-
March 4th, 2023, 17:18
عضو انجمن
مشکل در نصب میکروتیک بر روی KVM Virtualizor
سلام خسته نباشید
من نسخه جدید KVM Virtualizor را بر روی سرور نصب کردم و موردی که هست مثلا تمپلت میکروتیک که 1 گیگ هست رو میخوام بسازم اجازه نمیده و میگه این حجم که داره ایجاد میشه برابر با پارتیشن اصلی هست و اجازه نصب نمی دهد باید حجم هارد رو مثلا 4 گیگ بزارم که نصب رو انجام بده اما بعد از اون هم سرور روشن نمی شه و بالا نمیاد
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2023 17:18
# ADS
-
March 13th, 2023, 10:38
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در نصب میکروتیک بر روی KVM Virtualizor
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام خسته نباشید
من نسخه جدید KVM Virtualizor را بر روی سرور نصب کردم و موردی که هست مثلا تمپلت میکروتیک که 1 گیگ هست رو میخوام بسازم اجازه نمیده و میگه این حجم که داره ایجاد میشه برابر با پارتیشن اصلی هست و اجازه نصب نمی دهد باید حجم هارد رو مثلا 4 گیگ بزارم که نصب رو انجام بده اما بعد از اون هم سرور روشن نمی شه و بالا نمیاد
با درود
دسترسی kvm رو ارسال کنید و ماشین مورد نظر رو هم اسمش رو بگید انجام بدم براتون
تلگرام یا واست اپ در ارتباط باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
با درود
دسترسی kvm رو ارسال کنید و ماشین مورد نظر رو هم اسمش رو بگید انجام بدم براتون
تلگرام یا واست اپ در ارتباط باشید
دوست عزیز واقعا خوشحال میشم اگه همینجا اموزش رو بزارید چون خیلی ها میدونم با این اپدیت virtualizor این مشکل رو دارند و واقعا راه حلی براش پیدا نکردم من
-
-
عضو انجمن
با سلام
پیشتهاد : شما سرور ubuntu 20 نصب کنید و بعد تبدیل به میکروتیک کنید
. : : : NODROON : : : .
سرور مجازی - میزبانی وب - طراحی سایت - برنامه نویسی
ID Telegram : @Dr_NINJA / Skype : es.rastegar ||
نماد ساماندهی . پشتیبانی : 24x7
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
NINJA
با سلام
پیشتهاد : شما سرور ubuntu 20 نصب کنید و بعد تبدیل به میکروتیک کنید
سلام
من chr میتونم نصب کنم روی ابنتو ۲۰ اما لایسنس میخواد ۴۵ روزه اون کرک که هست مثل قبل رو نمیشه نصب کرد داخل digiboy به img گذاشته بودن اون رو هر کاری میکنم پارتیشن عوض میشه لایسنس میپره
-
-
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام
من chr میتونم نصب کنم روی ابنتو ۲۰ اما لایسنس میخواد ۴۵ روزه اون کرک که هست مثل قبل رو نمیشه نصب کرد داخل digiboy به img گذاشته بودن اون رو هر کاری میکنم پارتیشن عوض میشه لایسنس میپره
لایسنس 60 روزه هست و بعد از 60 روز از طریق System > license > Generate New ID رو بزنید و دوباره لایسنس تریال جدید بگیرین
اگر هم بعد مدتی نشد فول بکاپ بگیرین و دوباره نصب کنین و بکآپ رو برگردونین
-
تعداد تشکر ها از HamedPC به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
یک ماشین مجازی بسازید و سپس در فایل کانفیگ vm هارد رو به هارد آماده میکروتیکی که دانلود شده قرار بدید
اگر فرمت هارد فعلی ماشین با فرمت هارد میکروتیک دانلودی یکسان نبود ابتدا تبدیل کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
یک ماشین مجازی بسازید و سپس در فایل کانفیگ vm هارد رو به هارد آماده میکروتیکی که دانلود شده قرار بدید
اگر فرمت هارد فعلی ماشین با فرمت هارد میکروتیک دانلودی یکسان نبود ابتدا تبدیل کنید
سلام ممنون میشم اگه امکانش باشه دستورات را برای همه بنویسید که بقیه هم استفاده بکنند چون من فرمت را هم عوض میکنم پارتیشن هم ۱ گیگ میدم اما باز بوت نمیکنه
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام ممنون میشم اگه امکانش باشه دستورات را برای همه بنویسید که بقیه هم استفاده بکنند چون من فرمت را هم عوض میکنم پارتیشن هم ۱ گیگ میدم اما باز بوت نمیکنه
مورد شما نوع سی پی یو ماشین مجازی هست
حتما نوع سی پی یو رو بر روی Host قرار بدید
-
-
August 13th, 2023, 15:04
عضو انجمن
دوستان عزیز من این مشکل را توسط یکی از همکاران رفع کردم و واقعا یک مشکل بزرگ بود
برای اینکه بتوانید تملت آماده که در انجمن هست برای kvm virtualizor استفاده کنید میزان فضا را 1 گیگ بزارید و swap را 0 کنید این خطا رفع و ماشین ایجاد میشود
لازم به ذکر هست که هارد باید روی none باشد و vitru هم خاموش باشد
میکروتیک با لایسنس 6 فعال بالا می آید
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید