پیکربندی تنظیم کنید.
### مرحله 5: امنیت
- فایروال خود را پیکربندی کنید تا فقط به پورتهای مورد نیاز دسترسی داشته باشد.
- برای افزایش امنیت، استفاده از نرمافزار آنتیویروس و بهروز نگه داشتن سیستم توصیه میشود.
با پیروی از این مراحل، شما میتوانید یک سرور سیدر کارآمد و امن در لینوکس راهاندازی کنید.
-