-
September 23rd, 2023, 15:43
درخواست نمایندگی هاستینگ
سلام
من یه دولوپر هستم که همیشه از شرکت های مختلف واسه مشتری هام هاست گرفتم
میخوام از این به بعد واسه مشتری هام روی فضایی که خودم درست میکنم سایتهاشونو بالا بیارم و عملا میزبان و هاستشون هم باشم
اول اینکه توی hetzner و worldstream اکانت دارم
آیا اگه از اونجا سرور بگیرم کسی هست که بتونه واسم کانفیگ مناسب و درست انجام بده و سرور اختصاصی رو به چند سرور مجازی تقسیم کنه و نرم افزارهای مورد نیاز رو نصب کنه؟
هزینه اش رو بهم بگه و آیا اینکار به صرفه هست یا بیام نمایندگی یه زیرمجموعه که خودش این خدمات رو ارائه میده رو بگیرم؟
اگه دوستانی که تخصص دارن بهم کمک کنن و توی هر دو مورد هزینه ها رو دقیق بهم بگن ممنون میشم
این نکته رو بگم کارفرماهای جدید رو میخوام بیارم روی این هاست که نهایتا توی بازه زمانی 10 تا سایت وردپرسی بشه
-
تعداد تشکر ها از P30Suite به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2023 15:43
# ADS
-
September 23rd, 2023, 16:23
عضو انجمن
پاسخ : درخواست نمایندگی هاستینگ
نوشته اصلی توسط
P30Suite
سلام
میخوام از این به بعد واسه مشتری هام روی فضایی که خودم درست میکنم سایتهاشونو بالا بیارم و عملا میزبان و هاستشون هم باشم
آیا اگه از اونجا سرور بگیرم کسی هست که بتونه واسم کانفیگ مناسب و درست انجام بده و سرور اختصاصی رو به چند سرور مجازی تقسیم کنه و نرم افزارهای مورد نیاز رو نصب کنه؟
هزینه اش رو بهم بگه و آیا اینکار به صرفه هست یا بیام نمایندگی یه زیرمجموعه که خودش این خدمات رو ارائه میده رو بگیرم؟
اگه دوستانی که تخصص دارن بهم کمک کنن و توی هر دو مورد هزینه ها رو دقیق بهم بگن ممنون میشم
این نکته رو بگم کارفرماهای جدید رو میخوام بیارم روی این هاست که نهایتا توی بازه زمانی 10 تا سایت وردپرسی بشه
باسلام با توجه به تعداد کن هاست ها بنظرم فعلا از نمایندگی استفاده کنید بعد از اون که زیاد شد می توانید انتقال بدید
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2023, 17:30
نوشته اصلی توسط
ourweb
باسلام با توجه به تعداد کن هاست ها بنظرم فعلا از نمایندگی استفاده کنید بعد از اون که زیاد شد می توانید انتقال بدید
ممنونم همشهری
خودتون هم ریسلر هاستینگ دارید؟
-
-
September 23rd, 2023, 17:51
نوشته اصلی توسط
P30Suite
سلام
درود وقت بخیر.
بله برای کانفیگ تخصصی سرور درخدمتتون هستم.
جهت مشاوره و هرگونه سوال از طریق تلگرام در ارتباط باشید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2023, 18:30
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2023, 19:31
با درود
دوست خوبم ، با توجه به تعداد کم سرویس های فعلی و با توجه به اینکه اصلا در تخصص شما نیست نگهداری یا توسعه زیرساخت سرور و اینکه هزینه های اون نگهداری و لایسنها و زمانی که از شما در نهایت خواهد گرفت به نسبت خیلی زیاد هست ، اگر مشتی های فعلی یا در آینده شما خیلی مهم هستند و امنیت و پایداری جزو اصلی ترین پارامتر های شما هستند ، پیشنهادم استفاده از نمایندگی هاست ابری هست که معماری زیرساخت خطاپذیر (fault tolerant ) و امنیت و سرعت بالایی را به شما می دهد .
بعد از اون نمایندگی یک شرکت متخصص هاستینگ ( بنظرم شرکت هایی که تخصصی فقط هاستینگ ارائه می کننند اولویت داره به شرکت هایی که هم هاست ارائه می کنند و هم سرور )
و اگر روزی روزگاری به عدد خیلی زیادی از مشتریان رسیدید ، باز هم با انجام تحقیق و در اختیار داشتن نفر فنی یا زمان کافی برای مدیریت فنی زیرساخت ،سرور ابری تهیه کنید و زیرساختتان را روی آن پیاده سازی کنید .
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2023, 02:12
عضو انجمن
درود
نمایندگی هاست از ایران قابل ارائه می باشد
Cpanel / Nvme / LiteSpeed / CloudLinux
با قابلیت پشتیبانی از python و nodejs
و همچنین خدمات کانفینگ و مدیریت سرور نیز با توجه به نیاز شما قابل ارائه هست
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
تعداد تشکر ها از OmizbanCo به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2023, 17:05
عضو جدید
سلام و احترام
کانفیگ قابل انجام است لطفا تیکت ارسال کنید.
https://cp.hostbaran.com/submitticket.php
⚫️نادان کتاب دید و خیال کرد عالم است
خودبین به کشتی نشست پنداشت ناخداست⚫️
-
تعداد تشکر ها از supportsc به دلیل پست مفید