با درود
دوستان میخواستم میل سرور روی اوبنتو نصب کنم چه کنترل پنلی رو پیشنهاد میدید؟ و کانفیگ راحت تری داره؟
با درود
دوستان میخواستم میل سرور روی اوبنتو نصب کنم چه کنترل پنلی رو پیشنهاد میدید؟ و کانفیگ راحت تری داره؟
دوستان کسی نبود؟ به شدت نیاز هست
درود روز شما بخیر
Roundcube Webmail
میتونید نصب کنید ساده هست همونی هست که روی cpanel هم نصب میشه و استفاده میشه پابلیک تر هست
نحوه نصب و کانفیگش رو میشه توزیح بدید؟ و اینکه ایمیل های ارسالی اسپم نمیشه؟
برای اینکه ایمیل هاتون اسپم نشه، زیاد ارتباطی با اینترفیس هایی که معرفی کردن نداره. شما باید به شکلی اسامتیپی سرور رو کانفیگ کنید، که قبل از ارسال شدن ایمیل، یکپردازش بیهوده و بی فایده ای رو برای انجام یک محاسبه ی الکی، انجام بده که فعلا یکی از بهترینراهکارهاش که اکثر اینباکس های ایمیل روی اون توافق دارن، پروتکل DKIM هستش که محاسباتش رو فعلا قبول دارن و اگه بتونید محاسبات رو از طریق این پروتکل روی smtp ست کنید، اونوقت تمام سرویس های اینباکس، مثل گوگل و یاهو و... ایمیل شمارو دیگه اسپم نمیدونن و اینباکسش میکنن. البته مشروط بر اینکه داخل محتوای ایمیل ارسالی، کلمات لیست سیاه استفاده نشده باشه.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
دقیقا همکارمون هم کاملا درست فرمودند
برای نصبش که https://tecadmin.net/how-to-install-...-ubuntu-20-04/
کار سختی نیست
اما دقیقا همون طور که همکارم گفت برای اینکه اسپم نشید باید DKIM هم انجام بدید اونم گوگل کنید زیاد هست از سرویس هایی مثل mailgun هم میتونید سر راه ایمیل استفاده کنید که به اینباکس بشینه
اما 2 3 نکته دیگه هم لازم هم بدونید آیپی که دارید استفاده میکنید به هیچ عنوان نباید در بلک لیست ثبت شده باشه وگرنه کارتون سخت تر میشه
یک نکته دیگه هم که لازم هست بفرمایید اینه که برای ارسال ایمیل انبوه میخواید یا شخصی شرکتی هست با تعداد کم اینم مساله مهمیه
بنده برای ارسال ایمیل شرکتی میخام و تعداد زیادی نداره ای پی در بلک نیست و ptr هم روی ای پی تنظیم شده اما باز هم به صورت اسپم ارسال میشه همچنین از سی پنل در حال حاضر دارم استفاده میکنم
دوستان کسی هست بتونه مورد اسپم نشدن ایمیل رو برطرف کنه؟
دوستان عزیز همچنان منتظر هستم
دوستان اگر کسی با پرداخت هزینه میتونه انجام بده از طریق خصوصی اعلام بکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)